Daha Doğru Düzgün İlişkiye Başlamadan Kolayca "Seni Seviyorum" Diyen Sevgili Tipi

Konu sahibi son olarak 2469 gün önce görüldü
Güven olmayacak sevgili tipidir.
Genelde erkeklerde sık görmeye alıştığımız bir durumdur.
Kim kimi hemencecik sevebilir Allah aşkına, o kadar kolay değil bu işler.

Abarise katiliyorum.

Seni seviyorum kelimesini kullandığın an kalbi yerinden çıkacakmış gibi olacak. Gözlerinin içi parlayacak. Direk seni seviyorum sen benim her şeyimsin şuyumsun buyumsun diyen insan net sizi önemsemiyordur.

insan bortu bocegi de sever sevgiden bu kadar korkmayin arkadaslar seviyorsa seviyorum der ne var bunda ilk adimi atmis olur iste

Belki önceden sizi seviyordur. İlişkiniz olmasa da seviyordur. Zaten bir şeyler hissetmeseniz birbirinize, neden ilişkiye/ sevgililiğe giden yola giresiniz ki? Bilemedim. Ben bu kadar tepkili olmazdım sanırım.

seni seviyorum.....

images

içten içe seni seviyorum demesinden iyidir
illa yıllar geçmesine gerek yok
ilişki içerisinde olmasına da gerek yok bu sözcük için

Kastedilen şey sanırım yeni yeni tanışır ve doğru etkileşimler olurken bu etkileşimlerin sevgi olduğunun iddia edilmesi. Tamam hoşuna gider de ne ara sevdin?
Sahsen güven vermiyor bana.

sevgiden daha başka güzel bişey var mı ki, bence yok.....

ben sizi hiç tanımıyorum ama
elalem ne der sonra

Sadece onu dese hadi neyse.
Ruh eşim, hayatım, en değerlim vs. deyip bir hafta sonra ayrılmaları bayağı bir komik oluyor.
Bir insanın birini tanıyabileceğini sanması,kolayca güvenebileceğini sanması,basit bir menfaat ya da iyi hissetme uğruna karşı tarafa kolayca koçaklama düzebilmesi ne garip.
Fazlasıyla itici gelirler bana bu sebeple.

Geri