Cünüp iken vurulan asker şehit olur mu?

Konu sahibi son olarak 3836 gün önce görüldü
Tipik ak çomar kafası. Azalarak bitseniz de kurtulsak keşke sizden.

Tıkla

edit: "anadolu çomarı" ifadesi uyarı üzerine "ak çomar" olarak değiştirildi.

Hanzala vardı melekler gusul etmişti.

dağda 1 ay görev yapıp duş alamayan insanların olduğu bilincinde olmayan amellerin niyetlere göre olduğunu müslüman olmadım halde benim bile bilmem ve beyin yakan kanal 7 sorusu ve şunu bile bilmeyen insanlar

ALINTIDIR
anzala aleyhisselam evlendiğinin sabahı uhud için sahabeleri cepheye çağırdığını duyar duymaz gusül alamdan koşarak gitti ve şehit oldu.
hanımı endişe ile durumu efendisine anlatınca
'hiç merak etme ben hanzala'nın melekler tarafından rahmet sularıyla yıkandığını gördüm'
dedi

iLda , XasthuR
Benim takıldığım kısım bu sorunun cevabı değil aslında. Gencecik çocuk bu insanların yaşadığı ülke için kendini feda etmiş, genç yaşta hayatı son bulmuş ve şu yaratıkların tartıştığı şeye bak. İnsan bile diyemiyorum.

Hanzala vardı melekler gusul etmişti.

dağda 1 ay görev yapıp duş alamayan insanların olduğu bilincinde olmayan amellerin niyetlere göre olduğunu müslüman olmadım halde benim bile bilmem ve beyin yakan kanal 7 sorusu ve şunu bile bilmeyen O.ÇOCUKLARI

ALINTIDIR
anzala aleyhisselam evlendiğinin sabahı uhud için sahabeleri cepheye çağırdığını duyar duymaz gusül alamdan koşarak gitti ve şehit oldu.
hanımı endişe ile durumu efendisine anlatınca
'hiç merak etme ben hanzala'nın melekler tarafından rahmet sularıyla yıkandığını gördüm'
dedi

Gerekli cevaplar arkadaşlar tarafından verilmiş:hi:

Beyin fukara ; burası Türkiye neden şaşırdın ki :)

Sevişirken ölmüo vatan için ölüyo baba

@iLda , @XasthuR
Benim takıldığım kısım bu sorunun cevabı değil aslında. Gencecik çocuk bu insanların yaşadığı ülke için kendini feda etmiş, genç yaşta hayatı son bulmuş ve şu yaratıkların tartıştığı şeye bak. İnsan bile diyemiyorum.

çünkü bu tür yaratıkların aklı fikri orda aslında...kendi dinlerinde bile neyin ne olduğunu ya bilmiolar yada reyting uğruna böle cesur sorularla program yapıolar..

Şehit mertebesini ve askerlerin ölümlerini sıradanlaştırmaya çalışmaktan başka birşey değil. Bu hükümetin ne şehidi ne de ailelerini sevmediğini, istemediğini zerre umursamadığını zaten biliyoruz.

Biz,bunu görmüş toplumuz,buna şaşırmamalıyız.

[YOUTUBE]QkMGI-kXGlA[/YOUTUBE]

zaten bir tek vatan ugruna öldunmu bisey yerine koyuyorlar her gun sagda solda maganda kursununa ecel ihmaline takilanlar kim vurduya gidenler ucsuz bucaksiz bir mekana gidiyor galiba..askerde olen gayri muslim demi sehit?

Valla güldüm ;)

Üniverste sınavına cünüp girmiştim. İlk aşamayı ilk üç te kazandım. Genel yetenekte ikinci aşamada kulak ve gitar dinletisinde kurul tebrik etmişti.

Allah cezalandırmadı beni yani.

Her ne ise kimsenin evladı ölmesin. Mesele bu , nereye gittiği değil ; ölmesi gerekmeden kurban gittiği.

Olay ne anlamadım .. Eğer biri böyle bir soru sormuşsa cevaplanması normaldir .. Anormal olan soruyu soranın gereksizliği ..

Geri