Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi Suriyelileştirerek çökertme hesaplarını hep birlikte bozacağız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Yaklaşık 15 yıldır Türkiye ve dünya siyasetini takip ediyorum. Ben bir halkla böyle alay edildiğine tanık olmadım.

Şimdi ikinci defa aynı şeyi söylüyor. Anlaşılıyor ki bahsettiği şey Türkiye’deki Suriyeliler değilmiş, mezhepçilikmiş;

insanların aklıyla dalga geçmeye bayılıyorlar

@ibadeath Türkiye’ye Suriyelileri dolduran, karşıt görüşe her fırsatta sürtükler çapulcular vs söylemlerde bulunup iç savaş körükleyen, Türkiye’yi suriyelileştirme çabası içinde olan CHP için bir kaç kelam etmeyecek misin?

@ibadeath Türkiye’ye Suriyelileri dolduran, karşıt görüşe her fırsatta sürtükler çapulcular vs söylemlerde bulunup iç savaş körükleyen, Türkiye’yi suriyelileştirme çabası içinde olan CHP için bir kaç kelam etmeyecek misin?
Müsait değilim çalışıyorum geleceğe dair planlarım var

yeter artık, millet olarak yorulduk artık. biraz sevgi.

Erdoğan siyasete yeni bir yön vermeye karar verdiğinde önce böyle bir söylem ortaya atar ve insanların tertışmasını sağlar. Muhtemelen gelecekte Suriye politikamız değişecektir.

Erdoğan siyasete yeni bir yön vermeye karar verdiğinde önce böyle bir söylem ortaya atar ve insanların tertışmasını sağlar. Muhtemelen gelecekte Suriye politikamız değişecektir.
İsmail, konuda Suriyeliler ile ilgili bir şey demiyor. Söylemek istediği şey özetle şu: “Suriye’de Aleviler azınlık olmasına rağmen iktidarda ve ülkede kaos var. Türkiye’de buna benzer bir şeye müsaade etmeyeceğiz, Alevilerin iktidar olmasına izin vermeyeceğiz”

Kemal beyin Aleviliğini direkt hedef alamadığı için bu şekilde tarif ediyor.

Vallahi bu bizim doktorumuz. Önce delirtecek sonra tedavi edecek. Hahahah. Aslında "ne lan bu hayat pahalılığı, bıktım bu düzenden yeter" de dese ya (demiş bile olabilir)

adam siyasi kariyeri boyunca ne yaptıysa, bunu hep chp yaptı diyor ya lan ahaha. suriye'nin yarısını türkiye'ye aldın daha ne kadar suriyelileşelim, bu muhalefetin seçim propagandası olması lazım. alzheimer başlangıcı falan mı ki ?

Jeolojik kiyas olarak da ele alinabilinir...basliktan ilerler isek ama...
Şimdi ikinci defa aynı şeyi söylüyor. Anlaşılıyor ki bahsettiği şey Türkiye’deki Suriyeliler değilmiş, mezhepçilikmiş;

Haberin icerigi,twitin atildigi baslikla uzaktan yakindan alakasi yok ya.

Geri