D.

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4205 gün önce görüldü
ul1.png

haberleri okurken gözüme çarptı , doğru diyor doğru (:
mavi herşeydir ya. :sss

Hayırlı ramazanlar günlişko.

Hayırlı ramazanlar günlişko.

6988_584358031608380_834010767_n.jpg

vuhuhuuuuu.

Güzel geçti maşaAllah orucum bugün son saatlerde susadığımı fark ettim e yokuş çıkarsam ve inersem olacağı oydu zaten neyse bol bol su içenlerden değilim çok fazla yemek yiyenlerdende...
ya geç yemeği suyu oruç ne güzel birşey maşaAllah. bizi bu ana getiren Rabbime hamd-u senalar.
Sahuru aşkımla yapıyoruz , iş çıkışı geliyor kocişim bize ona en sevdiği yemeklerden yaptım ben tatlıda var meyvada vişne suyuda :utan:seniçokseviyorummmmm 00.00 gelse aşkımda gelcek işten bize hadi bakalımmmmmmmmm (:
mmmmuck nazardeğmesin...
:ta6:

:cici::cici:

[ındent][ındent]selam günlük ;
iftarı açtıkdan sonra aşkımın geleceği saatleri sayar oldum , abimle bilgisayardan yaptığı tercihlere bakarken babam geldi 'doğuş geldi :)' dedi ben de hemen kapıya koştum , bitanem ellerinde poşetlerle gelmiş , kaypujj almış bana , çikolata , çekirdek , leblebi (en sevdikleriiiiim :utan:) bebeğim gelince hemen tatlı dondurma ikram ettim , vişne suyu yapmıştım ona diğer içecekler zararlı kendisi pek dikkat etmesede ben ediyorum işte (:
Balkon sefası yaptık güzelce sonra yemeğimizi yedik
dün gece ezana kadar uyumadık , bebişimin çok uykusu geldi ama diyemedi yazıkkk :utan: Sonra ben yataklarını açtım kuzum hemen uyuya kalmış ya :utan: Sabah uyandırdım bitanemi işe gitti , gece çok güzeldi çok , seniçokseviyorumkocişiiiiiiiim :sss
maşaallah subhanaallah nazar değmesin!!!
:ayhh:

1000819_597330710289664_1425132186_n.jpg

amiiiiiiiin.
[/ındent][/ındent]

10.07.2013

tumblr_mh78celZsu1s3gwizo1_500.gif

Selam D ;
Bebeğim ben geldim , üç gündür yazmıyorum , yazacak pek bir şey yok hep diyorum ya ; 'Her şey çok şüküründe!' aynen öyle ÇOK ŞÜKÜR her geçen an'a.
Sevdiğim ; iyi ki 'ler hep seninle anlam kazandı , iyi ki geldin , iyi ki sevdin , iyi ki sevdim seni , sen iyi ki varsın yüreğim!.
dünyalar benim değil , DünYam benim oldu (:
ömrümün sonuna denk değil , ahirde de seniseveceğim ben!.
iki cihanlık helal yarim , aşığım sana!.
yarın Zeynep annem iftara çağırdı onlardayız
:heyoo:
her şey güzel olacak sevdiğim her şey.
iyi ki sen varsın , iyi ki güzel şarkılar da var.
[YOUTUBE]vTOQJrbgGRg[/YOUTUBE]
Benim ki kalbine sürgün.

Kitap okumayanlarla evlenmeyin.
Kitap okuyanlarla evlenirseniz boşanmayın.

- Murat Menteş
1011993_491541580923238_1044643957_n.jpg

tumblr_lsaxe1eQcm1qzs20yo1_500.gif

şu an ki hal durum bu olsa gerek (:
uzun uzun günlük yazmayı özledim ama yazmak istemiyorum da.
Sadece kocişimle aşırı musmutluyuz ve çok seviliyor&seviyorum nokta.
maşaAllah subhanAllah nazar değmesin.

tumblr_m2a84oonMj1rt7xufo1_500.jpg

ne yazıyım ne ne , çoğu zaman yazmak istemiyorum çünkü nazardan korkuyorum. :sorry:
dün de çok güzeldi , onunla olan her salise her şey çok güzel maşaAllah
huzur kokan yüreklime aşığım.
bugün biriyle konuştum kim olduğunu sadece ben bileyim. Bi soru sordum ona Ankaraya gelmiyor musun diye e malum evi herşeyi burada o ise hayır Ankarada beni bağlıyacak ailem dışında kimse kalmadı yanıtını verdi , mutlu olsun istiyorum ben hiç beddua etmedim ona hiçde etmem hep hayır haberlerini almak isterim umarım çok mutlu olur hayatı boyunca böyle işte günlük , içim mi ACIMIYOR inan ki GEÇTİ , BİTTİ , GİTTİ herşey yürekikizimin gelişi ile...(:
Amaaan be günlük ne diyorum ki ben ?
Boşver takılmaması gereken bi konu , ama uzun zamandan sonra konuşunca düşündürüyor insanı her neyse ben gayet iyiyim çok da mutlu mesut ben önüme bakarım arkadaş geçmişe değil , geçmişte kaldığım için geçmemişti ya acım ama şimdi bak şimdi ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ HERŞEY VE HUZURLUYUM EŞİMLE!. neyse ne diyorum ; hadi BB.

