D.

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 4206 gün önce görüldü
8031Untitled-1.png

Çok beğendim bu imzayı , bu sözün üzerine neler karalanır ah bi bilsen !..
Neyse.
Yorgunum ya yazasım yok sadece günlüğüme bu imzayı koymak istedim , @`Sukût Lehçesi´ yapmış bende aldım , sağ olsun (:
Hadi öptüm buralarda olurum ben.

tumblr_mioteyfNLQ1rtcb2oo1_500.jpg

Çok güzel ama ya (: , Bizim yüzüklerimiz daha güzel lem :p :haha sizi mi kıskancam hpeeeh :huh :haha
İçimden bişey yapasım gelmiyor ki :/
Bugün yengeme gittim elmalı kurabiye börek falan yaptık beraber.
Yarında yeriz (:
Ders çalışıyorum artık biliyo musun :o =)=)
Cici kızım lan ben :RZ:
Bu arada avatarıma ne demeliiiiiii :utan: çok güzel oldu ki sağol Merveeeem :sss , Profil resmim ve imzamda mikemmel bi kere :sss
ihhi.
Buralardayım bak şunu dinliyorum (Bayılıyorum DUMAN'a) ;

[YT]UQUA5rrGt48#![/YT]

Öyle yürekten...

tumblr_m4bnnhAuIq1rv1u8io1_500.jpg

Melaba.
Geçen hafta bugündü nişanım bu saatlerde Mervişkom bizdeydi yardım ediyodu tabi ben ölü gibiydim o topuklulardan ayaklarımı hissetmiyordum hiç :)
Tatlı bi yorgunluktu işte.
Bir hafta olduk içim herşeyiyle o kadar rahat ki anlatamam bunu yaşamak lazım , sevgiliyken insan kendini ne kadar rahatsız hissediyor en azından ben öyleydim yani , çok şükür geçti o günler (: Artık sevdiğim adamla istediğim yere gidebiliyorum istediğim saat kadar da kalabiliyorum ne güzel.Mesela geçen pazar günü tam 12 saat teyzesindeydik Zeynep annemle (:
Çok huzur doluyum çok mutluyum maşaAllah ki , bu duyguyu Rabbim herkese yaşatsın , insanın sevdiğiyle ciddi bi beraberliğe adım atması , artık kim neder düşüncesini çürütmek , herkesin biliyo oluşu kadar mükkemmel birşey yok inan günlişko.
Altıncı ayımızdayız çok eğlendiğim zamanlarda oldu çok mutlu olduğum üzüldüğümde ama üzüntülerim hep kısa süreliydi hep geçiçiydi çok şükür ki , lakin şuanda hissettiğim yani bir haftadır hissettiğim mutluluk huzur sanki bu b,r hafta öncesinde ki beş ay da yoktu , yani şöyle yoktu elbette çok çok mutluydum her zaman fakat bu dediğim gibi çok başka birşey mutlaka yaşamak , görmek lazım. Çünkü artık rahatsın çünkü bi ciddi birlikteliğe adım atılmış oluyor öyle işte ya. Gene tekrarlıyorum ki ben Doğuşumu tanıdığım o an , ONYEDİEKİM'den sonra hep mutlu huzurlu hep yaşam dolu oldum.
Onu çok sevdim gün geçtikçe de aşırı çok...
Aklıma Sabahattin Ali'nin bir sözü geldi ; ‘‘Birbirimize rastlamadan evvelki hayatımız , sahiden birbirimizi aramaktan başka bir şey değilmiş.’’
Gerçekten de tam da bu işte. Bu cümle içimdekilerini ancak böylesine anlatırdı işte açık ve net :)
Onu çok seviyorum ve çok da seviliyorum.
Rabbim bize böylesine bi aşk , sevgi , saygı verdiği için de sonsuz kere hamd sonsuz kere şükür olsun. Her daim mutluluğumuz huzurumuz olsun , arttıkcada artsın. Benle beraber sevdiğim , değer verdiğim insanlarda (yanımda , yakınımda olmayanlar bile , en uzaklardaki varlığından bi haber olduklarım bile kısaca herkes) için geçerli bu temennilerim.
Rabbim herkesin gönlüne sevgiyi koysun , ilk önce yaratanı daha sonrada yarattıklarını sevmeyi nasib eylesin ECMAİN.

