Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 14.00'te büyük bir müjde açıklayacak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@No Pasaran saat 14 değil 16 oldu neredeyse ilgilen konunla:D
Haberlere bakamadım detaylı, şimdilik görünürde olan şey yeni evlenenlere faizsiz kredi desteği. Yeni şeyler görürsem eklerim ^^

Edit:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıkladığı destekler:
• Yeni evlenecek gençlere 150 bin TL faizsiz kredi verilecek.
• Doğum yardımı 5 bin lira olacak.
• Genç çiftlere konut desteği uygulaması devreye alınacak.
• 2. çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için de her ay 5 bin TL çocuk yardımları yapılacak.

Haberlere bakamadım detaylı, şimdilik görünürde olan şey yeni evlenenlere faizsiz kredi desteği. Yeni şeyler görürsem eklerim ^^

Edit:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıkladığı destekler:
• Yeni evlenecek gençlere 150 bin TL faizsiz kredi verilecek.
• Doğum yardımı 5 bin lira olacak.
• Genç çiftlere konut desteği uygulaması devreye alınacak.
• 2. çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için de her ay 5 bin TL çocuk yardımları yapılacak.

Kısaca, başkanım "sevişin" mi diyor?

Yaş tutsa taşınmaz sahibi olmama kısmından eleniyormuşum zaten…

Kısaca, başkanım "sevişin" mi diyor?
Nüfus ve buna dair söylemleri son dönemde kimi bakanlar söz ediyordu. Ama toplumda karşılık bulmuyordu. İstatistikler zaten durumu özetliyor. Evlenme yaşı yükseliyor, doğurganlık azalıyor, ortalama nüfusun yaşlandığına dair kimi göstergeler haberleşiyordu. Sorunun ekonomi olduğu herkesçe malum. Haliyle boş beleş söylemlerden öte en azından bir adım atalım deyip böyle bir şeye girişmiş olabilirler. Kuşkusuz bir karşılığı olur ama ne kadar etkili olur bilemem.

Nüfus ve buna dair söylemleri son dönemde kimi bakanlar söz ediyordu. Ama toplumda karşılık bulmuyordu. İstatistikler zaten durumu özetliyor. Evlenme yaşı yükseliyor, doğurganlık azalıyor, ortalama nüfusun yaşlandığına dair kimi göstergeler haberleşiyordu. Sorunun ekonomi olduğu herkesçe malum. Haliyle boş beleş söylemlerden öte en azından bir adım atalım deyip böyle bir şeye girişmiş olabilirler. Kuşkusuz bir karşılığı olur ama ne kadar etkili olur bilemem.
@ismail89 ve @amert ağayı bir evlendirebilsek kesin reislerini dinleyip 3-5 çocuk yaparlar ama sıkıntı evlenecek eş bulunmuyor onlara.

Yok yaaa basima bela olur, kizin basini da yakar, cocuklari da devletin üzerine atar. Pasaport dahi alacak gücü yok, Edirne'yi zor gecer o.
Sen şöyle bi 50.000 Avro yol parası gönder ve bir de güzeller güzeli bir Ukraynalı buluver, bir daha beni ne görürsün, ne de bulabilirsin.

E ilk çocuğa Tayyip ya da Tayyibe ismi konulma şartı yoksa vallahi evlenmem, billahi evlenmem, nokta.

Geri