Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan İle Görüştü!

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
fLosUEG.md.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ın telefon görüşmesine ilişkin yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, gerilimin düşürülmesi ve meselelerin çözüme kavuşturulması için Türkiye'nin İran ile ABD arasında kolaylaştırıcı rol üstlenmeye hazır olduğunu vurguladı" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Liderler, Türkiye - İran ikili ilişkileri ile bölgede tırmanan askeri gerilimi ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, gerilimin düşürülmesi ve meselelerin çözüme kavuşturulması için Türkiye'nin İran ile ABD arasında kolaylaştırıcı rol üstlenmeye hazır olduğunu vurguladı. Sayın Cumhurbaşkanımız görüşmede, ülkemizde bulunan İran Dışişleri Bakanı'nı da bugün kabul edeceğini belirtti."

KAYNAK

Ehhhh ne demiş? Diren dostum arkandamıyız demiş? Moduro iyi hissediyor arkasında olduğunu Mollalar da hisseder ajsjfjj

Taktik vermiştir. Diğeri biraz acemi gibi.

lavrov türk diplomatlar sahneye çıkmalı demiş
biz olmasak ne yapacaksınız

Füzelerinin menzilini artımayı tavsiye etmiştir. Berlin'e ulaşamıyorlar.
Füzeleri yakın hedefe erişmeden indiriyorlar, uzun hedef olsa nolacak daha kalkmadan başlarında parçalarlar. Dolayısıyla menzil artır tavsiyesinde bulunmamıştır. Duyduğuma göre beni örnek alın, bakın ben dostum Tramp diyorum ve o da beni çok seviyor. Siz de öyle yapın tavsiyesinde bulunmuş.

Füzeleri yakın hedefe erişmeden indiriyorlar, uzun hedef olsa nolacak daha kalkmadan başlarında parçalarlar. Dolayısıyla menzil artır tavsiyesinde bulunmamıştır. Duyduğuma göre beni örnek alın, bakın ben dostum Tramp diyorum ve o da beni çok seviyor. Siz de öyle yapın tavsiyesinde bulunmuş.
Füze dediğin inecek tabi bir yerlere.

abd iran görüşmesi
istanbulda olacak demişler

Geri