D.

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4205 gün önce görüldü
Selam Eli.
Günlerdir yorgunum , ayın 15inde Aksaray'a gitmiştik 19unda da döndük , teyzem hasta onu da Ankara'ya getirdik çok yorgunum bü süreçde.
Dün zeynep annem geldi ziyarete çok güzel vakit geçirdik (nazardeğmesin.)
akşam annemi bırakmaya abimle gittik ordan Doğuşuma uğradık kurban olduğuma tuzlu kurabiye ve ekler götürdüm birde meyve (:
ve ben bugünde gittim biriciğimin yanına , çok güzel vakit geçirdik SENİSONSUZSEVİYORUM:utan:
yorgunum yazmak istemiyorum.
NAZARDEĞMESİN NAZARDEĞMESİN NAZARDEĞMESİN.

Seviyorum bu şarkıyı.

944113_338583722937556_1209102170_n.jpg

Böyleee işte günlişkooo :ayhh:
mmmmuck.

993062_338988352897093_290717071_n.jpg

Ayakkabılarım nasıl da mutlu deli mi neler?
- Sana gelecekler ya. . . =)

| Tekin Deniz

Selam ,,
bugün canım çok sıkıldı evde , patladım mı ne :p :D
Aşkım seni alıyım o zaman dedi ve geldi 15.15de kuzucummm :utan:
çok güzel vakit geçirdim bebeğimle yineeee , börek yedik alman pastası yedik ömrümle =) , benim koca bebeğim o yaa hep ben ona o bana yedirdik :utan:
nikahımızdan konuştuk biraz , bu ayda nikahımız olacak işte kısmet olursa inşaAllah , aşığım sanaaa helalimmmmmmmm.
sonra eve bıraktı kuzum beni işte , sonra Zerrinlere gittim ben Zerrinimi çok özledim o Kayseri de bende annesi gile gittim , yeni geldim az müzik dinliyorum sanada yazayım dedim kaçtım bb.

:*

Melaba canım.
geçtiğimiz günlerde ve dün keçe aldım onlarla bişeyler bişeyler yapıcaaaam.
şimdi aşkımla konuştuk telde sonra Zeynep annemi aradı bugün Çankırıdan dönüyolar karşılamaya gidicek aşkım onları Yelizde gelsin demiş =) ,Aşkım beni evden alcak 5:15de.
şimdi öle müzik dinliyorum bakınıyorum falan.
Bekle beni yeni çalışmalarımla gelicem sana :p =)

(( :

7911_618452714832107_545767644_n.png

Bazı anlar vardır ki satır satır cümlelerin dökülür ve birde o gözyaşları...
hem özlemdir dilek hemde sevmek düşünmek sahiplenmek ve ötesi olan her birşey !.
Hep iyi olsun hep.
Canımsevdiğim bazen öyle anlar oluyor ki... ve ben o anlarda daha sımsıkı bağlanıyorum sana , daha çok hissedebiliyorum aşık olduğumu , sevdiğimi
daha çok farkında oluyorum DAHA ÇOK !
herşeyimsin HERŞEYİM [Kocam,eşim,helalim.]
Aşığımçokfazla.
NAZARDEĞMESİN MAŞAALLAH!

Nazar Değmesiiiiiiiin.!!!..

942008_386091541511891_62173637_n.jpg

Gecenin karesi
Bu ne mi olacak ?
Kestim , elyafladım ve diktim devamı ise yarına...
İYİ GECELEEEEER.​

9775_384048811716164_921239080_n.jpg

Merhabalar , sayfamızıbeğenip paylaşmaya ve beğendirtmeye devam edelim lütfen !
Bu cici kapı süsünün (istediğiniz şekline) sahip olmak için son 2 gün.
NOT : ÜRÜNÜ KAZANAN 1 ŞANSLI ARKADAŞIMIZA BU HEDİYEMİZ KARGO ALICI ŞEKLİNDE GÖNDERİLECEKTİR BİLGİNİZE !
benimle irtibata geçmek isteyenlere ; [email protected]

-İYİ GECELER.

