Cüzdan mı Kartlık mı?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Merhabalar,

Bazı insanlar özellikle cüzdan kullanmak isterken bazıları ise kartlık kullanmanın yeterli ve konforlu olduğunu söylüyor.

Sizce hangisi daha işlevsel?

• Beğen
Tepkiler: X
Ben bozuk para kullandığım için kartlık çok kullanamıyorum. Bozuk para yeri olan cüzdanlar favorim

yeni kimlikler buyuk fayda sagladi bu anlamda. eski kimlik boyutlarından oturu mecburen cuzdan kullaniyorduk ama yeni kimlikleri alinca kartliklar daha cazip gelmeye başladı. cunku bir insan ayni anda koca koca cuzdanlari, telefonlari, sigara paketleri, cakmak, anahtarlik falan bilmem ne ohoooo bu kadar yükü askerde tasitmadilar yani. hele yeni yeni super tasarımlar var kartliklar uzerine. bi bakin bence.

baba ile kız konuşuyormuş
kız sormuş babasına:

- baba baba beni mi çok seviyorsun yoksa istanbul'u mu?

babası şaşırmış soruya. istanbul'u da çok seviyormuş; ama bunu nasıl söyleyebilir ki kızına.
ve dönmüş demiş ki kızına:
+ istanbul'da yaşayan kızımı çok seviyorum, demiş.

evet kıssadan hisse neymiş, kağıt para da koyabildiğimiz kartlıklar çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu tağam mı. şindi meselam cüzdan olayını çok karıştırdılar. haa aralarında bi fark kaldı, o farkınan çok güzel oldu. meselam herkesin cüzdanına kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz, ben bu şekil cüzdan alırım, bu bayan şu şekil cüzdan alır, şu şekil cüzdan alır. ha hiçkimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. haa cüzdan, Ya Resulallah'tan gelebilir. Amma, lakin ki, öyle değildir. Eyyorlamam bu gadar. Haydi hayırlı iş...

Geri