Daha az KÖLELİK, daha fazla FAHİŞELİK"

Konu sahibi son olarak 798 gün önce görüldü
"Daha az KÖLELİK, daha fazla FAHİŞELİK"

Değişik bir haber.

Meksika'da bir üniversitede eşcinseller ile radikal feministler tuvalet kapma konusunda birbirlerine girmişler.

Eşicinseller, tuvaletlerin "kadın ve erkek" diye ayrılmasının Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine aykırı olduğunu, kendini kadın hisseden GAYlerin Kadınlar tuvaletine alınmamasının insan Haklarına Aykırı olduğunu söylemişler.

TERF diyerek "Eşcinsel erkekleri "kadın" kabul etmeyen, eşcinsel ERKEKLERİN KADINLIĞI yok ettiklerini ve kadın kazanımlarını geri aldığını düşünen feministleri" aşağılayan eşcinseller, kadınlar tuvaletini basıp tuvaleti Kurtarılmış bölge ilan etmişler.

İlginç olan tuvaletin duvarına yazılan sloganlar:

"Daha az KÖLELİK, daha fazla FAHİŞELİK" (Sanırım "Çalışmak kölelik, fahişelik özgürlük" ya da "Emek kölelik, kolay para özgürlük" diye okunabilir.)

"Daha az TERF, daha fazla Seks" (Sanırım daha az kendini KADIN gören Kadın ya da daha az lezbiyenlik, daha fazla seks diyorlar)

Kadınlar cevaben sloganların altına şöyle yazmışlar:
"Eğer UNİSEX tuvalet istiyorsanız gidin ERKEKLERİN tuvaletini işgal edin. Kadınları rahat bırakın!"

Kendini KADIN hisseden eşcinsellerin cevabı ise şiddet yüklü olmuş:
"(Eşcinselleri kadın kabul etmeyen feministler) "TERF"lere tecavüz ve Ölüm"

Kendini kadın hisseden ama kadınlara tecavüz edebilme yetenekleri olan eşcinsellerden işkillenmeyen Üniversite yönetimi "Küresel temayüle" uyarak kendini KADIN hisseden eşcinsellerden yana TARAF olmuş. Hatta "ayrımcılık" yaptıkları için lezbiyen KADINLARI kınamış.

Kendini KADIN hisseden ama kasları, kendini ERKEK hisseden eşcinselleri durduramayan lezbiyen kadınlar, tuvaletlerini eşcinsellerle paylaşmak zorunda kalmışlar. Tuvaletlerine giren eşcinseller nedeniyle, kadınlar tuvaletinin kapısında kuyruklar olmaya başlamış.

Yazıda not düşülmüş: Meksika'da seks ticareti ile eşcinsel aktivizmi arasında çok YAKIN ilişkiler var.

Zeyl 1: Müsaadenizle yazıyı Toplumsl Cinsiyet Eşitliğini hala kadın erkek eşitliği zanneden ya da zannetmeyip bize yedirmeye niyetlenenlere atfetmek istiyorum.

Zeyl 2: Nacy Fraser'ın bir tespiti geldi aklıma: "Gender ideology, toplumsal sorunlardaki küresel kapitalizmin rolü üzerinden dikkati dağıtıp problemleri küçük erkeklerin üzerine yükler."

Meksika gibi fakirliğin, bozuk ekonominin, gelir eşitsizliğinin, mafyaların, uyuşturucunun, devletin mafyalaşmasının olduğu ülkede üniversitelilerin kavgalaştıkları konu ilginizi çekmedi mi?

Zeyl 3: Metinde Toplumsal Cinsiyet zihniyetinin nereye evrildiğine dair oldukça iyi ipuçları olduğunu düşünüyorum.hakan çakıcı

1667656497882.jpg

Meksika da değişik bir yer la kuzenim orda yaşıyor dünyanın it kopugu orda

Meksika demişken aklıma Sicario filmi geldi. İki filmi de beğenerek izlemiştim.

Valla ben olsam,uninin kiyisina kösesine sicma eylemini dogurttururdum bir kadin olarak.Bok cözer bu salak sorunu.
Ugrassin dursun yönetim.

Fahişelik zaten kölelik. Fahişeler bu işi gönüllü olarak yapmıyorlar ki. Kim kendini satar?

Bazen pomak beyi anlamak icin okumak istiyorum. Sonra aniden vazgeciyorum.

1984 adındaki kitabı okudum .chp gençlik kolları aynı kafa .o kitabı anlayarak okuyan hak verin
Manisa bey ben de okudum 1984 u ama aklima hic chp genclik kollara gelmedi. Yani 1984 ten chpli teyzelere iliskin cikarim yapmak biraz sey degil mi? Komik..

Manisa bey ben de okudum 1984 u ama aklima hic chp genclik kollara gelmedi. Yani 1984 ten chpli teyzelere iliskin cikarim yapmak biraz sey degil mi? Komik..
Lugat sözlük kelime uydurma değiştirme yok etme ıle alakalı bölümleri tekrar tekrar okuyun .anlamadiysaniz birkaç arkadaşınızı çağırın. Sesli bir şekilde okuyun .fikir alışverişi yapın.

1984 kitabında devlet insanlar birbirlerini anlamasin diye durmadan dili lugati değiştiriyor . Uydurma kelimeler çıkarıyor .chp gençlik kolları bunu istiyor.

Geri