Dαhα Fαzlα Yαbαπcı Ölmek İstemiyorum Sαπα..

Konu sahibi son olarak 4637 gün önce görüldü
Geçecek..
Belki yarın, belki haftalar sonra..
Ama elbet geçecek.
Bazen geçmesini istemeyeceksin.
Geçmesine göz yummak koyacak elbet ama, geçecek.
İnan bana öyle bir geçecek ki, yangın olsa dahi, külleri kalacak geriye.
Ya o küllerinden yeniden doğmasına izin vermeye çalışırsam? İşte o zaman kendimi asla affetmem.

“Bazen birinin doğru olmadığını bildiğin halde, tüm doğruları ona adıyorsun.”
— umay umay

Bence, şeytan diye bir şey gerçekte yoksa, insanoğlu uydurmuşsa onu, kendine bakarak, kendisini örnek alarak uydurmuştur.

“Hüzün adres değiştirir zamanla.
Benden geçer, sana göçer sevdiğim.”

— Cemal Safi

“Her şey benden çok uzağa sürüklendi. Sevdiğim, sevmeye başladığım her şey öldü. Her şey o çok nefret ettiğim kırmızı rengin içinde yok oldu. “

“Her acı çekene hayatın devam ettiğini hatırlatmalarından nefret ediyorum. O anlarda hayat devam etmiyor aslında. Sen durduğun anda hayatta duruyor. Ama sen yitirmeye devam ediyorsun.”
/ Tarık Tufan /

Senin kalbin benim Cennetim gibi. Dünya da ki cennetim.

“Durma kendini hatırlat,
Durma göğe bakalım!”

— Turgut Uyar

Tek sorun bu
Hep sarhoş olmalı. Her şey bunda; tek sorun bu.

Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken Zaman’ın korkunç ağırlığını duymamak için durmamacasına sarhoş olmalısınız.

Ama neyle?

Şarapla,
şiirle
ya da erdemle,
nasıl isterseniz.
Ama sarhoş olun.
Ve bazı bazı, bir sarayın basamakları, bir hendeğin yeşil otları üstünde, odanızın donuk yalnızlığı içinde, sarhoşluğunuz azalmış ya da büsbütün geçmiş bir durumda uyanırsanız, sorun, yele, dalgaya, yıldıza, kuşa, saate sorun, her kaçan şeye, inleyen, yuvarlanan, şakıyan, konuşan her şeye sorun; “Saat kaç?” deyin. Yel, dalga, yıldız, kuş, saat hemen verecektir yanıtı size: “Sarhoş olma saatidir! Zamanın inim inim inletilen köleleri olmamak için sarhoş olun durmamacasına! Şarapla, şiirle ya da erdemle, nasıl isterseniz.

“kıyıda duruyor gece, sadece kıyıda
gecenin içinde ben, sadece ben.”

Geri