Daha önce hiç aşık olmamanız gereken birine aşık oldunuz mu?

Konu sahibi son olarak 1422 gün önce görüldü

Daha önce hiç olmaması gereken birine aşık oldunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 6 54.5%
  • Hayır

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Ben genelde hep aşık olmamam gereken sorunlu insanlara aşık olurum.

Keşke işlerden bana vakit kalsa. olmamam gereken kişiye olup o aşk ateşiyle kavrulsam. Sjklfhs

Komşunun karısına.

@VERA napiim kolay aşık oluyorum. 10 kat asansörde biri ile çıksam beşinci kata gelmeden aşık olabilirim. Ve yine sekizinci katta aşkım bitebilir, onuncu katta ayrilik acısı yaşar halde bulabilirim kendimi :D balık burcu olmamla bunun bir ilgisi olabilir mi?

@VERA napiim kolay aşık oluyorum. 10 kat asansörde biri ile çıksam beşinci kata gelmeden aşık olabilirim. Ve yine sekizinci katta aşkım bitebilir, onuncu katta ayrilik acısı yaşar halde bulabilirim kendimi :D balık burcu olmamla bunun bir ilgisi olabilir mi?

Balığa selam versen aşık olur zaten ahahha
Selammm .P

Hoslandigim olmustur.

edit: Sinifimiza yeni birisi gelmisti. Hem yakisikli hem olgun. Sinifta ki cocukca erkeklerden cok farkliydi iste. uhum uhum.. lisede bi Hollandaliya asiktim ama asla kabul etmezdim bu durumu kendi icimde. Arkadaslarima bile anlatmamistim. O cocugun da bana karsi hissleri vardi. Bu karsilikli hissleri tartisarak gideriyorduk. Sonra uzun uzun sessizce bakismalar sinifta veya disarda. Bu durumda aklima gelen (o ergen kafamla bile mantikli kiz misim) bunun dini ve kulturu benimkinden farkli. Hadi kultur gene fark etmez, ama din farkeder. Diyelim ki aramizda ciddi bisi olucak, e bunun gelecegi de var ve uymaz. Arada sirada mantigimi fazlasiyla kullandigim icin bir cok sey yasayamamisim gibi geliyor, ama diger yandan da kotu durumlara da dusurmedim kendimi hic ve pismanlik hissi yasamadim hicbir konuda. Musluman olsaydi cok iyi olurdu ama :p Herneyseeee

Son düzenleme:
sevişmesiz aşklar
beni cezbetmiyor

Geri