Ha birde biraz buruğum aklıma bi şarkı geldi açtım dinliyorum bu şarkıyı ne çok dinlerdik Sercan kardeşimle :sorry:
Yedi sene falan olmuştur biz tanışalı hep doğum günlerini en içten dileklerimle kutlamıştım , hep yazışırdık özüm derdim ona , öz abimden daha çok sever ve sayardım. Onu tanıdığıma öyle çok seviniyordum ki , bu sitenin ilk sitesi yani oradan Burakla tanışmıştık onun sayesinde o mükkemmel insanla tanışmıştım.
Ne oldu bize diyorum şimdi ne olduda böyle koptuk ki ? Hani az önce dedim ya (yanımda , yakınımda olmayanlar bile , en uzaklardaki varlığından bi haber olduklarım bile kısaca herkes) die , işte Sercan da bunların içinde yer alanlardan. O her daim kalbimde her daim saygım ve sevgim sonsuz ona.
Konuşmasak da , görüşmesek de sesini duymayalı , yüzünü görmeyeli yıllar olsada ben onu hala , herşeye rağmen çok seviyorum ve çok özlüyorum.
Eski günleri çok özledim çok. Çünkü sercan benim herşeyimdi diyorum ya öz abimden bile öz gördüğümdü ve o şu sanal alemde tanıdığım en mükkemmel insandı benim için. Böyle insanlar çok az sayıda ve bende biriside (: Buna şükür etmeliyim biliyorum da neden koptuk diyede isyan etmiyorum. Vardır herşeyde bi hayr diyorum ama sadece o hep iyi olsun sonra hep yüzü gülsün hep de mutlu olsun.
Kuzeni ekli bende ben anca ona soruyorum nasıl diye onunla konuşuyoruz falan , ah keşke şu günlüğümü okuyabilsen ha belkide okuyosundurda hiç bilmiyorum ki. Sen sadece yerinin aynı olduğunu ve çok sevildiğini bil canım kardeşim benim sen yine gelsen de ben sana yine eskisi gibi 'abiliq' desem :)
Özledim herşeyi özledim. Birlikte camda gülüşmelerimizi çetoyu kucağına alıp benimle konuşmanızı , mesajlaşmayı , konuşmayı , trip atmanı , kızmanı en önemliside adam gibi adam oluşunu , abiliğini , ölümsüz kardeşliğini herşeyi bir bir çok özledim ve herşey yaşadığımız , başkalarının bize yaşattıkları ve saatlerce günlerce dertleşmelerimiz herşey bir bir mıh gibi aklımda.
Çok mu konuştum bilmiyorum ama yazmak istedim zaten uzun zamandır da yazmıyordum böyle şeyler bu iyi geldi sanki... Şuan senin en çok dinlediğin ve en çok sevdiğin şarkıyı dinliyorum ağlamaklıyım da ha keşke gelsende güldürsen be kardeşim , Seninle birlikte ayşeyide özledim ben , zaten biliyosun şu hayatta şu yaşıma kadar bi ikinizi çok sevdim ben , adınıza şiirler yazılar bi sizin için yazıldı. Evet bi çok kişi girdi hayatıma ve çıktılarda yalnız siz ; olan herşeye rağmen hiç silinmediniz bende hep çok sevdim hep dualar ettim sizlere siz bunu bilmesenizde. Eminim uzaklardan bi yerlerden sizde gülümsüyorsunuz ben gibi eminim ki hatrınıza bir kez olsun geliyorum da hele ki sen Ayşe...
Neyse sanırım uzadıkca uzayacak içimdekiler , Rabbim sizden razı olsun her daim mutlu olun sizi hiç unutamadım ben canımkardeşlerim. :sorry:

[YT]BPD21lwPvUs[/YT]

