D.

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4204 gün önce görüldü
21693_520973221260503_2129800548_n.jpg

-Gölge Haramileri

facebook.com/kendindenhunerli

sayfama ürünler ekledim , annem(kayınvalidem) ile yapıyoruz satışa sunduk hayırlısı (:
hadi kaçtım günlişko saat bi hayli geç oldu.

img0034duo.jpg

Merhaba ;
Hastayım !
Kaç gündür kırgınlık vardı üstüme gece tm grip oldum ne işim var demi burda ama napıyım yatmayı sevmiyorum kitap okuyacak olsamda gözlerim çok ağrıyo şuan hasta olduğumdan okuduğumdan da bişey anlamam ki ben :sorry:
evin en koca bardağıyla bitki çayı yaptım içtim dünde bugünde sonra annem çorba yaptı bana içtim.
Nefes almakda güçlük çekiyorum hiç durmadan burnum akıyo , aşkımın dediği gibi iyice sümüklü oldum ben :huh:RZ:
bitanem sesimi duyunca çok üzülüyo çünkü çok kötü oldu sesim ya :sorry: kıyamam kuzuma üzülmesin ben hemen iyileşicem aşkımın yanına koşup gidicem (:
seniçokseviyorum alınyazım.
Şu koyduğum kırmızılı bebeğim ne tatlı ya oy maşaAllah ya insanın doğurası geliyor be :RZ:
hep kızım olsun istiyodum ama şuan oğlum olsun istiyorum tabi bi evlenelimde Rabbim neyi uygun görürse onu versin hayırlısıyla ve sağlıklı bi biçimde.
Herşeyimize çok şükür.
Nazar değmesin.

Günün şarkısı ; -unutma Dikenin güzelliğiYalnız gül sayesinde

Ben seninle , sen de ben ile güzelsin.
Aşığımsanahuzurum.

tumblr_mgxj3v7w1T1ruyb38o1_500.jpg

Dün gece tam da burayı okuyup böyle çizmiştim (:
Çok güzel kitap lakin hastalığım nedeniyle fazla okuyamıyorum affet Franzcım.
Franz abeee ne güzel de yazmışsın Milenayı , ne güzelde anlatmışsın satırlarına heyt be.
Çok merak ediyorum devamında ne oluyor hele sonu nasıl bitiyor..
Neyse iyileşiyorum az çok , okumaya başlarım gerçi dün gece ve bugün okudum biraz ama gözlerim hemen yoruluyo uykuya dalıyorum e hasta olunca bu böyle oluyor.
Allahım şifamı ver.
Çayımı , çorbamı ihmalsiz içiyorum he bir de karabiberli balımı yiyorum (tadı da fena sayılmaz , ben sevdim ki)
Aşkıma söz verdiğim gibi yapıyorum bir bir. İyileşip koşucam ona , öyle demiştim. :kalp:
İyi oldum bugün biraz daha çok şükür Rabbime.
İyi olalım Zeynep annem bana örgü öğretecek :kalp: , insan okumaktan böyle şeylere pek vakit bulamaz bi de örgü gibi şeylere merakım yoktu harbi hiç yok ya.
Ben böyle DIY şeyleri seviyorum , yemek yapmayıda bildiğin hobim ama örgü pek sevmiyorum hele dantelden nefret ederim ehhe :kalp:
ama öğrencem biraz :p :kalp:
ııııı öyle işte.
Bide şu sayfama daha çok şeyler koyucam umarım istediğimiz sonuca ulaşırız.
Şimdi müzik dinliyorum çok hoşmuş.
@Mutlu ol.
tumblr_mho3rtye9a1rc6a59o1_r1_500.jpg

