D.

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4205 gün önce görüldü

147651.jpg

bana geleceksen kahve ile gelmelisin , kitap okumalı kahve içmeliyiz söz çikolatalar & lokumlar benden.
ehhe (:

-
Yorucu geçiyor iş mesaisi , alışmak lazım çok şey var yapılacak edilecek çalışmak mecburi ah günlişko herşey güzel olsun olsun olsuuuuuun.
TATLIASKIMCILAR%20%287%29.gif

bu arada özlüyorum çok fazlasıyla ve neyse söylemiycem
EKLER%20%282%29.gif

kaçışlardayım bye cnm.
bu arada 7 ağustos doğum günüm.
[YOUTUBE]cmvf81YSnew[/YOUTUBE]

bütün bu olanlara dayanamam ama HAZIRIM!.

şu anda yeni aldığım philips filitre kahve makinamla yaptığım dumanı üstünde mükemmel bir fincan kahvem var :) sizede öneririm mükemmel ötesi..

Selaaam.
sabahçı olmak baştan beri yorucu olsada gececi olmakdan daha iyidir diyorum çok şükür.
sabah 9da aşkımı uyandırıyorum telefonla sonra yanıma geliyor yemek alıp dükkanınma geçiyor , bugün iki kez geldi kuzum ve ben ona yanımdayken bile bakmaya dahi kıyamıyorum ben ona hiç doyamıyorum.
Her an sesiyle sesim bütünleşse , yüzü yüzümde elleri ellerimde bile olsa o kadar çok özlüyorum ki , sıkı sıkıya sarılırken bile çok fazlasıyla...
bitanecik kuzum çok yiyor ve kilo alıyor keşke o yesede kiloları ben alsam
icon_sirit.gif

bayramda iznim var kocacıkla gezmelere gidicez , bu arada yaamuş bebek doğdu onu da ziyarete gidicez , kucağıma alıp kokusunu çekmeliyim aşkımda yanımda olmalı ve yaamşun annesi babası sizede Rabbim bebek nasip etsin demeliler...
nasl istiyorum Derinimi bir bilsen günlük.
ah ahhh. hayırlısı Allahım zorlaştırma kolaylaştır herşeyi amin.
yarın gene 04.30da kalkış yapcam ben o yüzden gidiyorum öptüm bye.

/Benim hiç birinizle derdim yok benim herşeyim ; D. bunu anlayın!
TATLIIIIIIIIIII6.gif

hb-gif.3031

Merhaba bugün benim doğum günüm (07.08)
hiç beklemediğim anda , hatta aklımdan bile hiç geçmezken telefonuma mesaj geldi o'ndan sonra döndüm de şöyle bir düşündüm seneler geçmiş inanki günlük , o kadar şeye rağmen onun umursamazlığına rağmen o soğukluğuna herşeye rağmen hatırlamış hayır hayır aslında hiç unutmamış doğum günümü , sağ olsun
hiç aklıma gelmezken bir anda mesaj gelince sevinmedim de değil hani.
'Mutlu yıllar ;)' dedi. sahiden yıllarım mutlu geçsin , geçiyor da aslında günlerim peki ya yıllar ? inşaAllah inşaAllah.
bazı insanların yalandanda olsa sayfalarca yazdığı şeyleri böyle özel insanlardan gelen bir satırı bile geçmeyen cümlelere değişmem inan ki !.
Seviliyorsun unutulamayan dost.
Neyse böyleydi işte , bugün aşkım doğum günümle ilgili tek bi mesaj atmazken iş yerine bi çiçek geldi kasa bölümüne ve bana doğru da yaklaşınca hem utandım hemde mutlu oldum , sevdiğim çok güzel bi gül yaptırmış bana :opim: resminide çektim ama atamıyorum ki pc'ye neyse.
bugün rüyamda seni gördüm iş çıkışı yanıma geliyordun diye mesaj yazmış bu demek oluyor ki işten çıkınca yanıma gel :) , birsürü plan yapmasına rağmen ne o iş yerindeydi nede ben yanına gidebildim bu üzücü olsada olsun dedim nasıl olsa bunun yarını diğer gün/leri var. (:
Bu arada bayramın 2. günü izinliyim ben ve sevdiğimde , gezicez inşaAllah.
dün de baya gezdim kendime göre bişeyler bulamadım en sonunda buldum işte onu giyerim.
bugün kuaföre gittim saçımı kestirdim , kestirdiğim şekilide resimledim ama atılmıyor neyse güzel oldu ya seviyorum ben stilimi ehhe.
yarın iş var gittim ben.