Çok sevdim ben ,
Gitmekle gidilmiyor ki.. Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.
-Cemal Süreya

beautiful-cute-mist-window-words-Favim.com-436399.jpg

Selam.
Dün güzel bi akşam oldu gittiğimizde toouşlara :)
'toouş' diyorum çünkü o toouş :p :D neyse ,
Saat 00.30da eve geldik annemlerle.
Güzel bi yemek yedik kahve içtik çay içtik (çayı kuzum demledi güle güle minnak ya :D).
Ben toouşuma şeritli poğaça yaptımdı onu götürdüm kuzuma :ayhh:
çok keyifli bi akşamdı , anlatmıycam şimdi.
Toouşum biz gitmeden bi yarımsaat önce gitti işe gece beş bucukda eve gelmiş bu yeni saatle altı bucuk işte , kıyamam ona ya. eve geldiğinde mesaja uyanır diyede mesaj atmadım onun yazmasını bekledim yazınca az konuştuk hala işi var dükkanda.
Ben de kitap okudum , pc'ye geldim Uğurla konuştuk , oyun oynadım , müzik dinliyorum , gittim.
Misafirler bakmayın günlüğüme la , ben çok mutluyum şimdi kaybolun :cool

Gülerken gamzelerin o kadar çok güzel ki...

İyiki seninim:*

tumblr_llmak6uUiq1qbaz2jo1_500_large.jpg

Allahım sabr ver :sorry:
Teyzem yoğun bakımdaymış , Mervişkom çok üzgün.
Allahım sen bi çıkış yolu göster.
Teyzem iyileşsin , mervişkomda üzülmesin artık , gönlüne ferahlıh ver Allahım.
Sevdiklerim hep mutlu olsunlar , ben çok üzülüyorum çok.
Hep kötü olmuşken 'bir bardak sıcak çayın içini sımsıcak yaptığı gibi' toouşumunda sesi , huzuru , varlığı.... herşeyi çok iyi geliyor bana moral kaynağım , çocuksu yanım benim.
İyiki var sevdiğim ve sevdiklerimde iyiki varlar hep iyi olsun herkes ve mutlu af af sabr :(
Bide mervişkomun o yüzünü o yüreğini bi bilsen günlişko sende çok üzülürdün ki bölesi duruma :( inşaAllah biter kötü günler.
Nur aradı az önce biliyo musun Nurla bi yüzyüze gelip görüşemedik Cihanın nişanlısı Nur , Cihanda toouşumun en yakın arkadaşı Nur başka ilçede oturuyor ve çalışan olunca görüşemedik ama ben şunu çok iyi anladım ki dost dediğim insanlardan bile daha sıcak kanlı daha kendine yakın olan insanlar varmış , var.Az önce telefonda dediki bana ; '' Cihana dedimki benim yüzünü görmediğim arkadaşlarım var =)'' evet yüzümü görmedi ama her anımda beni hep aradı sordu oysa biz tanışalı belki bir ay olmuştur ama kızcağız hep yanımda oldu mesaj atmak yerine hep aramayı tercih etti saatlerce konuştu benimle ve o kadar iyi geliyor ki onunla konuşmak sanki bana gönderilmiş bir iyilik meleği gibi , bu beni çok mutlu ediyor. Böyle insanlarda varmış demekki günlük. Allah her daim öyle insanlarla karşılaştırsın ve onlardan hep razı olsun amin amin.
İşte böyle şimdi müzik dinliyorum mervişkomla konuşuyoruz , toouşum az önce aradı bugün pazar ve çok müşterisi var tabi kıyamam ona ben bide çok seviyorum bide gittim (:

Aşkı beni kül ediyor...

Ne çok dinlemiştim bu şarkıyı ne çok...
Zeki Mürenden dinlerdim hep , çok güzel şarkı.
Mügenin günlüğünde gördüm de bi dinleyeyim dedim gerçektende hoş sölemiş baayan.
Oyun oynamaya geldim ama geçemiyorum bu candy crush beni çıldırtcak ya :sorry:
Yarın Ulusa gidicez doğuşumla zeynep annemle.
Bide bana iş başvurusu yapmaya gidicez , çalışmak gerek para lazım. Çok para olsun amin inşaAlllah :oley: (Fırat gibi oldum iyice la) :hehe

