Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cumleyi biz curutmedik ya hukumet yok etti yasakladi ya okumayi unuttun muHee birakinda gicini basini iyice acsin clideee iki meme yuzu gorsun
Kimse burasi Iran dedimi sana? Tiktokda belki nice coluk cocuk geziyor. Ulkenin dustugu hali goz onune alirsak. Nekadar ahmak var imis cidden internette kadin 2 frikik veriyor diye tarlayi satip yollicak parayi. Icler acisi
Bu isin temel sorunu AHLAKDIR. ULKENIN INSANINDA AHLAK YOK
TURKUM CALISKANIM CUMLESINI COKDAN CURUTTUNUZ
Kirasini odiyememis o yuzden yapmis. Aylikda 7bin tlcik tek yapiyomus. Okadar merak ettimki haberini okudum.Kesene bereket diyor
Arala diyor kadın da araladım ya daha ne kadar aralayım diyor puhahah dayılar cidden sıkıntı ya : D
Gidip sabahtan akşama kadar çalışan emek veren kadınlar yokmu da bunu yapıyormuş sağlığı da yerinde bence bu işi sevmiş bu ama birgün cezasını keserler bazı kadın cinayetleri de bu yönde oluyor işte erkekleri kandırıp parasını yiyorlar hatta borca sokuyorlar sonrası ölümKirasini odiyememis o yuzden yapmis. Aylikda 7bin tlcik tek yapiyomus. Okadar merak ettimki haberini okudum.
Ya birak. Kolay para iste.. bide utanmadan ozur diliyormus. Cidden her anlamda rezillik... bazen birsey basina geldiginde sucu baskasinda aramicaksin sercosumGidip sabahtan akşama kadar çalışan emek veren kadınlar yokmu da bunu yapıyormuş sağlığı da yerinde bence bu işi sevmiş bu ama birgün cezasını keserler bazı kadın cinayetleri de bu yönde oluyor işte erkekleri kandırıp parasını yiyorlar hatta borca sokuyorlar sonrası ölüm