İnsanlar neden iyi değil? ya da neden çok iyi'ler?
Çevrem de , tanıdığım , tanımakla vaktimin geçtiği bi çok kişi var ve bunlar hep ikiye ayrılıyorlar ya çok iyiler ya da hiç iyilikden nasibini almamış karakterler.
İnsan dediğin bir bulmaca , bulmaca çözmek ise herkesin yapabildiği bi iş değil , şahsen ben hiç hayatım boyunca bi bulmacayı tamamen bitirememişimdir hep.
Zaten insanoğlunu , insanlığı çözmeye kalkışamaz kimse , çok değişken bir varlığız kahretsin ki...
Bugünümüz yarına ne de düne uymaz deriz ya hani bırak dünü , yarını bir dakikamız diğer dakikamıza uymuyor malesef. Rabbim diyorum herkese hidayet versin inşaAllah.
Buralardayım.
Ha bir de sınav yerlerim çok değişik yerlerde , nasıl buluruz bilmiyorum ama bi de bakmışız ki benim kahraman sevdiğim yetiştirivermiş beni sınavıma (:
sınav demişken 'hayatımda girdiğim en mükemmel sınav' var benim. T.C Ziraat Bankası tarafından düzenlenen sınava kurban olduğumla beraber elele girmiştik (:
Aynı blokdaydı sınavımız ayrı katlardaydı , elele yürüyüp girmiştik onu hatırladım.
Ölürüm ben varlığına senin herşeyim benim , aşığım sana.
Nazar değmesin.
Koru , hep koru Rabbim BİZi , sevdamızı.
:ta22:
Hadi by.

Selam Elizan
sahiben geldi , yazamadım dün. Çok işim vardı eve geldiğimde pc'de.Dün 13.13 gibi aşkım beni almaya geldi annemde bizimle geldi çarşıya kadar.Bebeğimle birlikte eryaman yolunu tuttuk arabada giderkende bak bunu çektim (:
62642_315395441923051_74221724_n.jpg

♥DY♥'li plaka gördük biz (: Aşkım evlerine bırakacakdı beni Zeynep annemi ziyarete gidierken gördük bunu (:
Arada böyle DY'li plakalara denk geliyoruz , çekmek istedim :utan:

Ben: Aşkım şu öndeki plakaya bakar mısın
Aşkım : Aaa bizim adlarımızdan ihihi :utan: çekseneeee çek çek
Ben : Ama hızlı gidiyolar , bas gaza aşkım bas gaza :laylayl:
Aşkım : Hadi çek kuzum arabaya mı çarpıyım :dumur:
Ben : Veee çektim :yes:
Aşkım : Bakim bi bakim kuzum , aferin güzel oldu bu.
Ben : Faceye koycam diğer resimlerinle ahahah.
Aşkım : Başka işin yok zaten :p
Ben : :srld:

Eve geldik bitanemle o az durup gitti işe.
annem daha iyi olmuş alışverişe çıktık sonra eve gelince yemek yaptık sucuk pişiriyoduk badi kokuyu aldı geldi :D , bu arada badi aşkımın kedisi 10 yıllık maşaAllah bi ara resmini çeker atarım.
yemekden sonra pcye geçtik bişiler baktık sonra ürünlerimizin resmini çektik bugün koyucam sayfama (takipde kalın.)
herşey çok güzel gitmekde.
MaşaAllah , nazar değmesin.
[YT]77VyCkh4siI[/YT]
şey bu da bugünün şarkısı işte (:

Hayatı olduğu gibi karşılamazsan iliklemez önünü asla karşında.

