Daha kimse idda edemez Atatürkün yolundayız diye...

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
HDP eş başkanı Mithat Sancar: PKK ve Öcalan konusunda CHP ile fikir ayrılığımız yok

Ulusal Kanal muhabiri Seda Akyüz terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'li Mithat Sancar'a PKK ve Öcalan konusunda CHP ile görüş ayrılığınız var mı? diye sordu. Sancar 'Bu konularda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz.' diye cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve beraberindeki heyetle görüştü.

Sancar, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ulusal Kanal muhabiri Seda Akyüz'ün "Esenyurt ilçe başkanlığına yapılan operasyonda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın posterleri ortaya çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hem operasyona ilişkin yöneltilen sorulara verdiği cevapta ayrıca daha önceki açıklamalarında da, 'Herkes terörle arasında mesafe koymalı' demişti. Görüşmede bu konu gündeme geldi mi? Ayrıca hem Abdullah Öcalan hem de PKK konusunda CHP-HDP arasında görüş farklılığı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu yönetti.

Sancar "Bu konular gündeme gelmedi. Gelmediği gibi bu konularda bir sorun olduğunu da düşünmüyoruz. Sorduğunuz soruya arkadaşlarımız sürekli cevap veriyor yeterli olduğu kanısındayız" dedi.

CHP Atatürk’ü bırakıp Öcalan’ı önder olarak yeni seçmedi ki.. Çok oluyor..
Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP si Atatürk’ün CHPsi asla olamaz. Kendine dersimli Kemal diyerek önce bölücük yaptı.

Atatürk’e dersimde katliam yaptı diye iftira attılar.
Terörist cenazelerinden çıkmayan Sezgin Tanrıkulu diye bir vekilleri vardır.

Atatürk posterini indirip, Atatürk adını anmayan bir il başkanına sahip olan bir parti orası.. Atatürkle bir alakaları yoktur. Yalnız bu yeni değil, son 5-6 senedir böyleler..

Bak ergenekon mağdurlarını bir defa anmazlar ama fetöcüler şöyle mağdur böyle mağdur diye silivri kapılarında beyanat verirler.

Özgür Özel’in Fetullah’ın kanalları kapanmasın için yapmadIğı kalmadı

CHP yolundan çıkmıştır bu saatten sonra nerede duracağı belli olmaz.
Taban temiz Atatürkçü vatansever insanlardan oluşuyor ama üst kadro maalesef partiye ve ilkelere ihanet etti.

Bu yüzden Cumhuriyetçiyim ama asla CHP‘ye özüne dönmediği sürece oy yok.

Bir yanda kirli kokuşmuş tarikat pisliğine batmış sümüklü şeyhlerin prangasındaki Saray zihniyeti diğer yanda PKK, FETÖ ve AMERİKA dan medet uman sözde muhalefet..

Türkiye’nin yeni bir bakış açısına ihtiyacı var.

Idda degildir o idda olamaz.

Tabi canım. CHP Atatürkçü değil. Haydi oylar AKP'ye. En Atatürk'çü AKP.

Oğlum evladım, rejimi Kürtler yıkmadı. İslamcilar yıktı. Anlatabildim mi

İbadeth gelip "CHP liler nerdesiniz' diye yazmamış mı? :)

Tabi canım. CHP Atatürkçü değil. Haydi oylar AKP'ye. En Atatürk'çü AKP.

Oğlum evladım, rejimi Kürtler yıkmadı. İslamcilar yıktı. Anlatabildim mi
Rejime Kürtler mi yıktı Hahaha çok komiksin rejim mefhumunu yine Atatürkçüyüm diyerek teröristlerle kol kola girenler ve hala ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vatan aşkını millet sevdasını özgürlük kavramını bir türlü kendileri öğrenmek yerine birkaç siyasi'nin laf cambazlığı kına bırakan zavallılar yaptı. Ayrıca islamcılar Yapı derken kimi kastediyorsun AKP İslamcı olarak mı niteliyorsun? Milli değerlerine sahip çıkmak niçin bu kadar zorunuza gidiyor? Örnek aldığınız Batı medeniyeti meclislerinde İncil üzerine yemin ederek görev alıyor. Bence yapılması gereken de Türk'üm Türk milleti için çalışan bir insanım diyebilmek için kendi öz kimliğine dayanarak Kur'an üzerine yemin edilerek görev alınmalı. Şimdi bunu dediğim anda Tamam mutlaka Cumhuriyet elden gidiyordu değil mi Hahaha o kadar zavallısınız ki size olan nefesime bile yazık...!

