Cumhurbaşkanı Kaç Lira Maaş Alıyor?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
cumhurbaşkanının maaşı - cumhurbaşkanı kaç para alıyor - recep tayyip erdoğan kaç lira maaş alıyor - cumhurbaşkanı kaç lira maaş alıyor - cumhurbaşkanı kaç para maaş alıyor - cumhurbaşkanı kaç tl maaş alıyor - cumhurbaşkanı kaç tl alıyor

fft18_mf5283875.Jpeg

Recep Tayyip Erdoğan’ın 12.'inci Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasıyla birlikte net maaşı 14 bin liradan 26 bin 800 liraya çıktı. Abdullah Gül ise, emekli Cumhurbaşkanı olarak 15 bin 980 lira alacak.
Vergiler düşülünce Cumhurbaşkanının maaşı aylık net 26 bin 800 lira oluyor. Eski Cumhurbaşkanı Gül ise emekli Cumhurbaşkanı olarak 15 bin 980 lira alacak.

Asgari ücret, yarından itibaren bekar yetişkin işçilerde 846 liradan 891 liraya, evli ve iki çocuklu işçilerde ise 886 liradan 931 liraya çıkıyor.

Nerede kalmıştık?

Haklı bir maaş yetmedi, çaldıları yetmedi.
Haa bir de helal olsun çaldıları diyenler var :d kabul de ediyoar ama köpek gibi çalışıp, asgari ücrete mal oluyorlar.

Saygılar, sevgiler.

Ben cumhurbaşkanı olsam her ay ben devlete 15bin veririm ulan :D

Ulam bi de ülke ülke geziyorlar,tam yapılacak iş xdxd

Ayakkabilarimin kutularini hibe edecegim lazim olacak gibi gorunuyor

O maaş emine ablanın makyajını karşılamaz.

YlL5rRE.jpg

" Benim Tek Mal Varlığım Elimde Gördüğünüz Yüzük..
Eğer Birgün Duyarsanız Recep Tayyip Erdoğan Zengin Olmuş,
Bilin ki Çalmışımdır."

#RecepTayyipErdoğan

Saygılar :icon_wink:​

geçmiştekilerin bu güne göre daha fazla para aldıklarını sayı belli olmayan çiftlikleri mi saysam yoksa 150 bin dönümden büyük arazilerden mi bahsedeyim he? asgari ücret alıp dairede mi oturmasını bekliyordunuz:D

Eee adam hakediyor çalışıyor aldığı para sonuna kadar helal olsun :cici:

eminim ki bu paraya laf edenler çok zengin olsa gidip kirada falan otururlar gemi uçak falan almazlar

bu maaş + çaldıkları falan iyi götürüor yalnız:)

Yol yaptı yol. hemde kendi parasıyla.. insanlar durumu aynen böyle zannediyor.
zehir zıkkım olsun tayyip aga..

Ülkesin de çocuklar açlıktan ölürken, sonra bu kadar parası var helal olsun derken benim vicdanım rahatsız oluyor abi.

Normal biri değil kendileri. Şarkıcı, avukat o, bu, şu değil. Kendisi ülkesinin daha iyi olması için cabalaması lazım. Kızı hiç bir şey yapmadan milyarlar alıyor. Ama 4 çocuk deyip asgari ücret veriyor.

Gerçekten düşüncesiz hallerinize hayranım.

Geri