Daha ne kadar sessiz kalınacak bu İsrail'e?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Hayır anlamadığım bir konu; herkes belli konularda özellikle insan hakları konusunda nutuklar verip bir şeyler anlatmaya çalışıyor, yok haksızlığa karşıyım, insan öldürülmesine karşıyım falan filan yaşam Hakkı diyorlar ya, Pekala bu Filistin'de olan durum karşısında niçin sessiz kalınıyor anlamış değilim? farkında değilsiniz belki ama şu anda çok da tehlikeli bir adımın ilk emareleri görülmeye başladı. Özellikle İsrail olmak üzere Yahudiler dini inançlarında gündeme getirerek Hz Musa'nın rivayetinde yola çıkarak Kızıl Göl hikayesini vaat edilmiş Topraklar yani Filistin üzerinde bir kıyıma başlamak için haklılık emaresi olarak görecekler ve uygulayacaklar. Pekala bu konuda ne için sessiz kalıyor bu insancıklar? Filistin'de her gün onlarca masum insan bir devletin terörü ile karşı karşıya kalıyor, Hani nerede sizin insan haklarınız?

almanların ve japonların ordusu, fransızların ise askeri yok. amerika bey"in tek gerçek müttefiki israil bey.
çin'in umurunda değil, rusların gözü maliyetini kesmiyor. etrafındaki çöl bedevilerini zaten mazide tokatlamıştı. türkiye olarak dolar karşısında allah'ımız olduğu gibi yine israil bey karşısında da allah'ımız var.

peki israil bey'in nesi var'a gelecek olursak "her şey"i var diyebiliriz.
bir de ben israil bey'i tutuyorum çünkü hep güçlünün tarafında olurum.
yerli ve milli fındığımızı sattım 35 şekel bağış yapayım da iç huzur bulayım..
selam ve dua ile.

Kara taştan su damla damla akar, sonra birikir Gümüş bir göl olur. Arayan en sonunda Hakkı bulur. Şüphesiz ki Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Benim içim çok müsterih. Elbet birgün bu haksızlığa dur diyenler de çıkacak. Peki, neden bizler bunun ilk adımını atabilen insanlar olmuyoruz?

bugün merdivenden düştüm yaralıyım.
bu kutlu davada piyade ol kamil, önden buyur.

aile, memnuniyetsiz insanlar, kan eminici akrabalar, türkiyede erkek olma metası, ülke gündemi, ülke ekonomisi, eğitim, kariyer, akademik kariyer, işsizlik, pandemi, hastalık, unutkanlık, gerizekalılaşma hissi, anksiyete, stres, sinir krizi, kilo kaybı, 28 yaşında 45 gösterme bi de filistinlileri mi dert edinicem..... çok beklersin kamil abi umrumda bile değiller......

• Beğen
Tepkiler: glu
Bu duzen boyle gider...
Öğretilmiş çaresizlik diyorlar buna. İşte yahudinin bir başarılı taktiği. Yoo bunda sende değil, medya tekelinin yıllar önce maddi güce teslim edilmesi bu sayede hep olumsuzlukları gündeme getirerek insanlarda Umuda dair hiçbir kalıntı bırakmayan taktik konusunda önlem almayan maalesef devlet yöneticileri bu işten sorumlu. Ancak sana şunu söyleyeyim: Bu iş böyle geldi ama böyle gitmeyecek...! Bu arada tüm Medya unsurlarından bir yandan Yahudi lobisi ile alakalı olduğunu biliyor muydunuz?

aile, memnuniyetsiz insanlar, kan eminici akrabalar, türkiyede erkek olma metası, ülke gündemi, ülke ekonomisi, eğitim, kariyer, akademik kariyer, işsizlik, pandemi, hastalık, unutkanlık, gerizekalılaşma hissi, anksiyete, stres, sinir krizi, kilo kaybı, 28 yaşında 45 gösterme bi de filistinlileri mi dert edinicem..... çok beklersin kamil abi umrumda bile değiller......
Içinde yarına dair kendi adına bile bir umut beslemeyen birisinden bir umut beslemiyorum zaten merak etme.

Öğretilmiş çaresizlik diyorlar buna. İşte yahudinin bir başarılı taktiği. Yoo bunda sende değil, medya tekelinin yıllar önce maddi güce teslim edilmesi bu sayede hep olumsuzlukları gündeme getirerek insanlarda Umuda dair hiçbir kalıntı bırakmayan taktik konusunda önlem almayan maalesef devlet yöneticileri bu işten sorumlu. Ancak sana şunu söyleyeyim: Bu iş böyle geldi ama böyle gitmeyecek...! Bu arada tüm Medya unsurlarından bir yandan Yahudi lobisi ile alakalı olduğunu biliyor muydunuz?
Abi cekirdek kadar bir millet, ama oyle bir para selaleleri varki. En buyuk en gelismis yerlerde koltuklari hazir.. NY da bazi caddeler sadece onlardan sorulur. Canta canta elmas pirlanta ticareti sanki elinde ekmek tasir gibi. Genel insanlarina karsi bir nefretim yok ama kendi mali olmiyan hakka tecavuz eden yanlariyla sorunum var

Abi cekirdek kadar bir millet, ama oyle bir para selaleleri varki. En buyuk en gelismis yerlerde koltuklari hazir.. NY da bazi caddeler sadece onlardan sorulur. Canta canta elmas pirlanta ticareti sanki elinde ekmek tasir gibi. Genel insanlarina karsi bir nefretim yok ama kendi mali olmiyan hakka tecavuz eden yanlariyla sorunum var
Pekala bunu hiç düşündün mü biz yine insan eliyle yapılan para denilen merhuma niçin bu kadar ehemmiyet veriyoruz. Her şey dört dörtlük güzel olacak derken insanın içi kıpır kıpır mutlulukla doluyken bir anda Gözler kapanıyor ölüyorsun. Bunu düşündün mü? Kimse mezarının başına gelip çok paran var diyerek dua etmiyor sana Yaptığın bir iyilik, doğru bir İşten dolayı hatırlanırsın ya Pekala Biz ne için hatırlanmayı seçmiyoruz? Para vardı sustuk. Hani varken ne güzel bir dosttuk bugün hayata küstük. Sonunda kabir denilen bir yere göçtük. Kalanlara selam olsun... yazarız artık mezar taşına herkes de okur okur dua eder değil mi?

Ya abi malesef ona bakarsan ulkemizde bile mal varligi icin para icin baba ogul amca yigen birbirini ölduruyor.. Devir Zaman... eskiyi gittikce arar olacagiz. Dunyayi insanlar kirletmeye devam ediyor!

Geri