Dakika’da 1500 TL kazanan Tiktokçu kadın tartışma konusu oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu beyinsizler bilim insanlarindan fazla para kazaniyor utaniyorum.

Hee birakinda gicini basini iyice acsin clideee iki meme yuzu gorsun
Kimse burasi Iran dedimi sana? Tiktokda belki nice coluk cocuk geziyor. Ulkenin dustugu hali goz onune alirsak. Nekadar ahmak var imis cidden internette kadin 2 frikik veriyor diye tarlayi satip yollicak parayi. Icler acisi

Bu isin temel sorunu AHLAKDIR. ULKENIN INSANINDA AHLAK YOK

TURKUM CALISKANIM CUMLESINI COKDAN CURUTTUNUZ
cumleyi biz curutmedik ya hukumet yok etti yasakladi ya okumayi unuttun mu :(

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan G. D., ifadesinin ardından adliyeye gönderildi. Hakkında adli kontrol verilerek serbest bırakılan G. D.’nin ifadesi ortaya çıktı.

Aylarca iş aradığını ve bulamadığını belirten G. D., “Böyle bir yayınla gündemde olduğum için çok pişmanım. Ben 1 yıl kadar önce işten çıkarıldım. İş arıyordum, TikTok’tan para kazanıldığını öğrendim. Yayınlar yapıyordum, o yayınımda ben bilerek göğsümü açmadım, gergindi düğmem koptu. O gün ki yayınımdan sadece 7 bin 500 lira kazandım. Aylık da 20 ilâ 30 bin lira kazanıyordum. Şimdi hesabımı dondurdum. Ailem açmama izin vermiyor. Eşim hiç yayınlarıma katılmadı. Bazen yayınlarda kolu görünmüş olabilir” ifadelerini kullandı.

İhtiyaçlarını karşılamak için yayın açtığını anlatan G.D., "Zaten amacım da sadece ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar kazanmaktı. Bir daha asla böyle bir yayın yapmayacağım. Şimdi hamileyim bir işe ihtiyacım var. Aylarca iş aradım ama bulamadım" dedi.

Kaynak

Kesene bereket diyor
Arala diyor kadın da araladım ya daha ne kadar aralayım diyor puhahah dayılar cidden sıkıntı ya : D

Üzülerek söylemeliyim ki bu durumun hoş görülecek hiçbir tarafı bulunmuyor.
Kimseyi kınamak da istemem ancak insanlar bu tip eylemlerle kolay para kazanmaya özendiriliyor ve bu durumda daha kaç kadın var?
Kadınları bu şekilde para kazanmaya teşvik eden ya da bu durumu normalleştiren kişileri de anlamıyorum. Kendi yaşamınızda ya da yakın çevrenizde hoş görmediğiniz bir eylemi başka yaşamlarda nasıl normal karşılıyorsunuz? Bu nasıl bir çifte standarttır?

Bazı kadınların çaresizliği ya da cehaleti kullanılıyor ve birileri de bu durumu özgürlük diye savunmaya çalışıyor. İnanılmaz cidden...

Kirasini odiyememis o yuzden yapmis. Aylikda 7bin tlcik tek yapiyomus. Okadar merak ettimki haberini okudum.
Gidip sabahtan akşama kadar çalışan emek veren kadınlar yokmu da bunu yapıyormuş sağlığı da yerinde bence bu işi sevmiş bu ama birgün cezasını keserler bazı kadın cinayetleri de bu yönde oluyor işte erkekleri kandırıp parasını yiyorlar hatta borca sokuyorlar sonrası ölüm

Gidip sabahtan akşama kadar çalışan emek veren kadınlar yokmu da bunu yapıyormuş sağlığı da yerinde bence bu işi sevmiş bu ama birgün cezasını keserler bazı kadın cinayetleri de bu yönde oluyor işte erkekleri kandırıp parasını yiyorlar hatta borca sokuyorlar sonrası ölüm
Ya birak. Kolay para iste.. bide utanmadan ozur diliyormus. Cidden her anlamda rezillik... bazen birsey basina geldiginde sucu baskasinda aramicaksin sercosum

• Alkış
Tepkiler: ne
ahlak bilmem neyinden almışlar
para verenleri de alın

Geri