sonsuz-ask.gif

'Sil baştan sevmek gerek bazen , her şeyi unutmak.'
ı7.ıo.22'den itibaren hayatım bu cümle üstünde kurulu desem inanır mısın günlük ? İlk kez böylesine büyük böylesine de net konuşuyorum.
Evet bi çok kişiye yazılan çizilen bi çok şey oldu ama bu başka değil bu benim doğumum , geçmişimin olmadığı , geleceğimin odak noktası , geleceğim dediğim adam.
Geçmişimi herşeyiyle hiçe sayabildiğim adam bu.
Ben en çok özkanı sevmiştim onu hiç unutamamıştım onu çok özlemiştim , hayatıma onu sevdiğimde de birsürü insan girdi ama olmadı olamamıştı peki y şimdi ? Sağ ol sen sevdiğim bana hiç birinin ismini cismini hatırlatmadığın için , izlerini bırakmadığın için sağ ol sen , hep gönlümde / yanımda var ol.
Seni çok seviyorum DünYam , Doğuşum , Derinim.
Rabbim darda kalmış , bunalmış herkese sil baştan bi hayat yaşatmayı nasip etsin, kimseler üzülmesin , Rabbim herkese çok güzel bi sevgi yaşatsın derecesi sonsuzlukla adlandırılsın inşaAllah.

Günün şarkısı ; Hayatım , HAYATIM diyebildiğim insanı bulduğumda sıfırlanmıştı , iyiki geldin , iyiki sevdin.

yorgun.gif

Aha tamda böyleyim :p =)
Sabah altı bucuğa doğru uyandım bidaha da uyuyamadım dokuza doğru doğuşlar geldi aldılar evden beni Ulusa gittik yüzüğüm çok sıkıyodu onu iki numara genişletmek için gittik , bizi bıraktı kuyumcuya işe gitti. Yüzüğümü büyüttükten sonra biraz gezdik Zeynep annemle , duck kumaş aldık iki tane birisi kahve fincanlı falan çok hoştu mutfak önlüğü dikicek bende mutfak desenli bişey olsun dedim benim zevkime göre alındı :) çok hoş ama netten bulamadım o deseni. Birde aklıma şüşütown etekleri geldi o da bu kumaştan etek yapmıştı İstanbul etekleri , ben çok beğenmiştim ama param yoktu o zamanlar alamamıştım. Bugün dükkandayken Zeynep anne kumaşı alıyımda sen etek yapar mısın dedim tabi elbette dedi ben tam parayı vercekken o ödedi utandımda ya resmen al der gibi oldu :utan: neyse ordan çıktık TOBB'a gittik CV bırakmak için (işe başlıycam inşaAllah hastanede yada sürücü kursunda bakalım neresi dönerse) TOBB'un CVsini netten vercem , Bayındırlığa gittik öğleye denk geldiği için cafeye gittik kahve içtik annemle , oturduk o Bayındırlıkdan emekli işte arkadaşlarını görmeye gittik laboratuvara ama gitmeden önce biz cafedeyken yürürken bi çok kişi gördü herkes özlemiş annemi falan annemde bu benim gelinim gelinim die die herkese dilinde tüy bitti bugün sanırım :RZ:
Bayındırlıkda çok kaldık daha sonra öğle tatili bitince orayada CV bıraktık ve Koru hastanesine gittik oraya da CV bıraktık döndük o evine ben evime gelmek için otobüslere bindik (aynı ilçede oturuyoruz ama uzak biraz ayrı ayrı otobüslere biniyoruz.)
Eve geldim aşkımla konuştuk yemek yerken Nur aradı , Cihanla Doğuşun yanına geçiyolarmış benide çağırdı ama ölü gibiyim çok yorgunum bide topuklu olunca ayakda resmen yürümek ölmekle eş değer oluyor :) gidemedim anlıyacağın ama aşkım yarın 17.00e kadar izin almış sabahdan beni alcak , evden buluşucaz inşaAllah.
işte böyle günlük peh yoruldum.

Günün şarkısı bu olsun ; Eğer bu satırlar onu bir parça incitiyorsa , dünya sevince boğulsa o denli mutlu olmam.

[YT]ZEEiTcHfyyY[/YT]

Kimseyi tanımadım ben SENDEN DAHA GÜZEL / ÖZEL.

