Daha kimse idda edemez Atatürkün yolundayız diye...

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Eee @Hatem bebeğim. Kimse Atatürkçü değil ise, kimse kimseyi Atatürkçü olmamakla suçlamayacak. 45 yaşında adamım. İkinci cumhuriyetcilerin devriminden önce okudum. Meslek sahibi oldum. Devlete hizmet ettim. Çocuk sahibi oldum. Elbette Atatürkçü olacam. Pensilvanya ile itilafa düşünce vatansever haline dönen adamlar mı eleştirecek beni? Ağzınızı çalkalayın ağzınızı. Benim toprakların burası. Geri alacağım.
Kolay gelsin

Yönetimden Ayrıldıkdan Sonra Sırf Bu Konu İçin Uzun Süreli Online Oldum :)

Kamil :D

Şimdi Yukarıdakı Postu Okumadın İlk Postumu ``KAMİL ``

1: Ben CHP`li Değilim Senin Gibi Gündüz AKP il Merkezinde Not Alip Gece Forumda Yazmıyorum KAMİL

Şimdi Dedıklerını Maddeler Halinde Sana Anlatacağim.

O Dönem Açilim Süreci Döneminde Muhalefet Liderlerı Bunun Yeri Meclis``dir Dediler. Meclisi Bilgilendirilmesi Gerekir Dediler. O Dönem Özellikle Şuan AKP ve AKP Hükümetinin Şimdiki Baston Görevini Yürüten Devlet Bahçeli & Kemal Kılıçdaroğlu Ve Bununla Beraber STK ( Sivil Toplum Kuruluşları ) Ama O Dönem AKP Buna Asla Yanaşmadı .

Bildiğimiz Bildik Çaldiğimiz Düdük Misali ``KAMİL ``

Uluslarasi Eleştiriye Karşi Hiçbir Devlet Terör Örgütü İle Pazarlik Yapmaz. Şimdi Diyeceksınki AKP Pazarlik Yapmadı. Peki Madem Yapmadı Oslo & Kandil & Dolmabahce & Kandil Görüşmeleri Ve Mutabakatları Neden Mecliste Verilen Önergeler Sonucu AKP`li Vekillerce RED Edildi.

Başbakanın Eski Danısmanlarından Yiğit Bulut Diyorki Öcalan Bu Ülkenin Önünü Acıyor

Madem Öcalan Bu Ülkenin Önünü Açıyor Açilima Ne Gerek Var. Çıkartsaydınız Öcalani Önümüz Açilirdi.

Buradan Bak : KAMİL

Sonra Eski Cumhurbaskanı Danısmanı O Dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınc Diyorki PKK Bayrağini Suç Olmaktan Çıkartık. Yanında Amorti Olarak Sayın Öcalan Demekte Yasak Değil.

Ama Ellerinde Türk Bayrağiyla Cumhuriyet Bayramı 30 Ağustos Bayramı Ve 10 Kasım Atatürk`ün Ölüm Yıldönümünü Kutlamak YASAK

Doğu Ve Güneydoğuda Şehit Ve Gazi Yakınları PKK Katliamlarını Prestoste Ederken Dönemin AKP Milletvekili Hüseyin Çelik Diyorki

Üç Beş Mehmet Öldü Diye Meclis Toplanmaz .

Ama Gece Yarısı KHK Çıkartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan İçin Yeni Yasalar Çıkartıyorsunuz. Ama PKK ile Mücedalede Ölen Asker Yakınları İçin Milletin Meclisini Toplayamıyorsunuz KAMİL

Madem Bu Hükümet Bu Kadar Tedbirliydi . Bu Tedbirlerin Alinması Diyarbakır da Dershane Önündeki 7 Kişinin Şehit Ölmesımı Lazımdı.

Madem Tedbir Amacliydı Bingöl de Ölen 16 Kişi İçin Tedbir Alinmadi.

Şirnak ta Yapilan Düğünde Ölen 8 Kişi İçin Neden Tedbir Alinmadi.

Yine Şırnak Çiftekavak Mezrasında Öldürülen 16 Kişi İçin Tedbir Alinamdı.

Tedbirlerini Seveyim Senin KAMİL

HDP & AKP Oylarıyla Kaldırılan ANDIMIZ`da Tedbir Amaclimıydı KAMİL

Doğu Güneydoğuda PKK`nin Desteklediği Adayları Aday Göstermekte Tedbir Amaçlımıydı KAMİL

Kırmızı Bültenle Aranan Terorist Başinın Kardesını Televizyona Çıkartmaktamı Tedbir Amaclimıydi

Bebek Katili APO nun Mektubunu Anadolu Ajansında Okutmaktamı Tedbir Amaclimıydı.
Harikasın En azından burada birinin düşünerek konuştuğunu görmek beni çok sevindirdi. Ama değerlendirmenin bir tablo üzerindeki fırça darbelerini ibaret olduğunun farkında değilsin büyük resme bakmak gerek. Sonuçta birçok toleran tanındığı halde hiçbir değişim Olmadıysa yapacak tek bir şey var imha.

1: Ben CHP`li Değilim Senin Gibi Gündüz AKP il Merkezinde Not Alip Gece Forumda Yazmıyorum KAMİL

O Dönem Açilim Süreci Döneminde Muhalefet Liderlerı Bunun Yeri Meclis``dir Dediler. Meclisi Bilgilendirilmesi Gerekir Dediler. O Dönem Özellikle Şuan AKP ve AKP Hükümetinin Şimdiki Baston Görevini Yürüten Devlet Bahçeli & Kemal Kılıçdaroğlu Ve Bununla Beraber STK ( Sivil Toplum Kuruluşları ) Ama O Dönem AKP Buna Asla Yanaşmadı .

