Daha önce hiç aşık olmamanız gereken birine aşık oldunuz mu?

Konu sahibi son olarak 1422 gün önce görüldü

Daha önce hiç olmaması gereken birine aşık oldunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 6 54.5%
  • Hayır

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Dürüst bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum.

Olmamam gerektiğinin farkındaydım, sınırdan döndüm. Biraz kalp kırarak kaçtım bu durumdan. Ancak geri dönülemez bir hata olurdu ve bu olmadı.

Birine aşık oldum ben de, fakat olmazdı. Kendi kendime sevmiştim gerçi. Sonra anladım ki hayatımın geri kalanını kendimle başbaşa geçirmek zorundayım. ��

Cografya hocasına aşıktım ben. Kıskanıyordum kadını, kavga bile ettim. ;d Kafaya gel.

Havacılık sektörün de işe girip yarı zamanlı çalışmaya başladığım dönemde yolcu hizmetleri memuru olan bir kıza aşık olmuştum :) bunca yıldır işe öyle aşk ile tutku ile severek hiç gittiğim bir dönem olmadı. Kendime gelmem çok uzun sürmedi ama, hepimizin yaptığı hata aslında, ben seçilmem seçerim sanırım, bize değer veren önemseyen ve seven kişilere şans vermek gerekiyor.

Az kalsın böyle bir hataya düşebilirdim ama çok şükür mantığımı devreye sokmayı başardığım an, karşımdakinin aslında hiç de aşık olunacak vasıflara sahip birisi olmadığını anlamıştım. Aşk değildi belki ama gerçek yüzünü görene kadar yoğun bir ilgi oluşmuştu ve aslında ilgimi çeken kendisi değil de sanırım düşünce yapısıydı fakat o düşüncelerin de gerçekleri yansıtmadığını ve sadece göz boyamak için bir taktik olduğunu anladığım an, gözümde tüm değer ve anlamını yitirmişti.

İnsanları iyi gözlemleyip analiz edebilirim fakat karşımdaki profesyonel bir yalancı çıkınca duvara toslamıştım. Neyse ki erken fark edip zarar görmeden kurtulmayı başarmıştım sevgili huri...

Evet ne yazık ki oldum, hadi dedim o kadar fazla tip aramayım içi iyi olsun sevmeyi bilsin yeter dedim ama yanılmışım. tipi güzelde olsa çirkinde olsa aşkı sevgiyi bilmeyen için nafile.. huri m için dürüst bir şekilde cevaplamaya çalıştım.

Nerede gereksiz biri orada ben , çekiyorlar mübarek .P

Olmamam gereken,
Olmam gereken,
Uzak durmam gereken,
Yasak olan...

her türlü senaryo denendi ve aşık olundu efem.

Geri