Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bize, ‘kendilerine yakın müteahhitleri zengin ediyor’ dediler.”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bize, ‘kendilerine yakın müteahhitleri zengin ediyor’ dediler.”

İnternet Explorer gibisin başkanım.

Kendilerine yakın ayrı bir müteahhit yok ki. İş dünyasındaki herkes devlet gücünü yanında ister. Hükümet Afrika'daki inşaat işlerinde uğraşan her şirketi destekliyor, bir yakınımdan biliyorum. Koyu muhalif ama kendisi Afrika'da Gana'da iş yapıyor ve devletimizde arkasında duruyor yani. Başka konuları bilmem ama hükümet yurtdışında iş yapan hiçbir firmayı holdingi grubu ayırmıyor.

Doğru söylemiş. Gerçekten öyle diyorlar. CHP'li belediyeler hiç bir zaman bir Müteahid ile iş yapmaz. Göbek büyütür sade.

Ülkedeki muaazzam gelişmeyi kıskananların kuru iftirası. "Yeni" Türkiye'de asla bir ayrımcılık yok, sadece iş beceremeyenler var.

reis boş zamanlarında
muhalefetle stres atıyor
ne yapsın

Xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd

Kendilerine yakın ayrı bir müteahhit yok ki. İş dünyasındaki herkes devlet gücünü yanında ister. Hükümet Afrika'daki inşaat işlerinde uğraşan her şirketi destekliyor, bir yakınımdan biliyorum. Koyu muhalif ama kendisi Afrika'da Gana'da iş yapıyor ve devletimizde arkasında duruyor yani. Başka konuları bilmem ama hükümet yurtdışında iş yapan hiçbir firmayı holdingi grubu ayırmıyor.
Rüşvetsiz, kulelersiz ile iş yapılamayacağı mantalitesi böyle algılamayı hüner sayanlar O kadar ki cezaevinde ki belediye başkanının bir eline güneşi vermeye kadar hünerlidirler tabi ki ücreti(pardon rüşveti) mukabilinde. Üzüldüğüm, bağnazlığın il ilçe tüm teşkilatlarına sirayet etmesidir. Korkarım ki; bunlar yüzünden tüm dünyanın takdirini kazanmış Atatürk'ün kurduğu partinin nasılda yobazlığı, satılmışlığı, millete küfür etmeyi muhalefet sanmaları yüzünden en az temsil edilen bir hale getirecekler. Ya bazen çıldırıyorum, kendisine açık görüşlü diyenlerin bile bir kere -Biz nerede hata(mallık) yapıyoruz ki 75 yıldır anca çemkirip muhalefette kalmaktan kurtulamıyoruz diye düşünmemesi..! Bak inan bu kadar cehapeli geçinen çoğu dümbük 6 ok'un başlıklarını da vardır ama anlamlarını bilmiyordur. Allah sabır versin ne diyelim.

Geri