Susun, kamil bize bişey anlatmaya çalışıyor. Konuş abi.

Iyıde ben CHP'li degilimkı :)

Ancak yukarıda konuda gecen HDP baskanının sözleri . Bunu direk CHP bağlamak akıl işi değil.
Madem oyle bıraz empati yapip gecmişe bakalim.

FETö için 'Gel Artık Bitsin 'diyen kimdi.
Tayyip şiir okudu emine ağladi. Bülent arınc mendil tuttu.
17/25 aralik operasyonundan sonra tayyip 'ne istedınızde vermedık '
Sonra cıktı özür diledi .
Kandırıldım kandırıldık dedi
Habura devletın hakımını savcısını gönderip davul zurna eşliğinde sınırda karsılayan kimdi .

Acilim adı altında PKK nın doğu illerınde mayın dosemesıne ve hendek kazmasına kim izin verdi.
Cok degil Batman'in sason ilçe beledıye baskanının kardeşleri PKK dag kadrosunda görev aldıkları belli iken hangi partı aday yapti.

Akp eskı dıyarbakır mılletvekılı galip ensarioğlu nun PKK li terorıstlerın cenazesine katildiği neden unutuluyor.

Dolmabahce ve imrallı tutanakları acıklansın dıye meclise verılen önergeler neden AKP li milletvekıllerı tarafınca rededildi.

PKK'lilarda benim evladım diğen eskı akp milletvekili kımdir. Neden hakkında sorusturma acilmadı.

Akp nin dıyarbakırda yapmiş olduğu mitingde dönemin basbakanı 'Kürdistan' diyerek söze basladi.O söz Akp' kendi görüşümüydü.

Kısaca o donem Akil insanlar diye görevlendirdiğiniz kişiler arasında yer alan eski hdp milletvekili sırrı süreyya önder için bugun terorist dıyorsanız.

Batman da pkk li adayı beledıye baskanı yapanda terorıst.

PKK liların cenazesıne katılanda terorıst
Bebek katili eskıya başi öcalana sayın dıyende terorıst
FETO ye kendı partisinde %20 milletvekili kontenjanı verende terorıst

Diyarbakır da meğri meğri türküsü esliğinde ypg bayraği actıranda terorıst

Ankara da ypg liderını kırmızı hali ile karsılayıp bayrak actıranda terorıst.
Anadolu ajansında mektup okutup bebek katılının kardesını trt e cıkartanda terorıst.
Andımızı mecliste HDP & AKP oyları ıle kaldıranlarada ne denır onuda siz soyleyın :)

Cok degil 10 sene öncesine gidelim eski hdp eşbaskanı figen yüksekdağa gazeteciler soruyor.
Akp hdp koalisyon yaparmı.
Oda dıyorkı
Biz en kısa zamanda türkiyede koalisyon hukumetının kurulmasını istıyoruz.
Ama nedense o dönem hıcbır akp li demedı biz terorıst ıle beraber olmayız demedi.ama son secımde akp metropoll kentleri kaybedınce herkes terorıst oldu.
Kısaca önce herkes kendı kapisini süpürsün.

@melnur @BuYuCu gelinde yazın siz iyi yzıonuz brolar

Son seçimde daha adamin kardesini ulusal kanala CHP cikardi zaten.

Sizin beyninizi gercekten inceletmek lazim, Hitlerin doktorlarina buyuk is cikardi yasasalardi.

Boyle bir akil tutulmasi olamaz.

Abi CHP apo posteri de assa bunlar yine ak parti diyecek sen bu yoldan dönme gerçekleri vur yüzlerine

Çekirdekler tazeymiş, lezzetliler baya...

Özledim Seninle Siyaset Konuşmayı :)

Baktım Burada Tek Başina Yazip Çiziyorsun. Dedim Eyüp Eski Arkadaşım Olur.