Günün şarkısı tam da bu ; Sen hep biraz benim kalmıştın , e hep kalamazdın ya öyle (;

[YOUTUBE]s3S0SJrBN_g[/YOUTUBE]

bu kadar güzel söylemek zorundaydın Mabel , biliyorum/z zorundaydın!.
Cansın ya. .

Ve meleba.
Bugün annem Aksaraydan geldi (19'unda gitmişti) , siparişlerimide getirmiş ehhe.
İftarı yaptık , bitanem bizi almaya geldi dükkanına gittik giderkende Zeynep annemi alıp geçtik çok güzeldi , bi aile ordaydık (:
kuzumu çok seviyorum ya baltanem benim.
muck.

144114.jpg

“Bugün seni seviyorum, yarın da bir neden bulur severim.
Daha sonra seni yeniden keşfeder yeniden severim.
Benim senden başka işim yok ki.” (AHMET BATMAN)

[YOUTUBE]8y-b1eERPTg[/YOUTUBE]
ne çok dinlerdim ya.
TATLIASKIMCILAR.gif

144883.jpg

Sensiz olamam ki.

// DünYam uyuyor şuanda , onsuz kahve içtim gene :/ içilen kahvelerin en güzeli onunla olanı , çikolatmız , lokumuzda varsa tamamdır.
O en çok bana bakmayı sever , o konuşur bu konuşur şu konuşur dinlemez bana bakar öylece balkaymağım benimm. Bizdeki kahvenin 40 yıl hatrı değil iki cihanlık hatrı olsun yarim yarim ki öyle zaten ehhe.
iyiki seviyorum ben seni , iyiki seviliyorum bea.
Üzülme baltanem pazar günü birlikte yudumluycaz kahvemizi söz yanında lokum , çikolatada olucak ve sen hep bana şirin şirin bakacaksın içerken ben yine kahvemi soğutcam sana bakmaktan olsun yine yaparım (:
sana aşığım mutluluğum //ELHAMDULİLLAH!.
MaşaAllah la kuvvete illa billah .

27TemmuzOnüç. /
.4ı

...

[YOUTUBE]49Kh1mS4Fhs[/YOUTUBE]

Ben susuyorum şarkı çala dursun.
:str:

-Yarın Doğuşumlar bize geliyor (güpgüzel bi gün olucak hiç şüphem yok ehhe (: NAZARDEĞMESİN!)
Pazartesi işe başlıyorum hadi hayırlısı.
Bian önce para kazanmam şu eksiklerimi tamamlamam lazım , elektriksiz olanları tamamladım sıra geldi elektrikli ev aletlerine inşaAllah inşaAllah Allahım yüzümüzü kara çıkartma amin.
hadi muck.

;))

145540.jpg

Hiç ummazdım oldu Sonbaharda , hediye gibi geldin hoşgeldin!
bu cümle tam benim 286lık günümün özeti (:
gerçekten öyle , HİÇ UMMAZDIM , OLDU !.
ve Sonbaharda (:
Ekimimin nuru , hayatımın , ömrümün tamamı!.
sanAşığım , sonsuz bir huzurla&mutlulukla bağlıyım.
MaşaAllah bize maşaAllah ve maşaAllah!.
Seniçokseviyorumçok.!
-
29-30 Temmuz çok güzel bir gündü iftar&sahur&sabah&akşam (:
her ne olursa olsun ona sarılıp ona bakmak günahlarımdan arınmak gibi bu çok tarifsiz bir duygu , bana nasip eylediğin için sonsuz hamd-u senalar&sonsuz şükürler Rabbim!.

`Kişi, hanımının yüzüne baktığı vakit, hanım da efendisinin yüzüne bakarsa, Allah da her ikisine rahmet nazarı ile bakar. Erkek, hanımın ellerini avucuna alınca, o da erkeğinin ellerini tutarsa, parmaklarının arasından günahları dökülür.` HADİS-İ ŞERİF

Cennet yarim nazardeğmesinbize!.
sonsuzlukdaseviyorumseni.
:srld:

[YOUTUBE]M7HzOkA0aJs[/YOUTUBE]​
;)))

145791.jpg

yorgunum , sabah 4de uyandım 5de yola düştüm ve servis işe bıraktı.
Öğleye doğru aşkım yanıma geldi :redf:
yorgunum , eve gelince az bi parça uyudum sıkıldım balkonda hava aldım sonra pc derken şimdi çıkıorum nasılsa aşkımda eve gelcek birazdan.
hadi gittim.

[YOUTUBE]tvjEMf2DKWk[/YOUTUBE]
bu şarkı benim.

şarkı<3

Geri