Dağınık mısınız ?

Konu sahibi son olarak 3044 gün önce görüldü

Dağınık mısınız ?

• Fazla değil biraz

Kullanılan: 9 21.4%
  • Evet hem de çok

Kullanılan: 15 35.7%
  • Hayır düzenli sayılırım

Kullanılan: 6 14.3%
  • Çok düzenliyim

Kullanılan: 10 23.8%
  • Anneme sorun

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ben ...

Kullanılan: 2 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    42
Eskiden degildim. Artik yetisemiyorum bahanesiyle saldim iyice.

fazla değil biraz.. amaan zaten evi temizleyen çekip çeviren benim,buna baglı olaraktan dagıtmakta hakkım( dagınım fazlasıyla ):asd:

fazla değil biraz.. amaan zaten evi temizleyen çekip çeviren benim,buna baglı olaraktan dagıtmakta hakkım( dagınım fazlasıyla ):asd:
hiç böyle düşünmemiştim. :d

ezelden beri düzenli olmamız gerektiği dayatıldı bize. dağınık olunca suçlu hissediyorum ister istemez.

hiç böyle düşünmemiştim. :d

ezelden beri düzenli olmamız gerektiği dayatıldı bize. dağınık olunca suçlu hissediyorum ister istemez.

kendi evin olunca dagıtsan bile sorun olmuyor, yine temizleyen sensin zaten:asd: bunye dagınıklıgıda ıstıyor bazen:asd: helede üşengecsen yandın, aksama kadar işler seni bekler:asd:

Düzenliyim.Zamandan tasarruf sağlıyor düzenli ortam.

Ben dağınık değilim sürekli bir yerleri toparlarım düzeltirim.Evi dağıtanlarım var (:

Düzenli bir yerde dikkatim dağılır.
Yaşasın dağınıklık. :p

Dönem dönem değişiyor. Mesela sınav haftalarımda veya çok yoğun olduğum haftalarda arkamda ne bıraktığıma bakmam, önüme çıkan engeli kenara çekip dinlenmeye ya da çalışmaya giderm ama daha sakin bir hayatım olduğunda düzene ihtiyaç duymaya başladım. Bu yurtta kaldığımdan beri böyle, yaşam alanımın daralması beni boğduğundan düzgün tutmaya çalışıyorum ki ferah hissedebileyim.
Benim küçük eve, odaya alışmam zaman alıyor. Alışık değilim çok.

Odam konusunda pek düzenli değilim.Dağınıklığın içindeki düzeni seviyorum.Hayata bakış açımda böyledir.Parçaları birleştirmek ve bütünün bambaşkalığını severim.Bulmacalara bile hep ortadan başlamışımdır.Masamı yeğenim gelince toplar.Başak burcu titiz nede olsa.Ama iki gün aradığımı bulamam.Odam dışında her yerde düzen isterim.

Daha önce kesin cevap verdim ama dönüp bakmaya üşeniyorum.
Sınav dönemi fena dağılırım, ardından tıpış tıpış toplarım. Dağınık düzenin varlığına katiyen inanıyorum ama annemden ayrı yaşamaya başladığımdan beri bıraktım dağınık düzen işlerini. Düz düzen olayına geçtim.

Geri