Aşkımla bizim ilk şarkımız la :RZ: ,
ilk tanıştığımız sıralarda açıp açıp dinletirdi
elimi tutardı , gözüme bakardı ahh aşkımmmm benim ömrüüüüüümmmmmm :ayhh:
Seniçokseviyorum Derinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sss
Dumanın yeri bende bi ayrıdır ya bi kaç şarkısı aşkımla bizim şarkımızzz oyh (:

Ölsem D E Ğ İ Ş M E M !

tumblr_m2dvrxsZ2p1qjwhyoo1_500.jpg

Selam günlişko dört gündür yazamadım sana bi ha :)
Perşembe günü aşkımlaydım sabah aldı beni evden alışveriş yaptık eve gittik güzel bi kahvaltı hazırladı askım bana ben biraz hasta gibi bişeydim yattım dinlendim o yaptı kuzum kıyamam :) kahvaltımızı yapınca dinlendim gene ben sonra bebeğim odasına gitmişti bende gittim yanına az yanına kıvrıldım o uyuyup kaldı bende kıyamadan yanından kalktım ve evi temizledim mutfağı salonu askımın odasını annem yapamıo iş bel fıtığı falan var gelini olarak ben yaptım :)
sonrasında uyandırdılar benim kıyamadığım kuzumu , işten aradılar oraya gittik sonrada beni eve bıraktı işe geçti. Çok güzel onunla olduğum olamadığım her an.
haftaya pazar günü yemeğe davet ettik bebeğimleri aklımızda hiç yemek yok ama çorba çoktan belli :) bitanemin en sevdiği mercimek çorbasını yapıcam çorba olarak :)
çok seviyorum kuzumu ya afiyet olsun ona bana ise löp löp et :hehe
MaşaAllah maşaAllah maşaAllah BİZe , NAZAR DEĞMESİN !

Dün gamzelere gittik,Nagişimde işten çıkmış ZZNY olarak bi görüşme düzenliycez :)
şimdi kahvaltıya gidiyorum bb.

Günün şarkısı ; AŞKSIN D.'m

734444_636428976372261_122575249_n.jpg

Bir insanın başına gelebilecek
en güzel şey sevdiği birinin ömürlük duâsı olmaktır. . .

Seni öyle çok seviyorum ki D.'m bunun tarifi yok , öyle çok içimdesin ki öyle koskocaman ki..
İyiki varsın Nurummm benim SONSUZLUĞUM <3
MaşaAllah bize , nazar değmesin.

[YOUTUBE]uQs5vtXpjdg[/YOUTUBE]

Sen dar günümde helal lokmamsın.
Yar demek yetmez canımda cansın.
Yar iyi ki varsın.
[/CENTER]

146164516463b2d4806.gif

Adı anıldığı zaman gerek yerde gerekse gökte hiçbirşeyin zarar veremeyeceği ALLAH'ın adıyla ; O , hakkıyla işiten ve hakkıyla görendir.
Selamun Aleyküm. :ta2:
Yorgun değilim pek ama azcık var sanki kırıklık.
Sabah erkenden kalktım Doğuş beyler geldi aldı evden Zeynep annemle birlikte , teyzeye gittik Umre'den geldi de ziyarete...
Kahvaltıya gittik kahvaltıyı yapınca aşkım sızmış odaya kıyamadım uyusun die üstünü örttüm falan sonra telefonları uyandırdı geri uyumuş =)
Biraz durdu uyanınca , gtti işe.
Gtmeden terasa çıktık sigara içti , özlüyorum ya her an işte sarıldım o an aşağı indik gtti o sonra.
Annemle dolma sardık teyzem yemek pişiriyodu misafirler geldi o andan sonra yemek yedik Ulus'a gttik sonra o evine ben evime.
Eşarplar , saat , sürme , tespihler , hurma , zemzem suyu falan verdi eve getirdim.
Annemde tülden hediye torbası yapmış onun içine koyup eve getirdim.
Etimesguta indim dondurma kaşığı aldım sonra kazandibi sonra eve geldim.
şimdi burdayım , böle yani bu gün de böle geçti ve güzeldi birde maşaAllah çok iyiyiz çok.
Adı anıldığı zaman gerek yerde gerekse gökte hiçbirşeyin zarar veremeyeceği ALLAH'ın adıyla ; O , hakkıyla işiten ve hakkıyla görendir.

Günün şarkısı ; -beni benim kadar bi sen tanirsin.