Sana altı gündür yazmıyorum amanınnn (:
şimdi geçen bu dört günümü anlatsam inan çok uzun olur hem ben sıkılırım hem okumak isteyenler. En iyisi boşvermek :D ama güzeldi yani hele mervişkomla Kızılaya gitmemiz ordan geri dönmemiz tam bi kompalıkdı , ne çok eğleniyorum bu kızlayken yaa (:
az önce gene mervişkomun yanından geliyorum.
yarın aşkımla buluşcaz.
bu arada keçe aldım evde oturmak sıkıcı hemde çok sıkıcı bi işe başlamam lazım ama öyle ordan oraya girip çıkmak istemediğim için bekliyorum CV verdiğim yerleri. Her neyse keçeden yaptığım kitap ayracımı senlen paylaşıcam muju :utan:

resim004ryhjnk.jpg

Kaşlarını keçeli kalemle boyayım dedim ama olmadı ya :( işte ilk keçe denemem bu , ayraçlara taktığım için ayraç yapmak istedim ve hala kitabımı okuyamıyorum yoğunlukdan puff , şimdilik bu tavşan Milenanın (:
Geçen sana demiştim ya doğuşun kedisini çekicem diye çektim onu ben dur atıyım sanada (:
doğuşumun 10 yıldır kedisi olan Badi ;
resim019x.jpg

aşkım bazen bana inat olsun diye çok fena seviyo bu kediyi bende deli oluyorum tekme atıyorum doğuşa :hehe
bazen çok korkutuyo bu kedi beni , cırlıyorum evin içinde 'anneeee' diye :)
böyle işteeee.

27255392.jpg

Selam Eli.
şu resmi görünce aklıma Ekim geldi , onunla ilk buluşmamız o Ankara soğuğu geldi.
Gecenin bilmem kaçlarında ki o ayazlar geldi aklıma...
Ah sevdam ah canımdan öte yarim maşaAllah bize bak nereden nereye işte 7. ayımızdayız çok şükür ki (nişanlanalı da 1 ay oldu) yarim yarimmm iyikim benim :sss
Bize her yer paris değil la bize her yer Angara :haha
aşkımlaydım bugün sabah beni evden aldı onlara gittik kahvaltıya 1 saat sonra işe gittik ama ordan Metro'ya geçtik alışveriş yaptık tekrar işe geçtik çok güzel vakit geçirdim bebeğimle hatta su savaşı bile yaptık :utan: gerçi ben onu ıslattım o kıyamadı :utan::haha
birde bu linkdeki oyun havasını açtı demez mi düğünümüzde bundanda çalıcak oynuycaz die , deli adammm seniçokseviyorummmm :ayhh:
kurban olurum bitaneme oynamaz mıyız hemde ne oynucam valla ohhh :oley:
biraz önce LYS için ziraat bankasına gittik abimle o kayıdını yaptı eve gelirken erik aldık yedim ve geldim burdan kalkıncada kağıt helvalı dondurmamı yiyeceğim bebeğim.
öpüyorum seni Eli.
Günün şarkısı ; Aşkım seni çok seviyor şarkı (:

' Yatcazzz kalkcazzz yatcazzzz kalkcazzz hoooop evleniyoruuuuzzz ' diyo kurban olduğummmm yaaa:oley:
:haha

127282.jpg

Selam Elizanım.
Sahiben geldi yalnız dünden kalmayım.
Dün demişken.
Dün güzeldi.
Dün uyanınca kahvaltı yerine bebeğime çorba yapmak oldu ilk işim (:
Çorbasını yaptım sonra kahvaltımı yaptım daha sonra diğer yemekleri yaptım ve bu arada sofrayıda güzelce kurdum , bebeğim mideden rahatsız olduğu için meyve suyu almak yerine kendim yaptım. (Vişne suyu)
kuzuma hiç kıyamam ben :utan:
aşkım eve gitti duş alıp bize geldiler eve giderken mesaj attı bana ;
' Hayatım ben eve geldim duş alıyım çıkıp gelcez , sanada kaypuj aydım beeeen ' :utan: die mesaj attı kurban olduğum , aşkımın en sevdiği meyvelerden biride karpuz (: ve çok da iyi seçmiş yani bal gibiydi çok beğendiiim (:
yemeği yedikten sonra kahve yaptım onlara , aşkım babamla balkona geçtiler Zeynep annem ben annem de salonda oturduk.
Biraz bilgisayardan bişeyler baktık zeynep annemle , bana diktiği eteği getirmiş ve özel gün çantasını hediye torbasına koyup getirmiş sağ olsun :ayhh:. Çok beğendim kiiii maşaAllah hamarat anneciiimmm :utan::haha
eteğim de çok güzel olmuş kiiii , kumaşını ben seçmiştim gazete desenli kumaş aldırmıştım o yapmıştı sergiyede çıktı eteğim şimdi elimde.
daha sonra çay meyve dondurma kuruyemiş derken gün bitti :) saat 00.30 gibi gittiler eve bizden.
mutfakda resmen bi facia yaşanmış gibiydi :RZ: çok bulaşık vardı makinaya yerleştirdim ama çalışmadı tekrar elimde yıkadım ya la:sorry:
yıkadıkdan sonra hemen yatağa geçtim bi güzel uyudum oh mis.
images