Boş Beleş Bırakmayım :p

Şimdi Eyüpcüğüm İnşallah Ben Yazınca Yine İşin Çikmaz Malum Sen Ben Ne Zaman Hemen Aklına İşin Gücün Geliyor :D

Sırrı Sakık`ın Kardeşi Eroğana Bağiş Yaptımı

Tıkla Eyüp Sen Seversin :D

Tabikı Parayı Alana Kadar Ses Yok Ama Alinca Terorist :)

Sonra Namık Sakık AKP den Aday oluyor :))

Tıkla Sen Seversin Eyüp :D :D

Yahu Koskaca Dünya Lideri Eli Kanlı Teror Örgütünün Kardeşinin Parasına İhtıyacımı Var . Ne Demek Üç Beş Oy Uğruna Terör Sevicilerden Destek Alıyor :)

Birde Teşekkür Ediyor Sırrı Sakık Erdoğana

Sen Seversin Tıkla
:D

Şaka Bir Yanada Eyüp Hapisteki HDP`li Vekilin Ağabeğinin Kardeşi PKK ile Yapilan Çatişmada Öldürüldü . Bir Diğer Ağabeği Teoman Zeydan Hakkari /Yükseokova Belediye Başkanliğina Aday Oluyor.

Senin İçin Bu Nasil Bir Duygu Senin İçin Bir Vatansever İçin. Oysa Sen Bu Vatan İçin Askerlik Yaptin Vergi Veryorsun. Ne Demek Oluyor Bütün Bunlar Bir Teröristin Ağabeyi Senin Dünya Liderinin Partisinden Aday Oluyor.

Sen Anlat : Ben Dinlerim :D

Özledim Seninle Siyaset Konuşmayı :)

Baktım Burada Tek Başina Yazip Çiziyorsun. Dedim Eyüp Eski Arkadaşım Olur.

Boş Beleş Bırakmayım :p

Şimdi Eyüpcüğüm İnşallah Ben Yazınca Yine İşin Çikmaz Malum Sen Ben Ne Zaman Hemen Aklına İşin Gücün Geliyor :D

Sırrı Sakık`ın Kardeşi Eroğana Bağiş Yaptımı

Tıkla Eyüp Sen Seversin :D

Tabikı Parayı Alana Kadar Ses Yok Ama Alinca Terorist :)

Sonra Namık Sakık AKP den Aday oluyor :))

Tıkla Sen Seversin Eyüp :D :D

Yahu Koskaca Dünya Lideri Eli Kanlı Teror Örgütünün Kardeşinin Parasına İhtıyacımı Var . Ne Demek Üç Beş Oy Uğruna Terör Sevicilerden Destek Alıyor :)

Birde Teşekkür Ediyor Sırrı Sakık Erdoğana

Sen Seversin Tıkla
:D

Şaka Bir Yanada Eyüp Hapisteki HDP`li Vekilin Ağabeğinin Kardeşi PKK ile Yapilan Çatişmada Öldürüldü . Bir Diğer Ağabeği Teoman Zeydan Hakkari /Yükseokova Belediye Başkanliğina Aday Oluyor.

Senin İçin Bu Nasil Bir Duygu Senin İçin Bir Vatansever İçin. Oysa Sen Bu Vatan İçin Askerlik Yaptin Vergi Veryorsun. Ne Demek Oluyor Bütün Bunlar Bir Teröristin Ağabeyi Senin Dünya Liderinin Partisinden Aday Oluyor.

Sen Anlat : Ben Dinlerim :D
Sen Bahtiyar la , yosun la artık konuşmuyor musun

Konumuz O Değil Eyüp :)

Terör Sevicilerden Destek Alan Bir Dünya Liderini Savunmak Nasıl Bir Duygu :)

Kardeşini Terorist Diye Cezaevine Atip Diğer Kardeşini PKK ile Çatişmada Öldürüp Ağabeğinden Bağiş Alip Aday Yapmak Vatanseverlikmı Yoksa Terörist İle Kolkola Gezmekmi @ibadeath
Sen Bahtiyar la , yosun la artık konuşmuyor musun

Geri