Daha önce hiç terapiye gittiniz mi?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1425 gün önce görüldü
Yok, terapistlerin bana gelmişliği vardır. Yok muhabbetkarsın, yok güzel içiyorsun filan.

Ay bi düşün yakamdan nan!

gençken gitmişliğim vardı belli bir süre..

Köfteyi sıçratmadan nasıl kızartabilirim derdi daha fazla bende.

Soru da yemek değil terapiymiş :)

Gittim, faydasını gördüm.
Gittim işe yaramadı diyenleri de anlamıyorum, insanlar eğitim alıyor, nasıl yaklaşmaları gerektiğini biliyorlar ve uzun bir süreçte güzel bir sonuç aldırıyorlar.

Sizin akliniz yok mu terapiye gidiyorsunuz. Kardesinize anlatmadiginizi elalemin adamına kadınına anlatınca nooluyo? Para verince zevkli değil mi. Arkadaşın hatanı söyleyince küsersin. Terapist söyleyince powww! Muhteşem çözümleme! Biri gelicek ve hayatına dokunacak yiwwuu! Konfetiler yağacak değil mi zavallılar. Ciğeri beş para etmez kocanı bir centilmene çevirecek öyle mi. Salaksınız. Ulan kadinı kocasi aldatmış ne yapayım diyor. Kadın olsaydın aldanmasaydin. Geçmiş olsun artık kısas mi yaparsın bosar mısın ben ne bileyim. Yok efendim işleri kötü gidiyormuş da bunalmış. Lan git bankaya vergi dairesine borçlarını yapilandir ben ne yapayım cebine 200 bin koysam kıçın tavana vuracak sevinçten. Terapi zayıflıktir. Aczdir. Terapi sorumluluktan kaçmaktır. Bedavaciliktir. Dilenciliktir.

3 sene önce aile terapisine gitmiştik, tek seans dayanabilmiştim.

Geri