Daha önce hiç cininiz çıkarıldı mı

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet arkadaşlar, içinize hiç cin kaçtı mı? Ve nasıl bir çıkarma yöntemleri uygulandı, gördüğünüz şahit olduğunuz tecrübeleri yazalım lütfen.
Bazen cin güzel şeyler içinde kullanılıyor.
- cin gibi çocuk
- maşallah cin gibi

Cin bana musallat olmaya korkar be ahahaha ….

Nas Felak bişi okuyun

Bana gelmişti bir kere
16 17 yaşlarındaydı
Uyuyordum sabaha karşı bi ağırlık çöktü üzerime ve annemin sesiyle uyandım bana sesleniyordu gözümü açtığımda yatağımın üzerine oturmuş öylece bana bakıyordu anne anne diye bir kaç kere seslendim cevap vermedi korktum ama sesim içme kaçmıştı çığlık atmaya çalışsam da olmadı sonra bir kaç sanıye sonra kayboldu bunun gibi bir kaç şey daha yaşadım akabinde :(

Valla o kadar rituel de bulundum ama ne cini geldi ne demon'nu sonra sonra insanlarin korkularinin eseri oldugunu ogrendik yavas yavas.

Karanliktan korkma egilimi insanin gormedigi seye korku besleme egilimi
Izledigi seyler ya da duydugu seyler dogrultusunda kendilerine korku edindigini ogrendik.

Bir ara lise yillarinda hepsi ile ugrastim ama cini de seytani da bir cevap vermedi. Safran kagidina yazili ibranice yazilara bile işedik ama ne gelen oldu ne giden.

Aynaya bloody marry de fisildadik
Annabel bebeginide olaya dahil ettik
Oija tahtasi bile kullandik ama sktimin 5.boyutu ile iletisime gecemedik.

Salvia divinorum'la bile denedik son caba olarak ama yok olmayinca olmuyor. Inanip o korkuyu edinmediginiz surece beyniniz size oyun oynamiyor maalesef.

Bunun tek yolu ic anadolu,dogu anadolu , guneydogu anadolu da dogup buyuyup film setinin gobeginde buyuklerden duydugunuz hikayeler dogrultusunda o korkuyu edinmeniz.

Bir de ruhani bir boyutun. Bir yaraticinin ve insan disi varliklarin oldugu bilincini daha cocukken korku edinmelisiniz.
Ya da sansliysaniz stigmata falan olmaniz lazim ama oda bin de bir ihtimal...

Son düzenleme:
Bana gelmişti bir kere
16 17 yaşlarındaydı
Uyuyordum sabaha karşı bi ağırlık çöktü üzerime ve annemin sesiyle uyandım bana sesleniyordu gözümü açtığımda yatağımın üzerine oturmuş öylece bana bakıyordu anne anne diye bir kaç kere seslendim cevap vermedi korktum ama sesim içme kaçmıştı çığlık atmaya çalışsam da olmadı sonra bir kaç sanıye sonra kayboldu bunun gibi bir kaç şey daha yaşadım akabinde :(
Tövbe estağfurullah gece gece ben bunu simdi niye okudum ? ;D

Hayır, ama cinlerimin tepeme çıktığı zamanlar oldu :emoji_sunglasses:

Bana gelmişti bir kere
16 17 yaşlarındaydı
Anlattigin sey suna benziyor;

Geri