A
aXi
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Selamlar arkadaslar Eklentilerimizle devam ediyoruz, wordpress Cute Profiles eklentisi, kendi profil adreslerini girdiğiniz twitter, facebook, digg, flickr, myspace gibi 25 sosyal plaformun resimli bağlantısını günlüğünüzün sağ veya sol tarafına ziyaretçiyi takip eden şekilde gösterilmesini sağlıyor.
Özellikler
- wordpress son sürüm uyumlu
- Kolay kurulum
- Rahat özelleştirilebilir
- 2 Farklı görünüm
Kurulum
İndirdiğiniz zipin içindeki dosyaları wp-content/plugins dizinine attıktan sonra yönetim panelinden eklentiyi etkineleştirin.
Ardından Yönetim Paneli > Ayarlar > Cute Profiles yolundan ilgili medyaların sağındaki kutulara profil adreslerinizi girin.
Resimler
Ardından Yönetim Paneli > Ayarlar > Cute Profiles yolundan ilgili medyaların sağındaki kutulara profil adreslerinizi girin.
Diğer ayarlara geçelim..
Profile Links rel attribute: Linklerinizin No Follow mu, Do Follow mu şeklinde mi gözükeceği
Icons Alignment: Resimli bağlantıların sağ mı ( Right ) yoksa solda mı ( Left ) gözükeceği
Icons Distance From Top: Resimli bağlantıların tepeden kaç pixelden sonra gözükmeye başlayacağı
Icon Theme: Bu görünüm seçeneğidir. Normally Gray, simgeler siyah beyaztır üstüne gelince renklenir ( resim1 ), Normally Light Colored, simgeler %50 şeffaf renklidir üstüne gelince tamamen renklenir (resim2).
Profile Links rel attribute: Linklerinizin No Follow mu, Do Follow mu şeklinde mi gözükeceği
Icons Alignment: Resimli bağlantıların sağ mı ( Right ) yoksa solda mı ( Left ) gözükeceği
Icons Distance From Top: Resimli bağlantıların tepeden kaç pixelden sonra gözükmeye başlayacağı
Icon Theme: Bu görünüm seçeneğidir. Normally Gray, simgeler siyah beyaztır üstüne gelince renklenir ( resim1 ), Normally Light Colored, simgeler %50 şeffaf renklidir üstüne gelince tamamen renklenir (resim2).
Resimler