aegishjalmur
Platin Üye
sg tamam agshjdjdjdjdjdkfkyazılımımı yazımımı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sg tamam agshjdjdjdjdjdkfkyazılımımı yazımımı
Regresyon modelini çıkarıp baktım şimdi, matematik hipotezini çürütüyor…: agshdhjdjf
Ekli dosyayı görüntüle 70482

Gördüğün gibi r2 değeri ve dağılım da arada korelasyon olmadığını kanıtlıyor…. Afshhdjd
Ekli dosyayı görüntüle 70484

Aynen bğr... Maske içinde uyuyan bir kedisin sadece, bilim adamıymış peh....@Publisher bu bilim adamına bğr özür borçlusun şuvanda…..,
Kuştan kediye terfi ettim o da güzel aghshdAynen bğr... Maske içinde uyuyan bir kedisin sadece, bilim adamıymış peh....
@Publisher bu bilim adamına bğr özür borçlusun şuvanda…..,
bilim adamı değil…. bilim insanı dersek…..Aynen bğr... Maske içinde uyuyan bir kedisin sadece, bilim adamımıymış peh....
Bu pub beni üzüyor….bilim adamı değil…. bilim insanı dersek…..
Horozdu yalnız o, yumuşatarak kuş diyor arkadaşlar skshsojsnBu pub beni üzüyor….
Benim için HAYTAP'a yolla o parayı, çok makbule geçer :dBana başka çare bırakmadın… iban gönder….
Haytap heykelimi dikecek benim…Benim için HAYTAP'a yolla o parayı, çok makbule geçer :d

Aslında;@yeLda yeldoş biz bütün bunları hep anlattık.... kalemnen defternen silgiynen kdkdj geçen yine tekerleme mevzusundaki gibi halay çektik forumda jdjsj geç kaldın bebeğim bu sefer...
@Anna Karenina janımın içi senin için bir daha çözdüm...
Ekli dosyayı görüntüle 70491
pablişcim saz arkadaşım benim... senden iyi silah arkadaşı da olur jdjdh tekerleme mevzusunda da olmalıydın... sende müthiş bir halay potansiyeli görüyorum :d
Ben bir şey yaptım dkdndj
Aslında;