-bizi senle Azrail gelse ayıramaz.
:naz:​

Bazen diyorum ki
"İyiki de ahiret var"
Rabbim hepimizi Efendimize(sav) komşu eylesin
Ölüm bir paydos, bir mekan değiştirme, zindan hükmünde olan dünyadan kurtulmak ve sevdiklerimizle ebedi beraber olacağımız baki bir memleket...
İnşallah Allah'ın rızası kazanmış halde gideriz.
Ama dünyayı gaye edindiysek cennetimizi burası burası bilirsek ahireti unutabiliriz
"Vay onlara ki ahireti bile bile dünyayı tercih ederler" diyor ayette​

120701.jpg

Âh duâ iyi ki varsın,
Sen olmasan nasıl dertleşirdik biz Rabbimizle.
Nasıl dökerdik içimizi.
Düğümlü sözlerimiz bir tek O'nun huzurunda çözülüyor ki..
Hamd olsun bizi 'duâ' ile hemhâl edene...
Hamd olsun her yeni günde yüreğimize 'umudu' nakşedene.
İyi geceler.

1461645165b9645855a.gif

Melaba günlişko ben geldim.
Dün Nur'a mesaj atmıştım yarın müsaitseniz Doğuş'un yanına gelin bende geliyim beraber olmuş oluruz die. (Daha bugün yüz yüze görüşebildik sonunda Nurla:ta6:)
O da dün cevap yazmadı bugün sabah aradı ona uyandım ama açmadım meşgule attım , mesaj attım sonra arar mısın uyuyorum diye sağ olsun sonra aradı işte dedi buluşalım , Cihanların evini temizliyormuş biraz geç buluşcaz dedi kaçtı hatırlamıyorum ama. Kahvaltımı yaptım hazırlandım çıktım sonra , Yedi nisanda doğum günü vardı Nurun bende hediye aldım çarşıdan sonra eski çalıştığım yere uğradım orada bi ablam vardı onu görüyüm diye sonra Nur aradı olduğum yere gelmişler bende gttim yanlarına bindik arabaya gttik. Nasıl sarıldı Nur bana sanki kırk yıllık arkadaşıymışım gibi (: çok cana yakın bi kız maşaAllah
Doğuşumun yanına gittik hep beraber gittiğimizde ben Nurun hediyesini verdim çok mutlu oldu sarıldı defalarca sımsıkı , ne güzel işte birinin yüzünü böylesine güldürebilmek (: maşaAllah hiç gtmesin o gülücükleri yüzünden.
Onlar az oturunca Cihanın babasının yanına gttiler bende aşkımla kaldım dükkanda , oturduk , faceden oyun oynadım falan onunla vakit geçirdik daha sonra akşam oldu geri Nurlar geldi benide aldılar evime bırakcaklardı ben Mervişkomun orda indim az yanına gittim dertleştik biraz , çok mutlu oldum çok güzel bi haber aldım maşaAllah , inşaAllah iyi olur herşey.
Allahım sana çok şükürler olsun.
Nazar değmesin
şimdi oyun oynuyorum müzik dinliyorum , buralardayım.

Günün şarkısı ;-Aşksın sen , cansın sen uykusuzluğum , dalgınlığım hep bu yüzden.

121807.jpg

Selam günlük.
Şu şarkıyı dinlerken aklıma birşeyler geldi , ama şarkıda da dediği gibi 'kabuk tutan yaramı bir kez daha kanatmam..'
öyle çok mutlu ve huzurluyum ki hiç kimsenin , hiç birşeyin bunu bozmasına , engel olmasına izin vermem , salak mıyım ya ;)
boğazım ağrıyor kaç gündür , pastil de içtim ama geçmedi ya :/ bazen bazı şeyler sadece ad'dan oluşan birşey gerisi hikaye gibi , geçmeyince geçmiyor çünkü ağrın sızın ya.
Sabrrrrr. Umarım iyileşirim bugün biraz temizlik yaptım yarında yapıcam sonra alışverişede çıkıcaz öbür gün aşkımlar yemeğe gelcek o yüzden iyi olmam lazım.
Zeynep annem hastaymış şuan hastanedeler bende gidicem , evde yapılacakları vardır yapayım bari ;)
hadi hoşça kal.

Günün şarkısı ; Ne kadar üzülsemde meak etme sakın ben kabuk tutan yaramı bir kez daha kanatmam !

Geri