Sen niye üstüne alındın ki habibi?Hala mı kuduruyorsun sen jsjsjskj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen niye üstüne alındın ki habibi?Hala mı kuduruyorsun sen jsjsjskj
Üstüme alındığımdan değilSen niye üstüne alındın ki habibi?
Seni ayrı tuttum ya deve kini var sendeÜstüme alındığımdan değil
Forumdakilere de giydirmeye başladın jdjdkdkdk
TamamdırrrrSeni ayrı tuttum ya deve kini var sende
Ben allahı bile merak etmiyorum düşün.Tamamdırrrr
Beni tanımadığın için o kadar mutluyum kiiii
Haberlere bakamadım detaylı, şimdilik görünürde olan şey yeni evlenenlere faizsiz kredi desteği. Yeni şeyler görürsem eklerim ^^@No Pasaran saat 14 değil 16 oldu neredeyse ilgilen konunla![]()
Haberlere bakamadım detaylı, şimdilik görünürde olan şey yeni evlenenlere faizsiz kredi desteği. Yeni şeyler görürsem eklerim ^^
Edit:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıkladığı destekler:
• Yeni evlenecek gençlere 150 bin TL faizsiz kredi verilecek.
• Doğum yardımı 5 bin lira olacak.
• Genç çiftlere konut desteği uygulaması devreye alınacak.
• 2. çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için de her ay 5 bin TL çocuk yardımları yapılacak.
Yabani gelir mi bi market alışverişi konusu...Ne yapalım gerçekler acıdır…biz ise gülüyoruz normal değil
Bu hafta içinde ufak bi alışveriş gelir.senden de bekliyoruz aleyyYabani gelir mi bi market alışverişi konusu...
Hahahahaha eşarpta almış.emine hanım yeni çanta mı aldı yeni müjde ney
Nüfus ve buna dair söylemleri son dönemde kimi bakanlar söz ediyordu. Ama toplumda karşılık bulmuyordu. İstatistikler zaten durumu özetliyor. Evlenme yaşı yükseliyor, doğurganlık azalıyor, ortalama nüfusun yaşlandığına dair kimi göstergeler haberleşiyordu. Sorunun ekonomi olduğu herkesçe malum. Haliyle boş beleş söylemlerden öte en azından bir adım atalım deyip böyle bir şeye girişmiş olabilirler. Kuşkusuz bir karşılığı olur ama ne kadar etkili olur bilemem.Kısaca, başkanım "sevişin" mi diyor?
@ismail89 ve @amert ağayı bir evlendirebilsek kesin reislerini dinleyip 3-5 çocuk yaparlar ama sıkıntı evlenecek eş bulunmuyor onlara.Nüfus ve buna dair söylemleri son dönemde kimi bakanlar söz ediyordu. Ama toplumda karşılık bulmuyordu. İstatistikler zaten durumu özetliyor. Evlenme yaşı yükseliyor, doğurganlık azalıyor, ortalama nüfusun yaşlandığına dair kimi göstergeler haberleşiyordu. Sorunun ekonomi olduğu herkesçe malum. Haliyle boş beleş söylemlerden öte en azından bir adım atalım deyip böyle bir şeye girişmiş olabilirler. Kuşkusuz bir karşılığı olur ama ne kadar etkili olur bilemem.
Yok yaaa basima bela olur, kizin basini da yakar, cocuklari da devletin üzerine atar. Pasaport dahi alacak gücü yok, Edirne'yi zor gecer o.Sen Almanya’dan bul İsmail’e. Komşu olur sana
Sen şöyle bi 50.000 Avro yol parası gönder ve bir de güzeller güzeli bir Ukraynalı buluver, bir daha beni ne görürsün, ne de bulabilirsin.Yok yaaa basima bela olur, kizin basini da yakar, cocuklari da devletin üzerine atar. Pasaport dahi alacak gücü yok, Edirne'yi zor gecer o.