Cumhurbaşkanlığından muhteşem 30 Ağustos da 300 Dron gösterisi.

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
karaktersizler iki tık için atatürk silüetini kapağa koymuşlar ama yükledikleri videoya eklememişler. evlad-ı osmanlı'ymış. bunlar gibileri mamalayıp, her fırsatta cumhuriyet değerlerini alçaltanların iki drone gösterisiyle gözünüzü boyamasına izin vermeyin.

karaktersizler iki tık için atatürk silüetini kapağa koymuşlar ama yükledikleri videoya eklememişler. evlad-ı osmanlı'ymış. bunlar gibileri mamalayıp, her fırsatta cumhuriyet değerlerini alçaltanların iki drone gösterisiyle gözünüzü boyamasına izin vermeyin.
Osmanlı yıkıldığında 155 küsür Osmanlı evladı vardı ve hepsi sürüldü
Bu aklı kıt, kimin evladı olduğunu bilmiyor.

Osmanlı yıkıldığında 155 küsür Osmanlı evladı vardı ve hepsi sürüldü
Bu aklı kıt, kimin evladı olduğunu bilmiyor.
osmanlı'yı seven insanlarla hiçbir problemim yok, hatta düşününce sevmiyor olmak için daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor. benim insanlardan beklediğim tarihi bütünüyle ele alabilme becerisi. osmanlı'nın en güçlü olduğu 150 yılı baz alıp, fatih'i, yavuz'u, süleyman'ı referans verip, gerileme ve yıkımla geçen son 150 yılını görmezden gelmek, bazı çözülmelerin ve değişimlerin bugün kin duyulan paşalardan çok daha evvel başlamış olduğunu anlayamamak, daha da kötüsü anlayıp anlamamazlıktan gelmek, bu muhabbetle de cumhuriyet'e ve kurucularına kin beslemek aptal insan işi.

n'aptın çiçeğim sen avatarına? akpli demesinler diye nasyonal sosyalist mi oldun?

Değişecek. Sakin ol. İyi bir ampul tasarımı bulamadım.

Aidiyetleri genel olarak sevmem gül güzeli. Eski forumda insanlar bunun tam tersini düşünüyordu. Demek birileri fena yanılıyor.

Değişecek. Sakin ol. İyi bir ampul tasarımı bulamadım.

Aidiyetleri genel olarak sevmem gül güzeli. Eski forumda insanlar bunun tam tersini düşünüyordu. Demek birileri fena yanılıyor.
muhalefete daha çok muhalefet ettiğin içindir o. sonuçta kimse kimseyi derinlemesine analiz etmiyor.

muhalefete daha çok muhalefet ettiğin içindir o. sonuçta kimse kimseyi derinlemesine analiz etmiyor.

Sanayi üretim endeksinin artışına itiraz eden bir muhalefetin yerin dibine girmesinde bir sakınca yok bence.

Levent Gültekin bir ara şöyle bir tweet atmıştı: "İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir dünya bir araya gelse ona yapamaz."

Sanayi üretim endeksinin artışına itiraz eden bir muhalefetin yerin dibine girmesinde bir sakınca yok bence.

Levent Gültekin bir ara şöyle bir tweet atmıştı: "İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir dünya bir araya gelse ona yapamaz."
problem şu ki; iktidarın türlü yanlışlarını çok seyrek eleştirirken muhalefetin haksız olduğunu düşündüğün eleştirilerine fazlaca mesai harcıyorsun. bana sorarsan yaptığının gayet de farkındasın. nedeniyle alakalı birkaç çıkarımım var ama bende kalacak.

Geri