29151.jpg

İnanıyordum , değişir diye umud ediyordum hep !
ve ben biliyordum ki umud Allahdan , umutsuzluk ise şeytandandı ,
sadece BEKLEDİM , Beklemenin ne kadar zor olduğunu görerek , hissettim bi çok şeyi en dibine kadar , öyle zor anlarla imtihan oldum ki öyle çok yaşlar aktı ki gözlerimden ve kalbim , KALBİM en çok ağrıyan yerim oldu , gözlerimden bile daha çok ! Kalp ağrımaz derlerdi de neden ölmenin kelime anlamını yaşardı insan ??
Zordu , bazı şeyler ÇOĞU zaman çok zordu.
İmtihan kelimesinin en gerçeksi anlamıyla sınanıyordu insan oğlu.
Sabır neydi bilmek gerekmez miydi , en ihtiyaç anımızda bir sabırı kondurmuşsak yüreğimize dilimizede ramak kalmazdı , oluverirdi herşey.
En çok ihtiyacımız olan ; Sabırla beklemekti , sukunet içinde olmaktı başkada birşey değildi...
Ve ben bekledim. Hatta bir çok şeyi yaşayarak bekledim , gördüm , geçirdim , göremediklerim oldu tökezledim !
Hep bir sonsuzluk isterdim yaradandan , bir kez de seçen ben değil seçilen olmak isterdim.
Sabır diyorum ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEYDİ hele ki İNANÇ !
Dua ile bekledim ben seni , hep umudla , sabrederek...
Ve çıka geldin , iyiki geldin sonsuzluğum oldun sen benim.
Miladımsın dedim ve ömrüme ilikledim seni beş vakit.
En çok ihtiyacımız olan şeyi Rabbim almasın bizden , eğer olursa inancımız herşeye taakatimiz olur ve beklemenin sonucu düğün olur bayram olur.
İyi ki geldin İYİKİ ...
Sen benim sonum değil sonsuzluğumun kahramanısın , sen benim herşeye anlam yüklediğim , anlamların içinde bulduğum herşeysin !!
iyiki varsın demek hiç bu kadar güzel olmamıştı , herşey gelişinle güzelleşti cennet yarim , ahirliğim seni çok seviyorum ÇOK.
Yaradana , yarattığına aşığım Elhamdulillah !.
Sen ki Rabbim duaları kabul eden , dualara icab edensin !
Sen ki Rabbim hamd isteyen şükür bekleyensin
Ben ki senin affına sığınarakdan sonsuzluk kadar , yarattığın şu gökyüzü kadar , ulaşılmazlık ve ulaşılır kadar şükürlerimi seriyorum önüne , kabul et ya Rab kabul et ya Rab kabul et her daim !!!
Gönlümüze bu aşkı koydun , hamd sana şükür sana , Koru bizleri Rabbim , sevenleri koru , aşıklarını koru ve doğru yolundan asla şaşırtma bizleri , ilk önce seni çok sevmeyi sonra da yarattıklarını sevmeyi öğret bize !. İlk sıraya seni koymayı herşeyin boş olduğunu lakin insanlığın ölümsüz olduğunu kalplerin ölümsüz olduğunu göster bizlere.
Herşeye çok şükür Rabbim herşeyeeee çok şükür Elhamdulillah.
Seni ve bana verdiğin o güzel hediyeyi çok seviyorum!!...
Yeliz K. // 29 Haziran. (256 gün olmuş MaşaAllah)

INDENT]
138380.jpg

Kitaplığım var , kitaplarım var
Bahçemiz var , sevdiğim meyveler var , diktiğim fidanlar var aldığım meyveler var.
Annem var , babam var , abim var , eşim var , kardeşim var , dostlarım ve arkadaşlarım var
YANİ KISACA HERŞEY VAR / HERŞEYİM VAR ÇOK ŞÜKÜR.
MUTLUYUM
çok.
[/INDENT]

1013008_627069930637052_1395471373_n.jpg

“Özellikle beni çok uzaktan tanıyan , benim de kendilerini hiç tanımadığım kimseler arasında bana düşmanlık besleyenlere rastladım . kuşkusuz dolu dolu ve kendimi mutluluğa sere serpe bırakıvererek yaşadığımı seziyorlardı : affedilmez bir şeydi bu .”
-Albert Camus / Düşüş

Güzel bir kitapmış , okumak lazım.
Uykusuzluk kötü birşey günlişko , işten çıkınca eve gidip üstümü değiştirdim aşkım beni almaya geldi gecede 1de eve getirdi kuzucum , bebeğimle çok güzel bi gündü.
Omzuna yattım , sana masal anlatıcam dedi bizim ilk karşılaşmamızı anlatıyo (: ölürümmm ya güzel bi masaldı mutlu sonsuzlukla bitiyo (:
Kurban olduğum yarim benimmm , sanırım biz öbür yaza evleniyoruz günlükkk :)
haftaya nikahımız olcak ama düğün seneye yaza inşaAllah.
Şimdi Türk kahvemi içiyorum , aşkımın bana aldığı bonibon , kuruyemiş , kuru pasta ve çikolatalı leblebilerde yanımda duruyo sırayla hepsinden yiyeceğim ihhi (:
seniseviyorum.

