Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiç endişeniz olmasın, muhalefetin iş bilmezliğine bakıp umutsuzluğa kapılmayın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiç endişeniz olmasın, muhalefetin iş bilmezliğine bakıp umutsuzluğa kapılmayın.

Emanetiniz emin ve ehil ellerdedir."

20 yıldan fazladır bu ülkeyi chp mi yönetti ben anlamıyorum.:D

Çok rahat çok profesyonel

• Kahkaha
Tepkiler: ne
20 yıldan fazladır bu ülkeyi chp mi yönetti ben anlamıyorum.:D
1950'den bugüne kadar bir zaman tek başına iktidar olmaması ile Türkiye değil dünya tarihinde adını yazdıran CHP'yi istikrarlı muhalefet tutumuyla canı gönülden kutluyorum daha nice 75 yıllara diyorum :) hala en ufak bir fikri olmadığı için bu konuda da birinciliği kaptırmayacağından eminim. Şu chp'deki aklı kuşa taksam inanıyorum ters Uçar :)

1950'den bugüne kadar bir zaman tek başına iktidar olmaması ile Türkiye değil dünya tarihinde adını yazdıran CHP'yi istikrarlı muhalefet tutumuyla canı gönülden kutluyorum daha nice 75 yıllara diyorum :) hala en ufak bir fikri olmadığı için bu konuda da birinciliği kaptırmayacağından eminim. Şu chp'deki aklı kuşa taksam inanıyorum ters Uçar :)
sorma abi şu CHP'liler mafetti ülkeyi zaten

sorma abi şu CHP'liler mafetti ülkeyi zaten
Devleti yönetenlere laf etmemi bekliyorsan yanılıyorsun, haklısın. Şu CHP'nin yapamadığı şeyler yüzünden zaten mahvoldu diyelim o zaman adamakıllı bir muhalefet yapabilseydi çok şey olabilirdi. Ama maalesef beyin yerine bol sıfırlı rakamlar peşinde Entrika yapanlar, düzgün bir istikamet çizemezler bırak çizmeyi istikamet için yön bile belirleyemezler.

Şimdi Allah için söyle şu bir yıldır CHP'nin gündemsel konular ile alakalı ülkenin çıkarları ile alakalı adamakıllı bir açıklaması Bildirisi var mı. Hani elimizde yazılı bir evrak olsun diyerek yazılmış Parti programından bahsetmiyorum halka anlattığı bir çözümü var mı?

Ayrıca mahvoldu diyorsunuz soruyorum Yahu soruyorum neyiniz eksik Paranız mı yok? Evet haklısın kimse de para yok ama maalesef bozuk para yok.

O kadar mutluyum ki bilemezsiniz, bu ülke bu toplum böyle emin ellere teslim edilmemişti, iyiki var bu AKP yoksa açlık sınırının kat kat alttında maaş alırkardı emeklilerimiz, asgari ücretlilerimiz,........
Hukuk desen ayaklar altında olurdu, herkes iftiralarla, uyduruk gizli tanıklarla,....... içeri atılırdı, tutuklular lehine karar veren hakimler anında sürgüne giderdi,.........
İyiki var AKP, iyiki var reis. Var ki yukarıda saydıklarımı Allaha şükür hiç bir vatandaş, muhalif yaşamıyor, tüm emekliler, asgari ücretliler,........ refah içerisinde yaşıyorlar, yoksulluk tanımıyor bu millet.

Ayrıca mahvoldu diyorsunuz soruyorum Yahu soruyorum neyiniz eksik Paranız mı yok? Evet haklısın kimse de para yok ama maalesef bozuk para yok.
Evet ağam haklı sormuş, neyiniz eksik nankörler? Açlık sınırı altında kazanan tek bir işçi, emekli,...... gösterin nankörler. Hepiniz çözüm üretemeyen ama çalan CHP'nin etkisi altında kalmış zavallılarsınız.

CHP'li kardeşlerimizin Parti içi iç çekişmeler nedeniyle yaşadığı bunalımı bildiği için teselli etmek istemiş. Yanlış anlaşılacak ne var bunda.

Bisi dicem ikinci parti ak parti değil mi ha o belediye miydi

Devleti yönetenlere laf etmemi bekliyorsan yanılıyorsun, haklısın. Şu CHP'nin yapamadığı şeyler yüzünden zaten mahvoldu diyelim o zaman adamakıllı bir muhalefet yapabilseydi çok şey olabilirdi. Ama maalesef beyin yerine bol sıfırlı rakamlar peşinde Entrika yapanlar, düzgün bir istikamet çizemezler bırak çizmeyi istikamet için yön bile belirleyemezler.

Şimdi Allah için söyle şu bir yıldır CHP'nin gündemsel konular ile alakalı ülkenin çıkarları ile alakalı adamakıllı bir açıklaması Bildirisi var mı. Hani elimizde yazılı bir evrak olsun diyerek yazılmış Parti programından bahsetmiyorum halka anlattığı bir çözümü var mı?

haklısın güzel abim şükretmeyi bilmiyoruz her şeyimiz var

"muhalefetin iş bilmezliğine bakıp umutsuzluğa kapılmayın"
Denize düşünce yılana sarılmayın diyor reis. "köbekbalıklarına yem olun"

Geri