Iyıde ben CHP'li degilimkı
Ancak yukarıda konuda gecen HDP baskanının sözleri . Bunu direk CHP bağlamak akıl işi değil.
Madem oyle bıraz empati yapip gecmişe bakalim.
FETö için 'Gel Artık Bitsin 'diyen kimdi.
Tayyip şiir okudu emine ağladi. Bülent arınc mendil tuttu.
17/25 aralik operasyonundan sonra tayyip 'ne istedınızde vermedık '
Sonra cıktı özür diledi .
Kandırıldım kandırıldık dedi
Habura devletın hakımını savcısını gönderip davul zurna eşliğinde sınırda karsılayan kimdi .
Acilim adı altında PKK nın doğu illerınde mayın dosemesıne ve hendek kazmasına kim izin verdi.
Cok degil Batman'in sason ilçe beledıye baskanının kardeşleri PKK dag kadrosunda görev aldıkları belli iken hangi partı aday yapti.
Akp eskı dıyarbakır mılletvekılı galip ensarioğlu nun PKK li terorıstlerın cenazesine katildiği neden unutuluyor.
Dolmabahce ve imrallı tutanakları acıklansın dıye meclise verılen önergeler neden AKP li milletvekıllerı tarafınca rededildi.
PKK'lilarda benim evladım diğen eskı akp milletvekili kımdir. Neden hakkında sorusturma acilmadı.
Akp nin dıyarbakırda yapmiş olduğu mitingde dönemin basbakanı 'Kürdistan' diyerek söze basladi.O söz Akp' kendi görüşümüydü.
Kısaca o donem Akil insanlar diye görevlendirdiğiniz kişiler arasında yer alan eski hdp milletvekili sırrı süreyya önder için bugun terorist dıyorsanız.
Batman da pkk li adayı beledıye baskanı yapanda terorıst.
PKK liların cenazesıne katılanda terorıst
Bebek katili eskıya başi öcalana sayın dıyende terorıst
FETO ye kendı partisinde %20 milletvekili kontenjanı verende terorıst
Diyarbakır da meğri meğri türküsü esliğinde ypg bayraği actıranda terorıst
Ankara da ypg liderını kırmızı hali ile karsılayıp bayrak actıranda terorıst.
Anadolu ajansında mektup okutup bebek katılının kardesını trt e cıkartanda terorıst.
Andımızı mecliste HDP & AKP oyları ıle kaldıranlarada ne denır onuda siz soyleyın
Cok degil 10 sene öncesine gidelim eski hdp eşbaskanı figen yüksekdağa gazeteciler soruyor.
Akp hdp koalisyon yaparmı.
Oda dıyorkı
Biz en kısa zamanda türkiyede koalisyon hukumetının kurulmasını istıyoruz.
Ama nedense o dönem hıcbır akp li demedı biz terorıst ıle beraber olmayız demedi.ama son secımde akp metropoll kentleri kaybedınce herkes terorıst oldu.
Kısaca önce herkes kendı kapisini süpürsün.