// Rabbim sana şükürler olsun , her daim mutlu kıl bizleri Amin.

tumblr_lualzt3uLb1qehy83o1_500_large.jpg

Merhaba
yazmayı özledim ya :utan:
çok yoruluyorum işimde günlük eve geliyorum dört bucukda bi uyuyorum taaki diğer günün dört bucuğuna kadar :sorry::RZ:
hergün aşkımda gelmese iş yerime kafayı yerim ben sanırım , iyiki varsın kocacımmmm :*
yazacak bişey yok , hayatında iş varsa hep monotondur günlerin bebeğim :cool
bi kitap getirdi babam onu okuycam ben çıkıyorum muck.

sanAşığım DünYam

Instagramda 1.yılımız için (;

biz tanışalı 1 yıl oldu koskoca dile kolay 1 yıl. bu fotoğraf çok özel benim için hem ayın 17sinde çekildi hemde ilk fotomuzdu iyiki aşkım benimsin sen ya muju mujuuuu öyle yorgun olmasam çok şey yazıcamda iki gündür 06.00 00.00 çalışırsam ki 04.30da uyanır 02.30 da anca uyursam yazacak hal derman kalmaz ben diyemesemde o biliyor nasılsa :)
NAZARDEĞMESİN!
mujuuu

[YOUTUBE]DN7xtQ8cT8Y[/YOUTUBE]

Ahh.

en son 18 ekimde yazmışım :))
çalışmaktan nete vaktim yoktu aslında vardı ama forum sitelerine yoktu , şuan çalışmıyorum kendi hobilerime döndüm.
herşey çok şükür çok yolunda maşaAllah , seniseviyorumDünYam.

`Đy.

1536557_428298127299448_100325177_n.jpg

DY ' ye musmutlu yıllar
iyiki varsın AŞK , Gece çok güzeldi herşey bu da pastamızdan bi kare :))
sonsuzaşkımseniçokseviyorum <3​

1555465_483459505108427_2057962881_n.jpg

Keçeden el işçiliği ile hazırlanmış olan Baykuş temalı aşk yastığımız sevgililer gününe özel olarak üretilmiştir.
İstek üzerine hazırlanıp 1 ila 7 iş günü içerisinde kargoya teslim edilerek elinize ulaşmaktadır.
Sizde sevdiğiniz insana sıradışı bir hediye vermek istiyorsanız lütfen benimle irtibata geçiniz .

Not : Görsel tema olmadan isim ve tarihden oluşan bir yastıkda tercih edebilirsiniz. (Son 3 Resimler internetten alıntıdır.)
örnek :
c8x0.jpg

ehqb.jpg

epbe.jpg

#kisiyeozel #lovepillow #askyastigi #tasarlanir.
#hediye #siparis #sipariş #tasarım #tasarim #design #feltdesign #feltro #felt #kece #keçe #owl #baykus #baykuş #baby #ask #love #handmade #elemeği #elemegi #elisi #cute #askyastigi #sevgiyastigi #sevgililergünü #sevgililergününeözelyastık #valentinesday #ask #love #baykusaski #loveowl #özeltasarim

iletişim ; tık
tık
[email protected]

Bildigin bir yil olacakmis ben buraya ugramayali hohoooov. Naber güncem ¿ ♥♥

Geri