Uluslarasi Eleştiriye Karşi Hiçbir Devlet Terör Örgütü İle Pazarlik Yapmaz. Şimdi Diyeceksınki AKP Pazarlik Yapmadı. Peki Madem Yapmadı Oslo & Kandil & Dolmabahce & Kandil Görüşmeleri Ve Mutabakatları Neden Mecliste Verilen Önergeler Sonucu AKP`li Vekillerce RED Edildi.

Başbakanın Eski Danısmanlarından Yiğit Bulut Diyorki Öcalan Bu Ülkenin Önünü Acıyor

Madem Öcalan Bu Ülkenin Önünü Açıyor Açilima Ne Gerek Var. Çıkartsaydınız Öcalani Önümüz Açilirdi.

Sonra Eski Cumhurbaskanı Danısmanı O Dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınc Diyorki PKK Bayrağini Suç Olmaktan Çıkartık. Yanında Amorti Olarak Sayın Öcalan Demekte Yasak Değil.

Ama Ellerinde Türk Bayrağiyla Cumhuriyet Bayramı 30 Ağustos Bayramı Ve 10 Kasım Atatürk`ün Ölüm Yıldönümünü Kutlamak YASAK

Doğu Ve Güneydoğuda Şehit Ve Gazi Yakınları PKK Katliamlarını Prestoste Ederken Dönemin AKP Milletvekili Hüseyin Çelik Diyorki

Ama Gece Yarısı KHK Çıkartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan İçin Yeni Yasalar Çıkartıyorsunuz. Ama PKK ile Mücedalede Ölen Asker Yakınları İçin Milletin Meclisini Toplayamıyorsunuz KAMİL

Madem Bu Hükümet Bu Kadar Tedbirliydi . Bu Tedbirlerin Alinması Diyarbakır da Dershane Önündeki 7 Kişinin Şehit Ölmesımı Lazımdı.

Doğu Güneydoğuda PKK`nin Desteklediği Adayları Aday Göstermekte Tedbir Amaçlımıydı KAMİL

Kırmızı Bültenle Aranan Terorist Başinın Kardesını Televizyona Çıkartmaktamı Tedbir Amaclimıydi

Bebek Katili APO nun Mektubunu Anadolu Ajansında Okutmaktamı Tedbir Amaclimıydı.
""1: Ben CHP`li Değilim Senin Gibi Gündüz AKP il Merkezinde Not Alip Gece Forumda Yazmıyorum KAMİL"" hahaha şimdi doğru düşünmenin ismi güdümlü düşünmek mi oldu Bunları görmek için illa bir yerlerden ders mi almak gerekiyormuş.. Eğer böyle düşünüyorsan beni gerçekten çok yanlış yargılıyorsun...

Sana zahmet olacak ama şimdi bir de aynı böyle detaylı çalışmayı HDP için yaparsan çok sevinirim ve bunu yaparken Türkiye'de Özgür yansız düşünceyi düşündüğünü savunan insanlara İthafen yapmanı istiyorum. Hani muhalefet yapıyorum diyerek körü körüne konuşan bazı embesiller var ya onlara...

Bak Bunu Bu Duruma Getiren AKP Hükümetidir. 2003 Yılında İktidara Geldıklerınde Sıfır Teror Vardı. Şuan Kendi Teroristını Yaratan Tek Ülkeyiz Suriye IRAK İRAN YUNANİSTAN İle Savaşin Eşiğindeyiz. Tıpkı Benim Yatağa Yatıp Bir Yerlerimin Açıkta Kalması Gibi :)

O Dönem PKK Veya HDP İle Açılım Saçmalıktı. Hiçbir Zaman AKP Ve Yandaşları Olmayacak DUA İçin Amin Dediler. Doğuda Tabelalarda Kürtce İsimler Hendek Kazmalar Mayın Döşemeler Ve Sonunda Büyük Hüsran .

Yine Diyorum Eğer Sözün Gecerliyse Madem Tedbir Amacli Neden O PKK ve Yandaslarını Kendı Partılerınde Aday Yaptılar. Bu Resmin Kücüğü Yada Büyüğü Yoktur. Terorist Her Yerde Terorıstdır.

Ancak Dünyada Kendı Teroristını Yaratan TEK ülkeyız..

Harikasın En azından burada birinin düşünerek konuştuğunu görmek beni çok sevindirdi. Ama değerlendirmenin bir tablo üzerindeki fırça darbelerini ibaret olduğunun farkında değilsin büyük resme bakmak gerek. Sonuçta birçok toleran tanındığı halde hiçbir değişim Olmadıysa yapacak tek bir şey var imha.

:D :D

Bana Siyaset Yasak :)
Sana zahmet olacak ama şimdi bir de aynı böyle detaylı çalışmayı HDP için yaparsan çok sevinirim ve bunu yaparken Türkiye'de Özgür yansız düşünceyi düşündüğünü savunan insanlara İthafen yapmanı istiyorum. Hani muhalefet yapıyorum diyerek körü körüne konuşan bazı embesiller var ya onlara...

:D :D

Bana Siyaset Yasak :)
Böyle bir cevap vermene çok şaşırdım doğrusu. Ne güzel herşeyin farkında olduğunu düşünüyordum ama birden aklına entel-entel konuşup anti-muhalif kişilik pozları kesmen gereken insanların olabileceğini unuttum. Neyse şu söz ile bitireyim..
Şeyh Edebalı= Haklı olduğunda mücadeleden korkma. Bilesin ki: Atın İyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Geri