D ; Seni şu kadar seviyorummm (kafasını kaldırır gökyüzünü gösterir)
Y
; Bende seni şu mavi ışık kadar seviyorum
D ; Hangi mavi ışık , şu muuuu
Y ; Geceleyin görülen mavi ışık , geceleri gözükmez pek gökyüzü seçemezsin mesafeyi işte o kadar büyük seviyorum seni , gecenin en maviliğinde-siyahında... Kördüğümümsün sen benim helal yarim.
NAZARDEĞMESİN! :naz:

Merhabalar
Avatarımda pek yakıştı , canımmsevdiğim ölürüm ben sanaaa bebeğim benim <3
Günlişko dün eve gittiğimde annem dediki nikahınızı Cuma yapacakmışız :yasa:
şansa bak ki Cihanla Nurun nikahıda Cuma günü (:
Bugün Ali abiye söyledim izin aldım Cuma gününe , yaşasınnnn kocama kavuşuyorum :t10a: :yasa:
Düğünümüzde seneye yaza bu artık netleşti (: bi aksiliz çıkmazsa net.
seni seviyorum minnakgöz!:-)
Nazardeğmesin !!!!

black-and-white-dance-gif-hug-love-Favim.com-374671_large.gif

Yarın düğünde aşkımlan dans edebilecek miyiz acaba günliş :sss
aşkımda öğlenden geceye kadar izin almış çünkü Nurların düğünden sonra biz nikaha gidicez :utan: :sss
Elbisemin boyunu kestirmedim çok güzel bi uzun topuklu aldım güzelde bi şal ehhe güzel oldu koyarım resim çekinince muck.
maşaAllah bize çok mutluyum ben ya , düğünümüz seneye olsada resmi nikahımız şimdi olamasada dini nikahlı olarak onun karısı olmuş olcam o da benim kocam , ona ölürüm ben ya. Herşeyim benimmmmmmm :sss
HELALİM!
Neyse çıktım , işlerim var sana süprisle gelcem sonra muck.

969864_396536747134037_1787782361_n.jpg

Kendime keçeden portföy çanta yapıyorum , çantam henüz yapım aşamasında
Nurların düğünü için ayakkabıydı elbiseydi eşarptı derken çantaya para kalmayınca bende kendim yapıyım dedim (:
Eve gidince devam edicemmmm (:
süprisim buydu günliş. :ayhh:

Selaaaam :utan:
çok çok güzel bi gündü dün , izinliydim , on gibi uyandım kahvaltıdan sonra kuaföre gittim sonrasında aşkım eve gtti Zeynep annemle bize geldiler nikah yerine gitmek için ama bi türlü yolu bulamadı benim kuzum bildiğin sinirli kuzu oldu sonra :krs: ama ona sinirli olmakda yakışıyo çaktırma :sessizol: :utan: Nurlar çokdan gitmiş sonra biz gittik hemen nurların yanına çıktık aşkımla çok güzel olmuş nurum ya canım arkadaşım benim :sss
kjpi.png

(Aşkım çekti)
biz aşağı indik onlarda geldi sonra başladı nikahları 2 saat süreceği için çok kısa oldu pek fazla tat vermedi oyun falan oynansaydı çok iyi olurdu (:
tek onlar dans ettiği için bizde edemedik tam edecektik şarkı bitti şansa bak yia :cigar:
nikahdan sonra bizim eve geçtik bizim nikahımız kıyıldı sonrasında Nurlar aradı Göksuya geçtik onları bulduk 15 kişi falan bi cafede oturduk yemek yedik çok güzel geçti sonra aşkımla vakit geçirdik saat gece 2de evime getirdi prensim beni böyle iste çok güzeldi nazar değmesin. :naz:
artık bizde evliyiz , yarı evli olsak da :utan: seniçokseviyorum Kocişim.
5qxl.png

dep_3079473-Just-Married.jpg

Evlilik ; büyük sorumluluktur. Tek başımıza olan imtihan, iki daha sonra üç beş belki daha fazla kişiyle büyüyor. Çoban oluyoruz.. Sürüyü emirlere göre gütmek şart.. Evlilik bir yandan imanın yarısını kurtarma müjdesiyle sevinç verici, bir yandan koca sorumluluğu yüklenerek zorlu bir yol.. Ama, Allah yolunda yürüdükten sonra zorda kolay olur inşallahu teâlâ..​

hep mutlu olursun umarım yelizcim :)
enişteye selamlar .Pp

2 gündür yazamıyorum sana.
ama yorgunum bekleme pek bişey yazmamı da :ahah:
aşkımlayım işte , herşey ÇOK ŞÜKÜRÜNDE maşaAllah :utan:
çok güzeeeel geçiyor zaman , sana aşığım kocişim :sss

;))

Geri