bu arada BüşraNur ;1 mayısda canımdanötemin doğum günü kendisi Tekirdağda oturuyor , ah mesafeler canınız çıksın e mi !!!
127284.gif

Memleket uzaksa bile sevdiğin yanındadır.
neyseki bebeğime ben güzel bi ayraç yapıcam kendi ellerimle sonrada bi kaç bişey alır kargolarım.
onu çok seviyorum.
ençokdaseniseviyorumDERİN'm <3
nazardeğmesin.

Günün şarkısı ; Kelly Clarkson - Because Of You

Herkes de bi isminin baş harfini koyma şeysi çıktı , işin cılkı çıktı kardeş.
bi kere en güzel benimkisi , en güzeli bende , en en en güzel hemide.
hııığğğ.
Özentiler.:rüya

Alıntı yaptığım nick benim koç.

tumblrmgivybdvtm1s1mt6v.jpg

Bu kadar netim.
  • Çünkü Ders çalışmayı sevmiyorum
  • Çünkü ders çalışamıyorum
  • Çünkü ne zaman ders çalışmaya yeltensem ya bi aksilik çıkıyor ya da çıkması için elimden geleni yapıyorum.
  • Çünkü Felsefe çok zor , yabancı dile hiç mi hiç benzemiyormuş bunu lisem bittiğinde anladım.
  • Çünkü bazen 'niye okuyorum ki' dediğim oluyo
  • Çünkü bazen sırf bu yüzden aklımı kaybettiğim an bile oluyor abartısız.
  • Çünkü herkes Felsefeyi sevmez ,
  • Çünkü her yiğidin harcı değil Felsefe okumak
  • Çünkü çok saçma herşey.
  • Çünkü sıkıldım.
Of yeter ya.
bi ders çalışayım dedim elime yüzüme beynime her yerime bulaştı , aşırı çok sıkılıyorum bu bölümden keşke okumayı seçmeseydim.
Keşke hep İngilizce bölümünde olsaydım keşke keşke.
Pamiride özledim pamirli günleride sınıfıda zaten Pamir bizim sınıfla bütün iken bizde Pamirle bütündük of neyse ya böyle işte.
Bugün güzel gündü , sabah kahvaltıdan sonra elmalı bardak altlıklarını yapmaya devam ettim ve aşkıma gittim onunla çok keyifli bi gün geçirdim eve geldiğimde de misafir geldi sonra ders çalıştım sıkıldım ve nete geçtim az sonrada uyumaya gidicem hadi bays.

Sınav haftasının...

3 gündür yazmıyorum / yazamıyorum.
hafta sonu sınav günüydü sonrasında aşkımlaydım pazarda Zeynep annemle
bugün de hastayım çok ağır bi durumdaydım şimdi çok çok şükür ki düzeldim az ağrılarım var , sıkıldım bi bilgisayara geçiyim dedim.
öyle işte
HERŞEY GÜZEL OLDU - OLACAK SENLE OLUNCA <3
ÖMRÜMÜN GERİ KALANI , AŞIĞIM SANA DERİN'm .

<3

Geri