Cumhurbaşkanı başdanışmanı Manifest grubuna 'Zebani kılıklı yaratıklar' dedi

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral Manifest grubuna “Zebani kılıklı yaratıklar” dedi.

2025-09-07-oktay-saral-manifest-instagram.jpg

Oktay Saral ve Manifest grubu. Fotoğraflar: Instagram – Sosyal medya
Manifest Küçükçiftlik Park’taki dünkü (6 Eylül) konseriyle ilgili Instagram hesabından şunları yazmıştı:

“İlk 18 yaş sınırlı konserimiz, 2 bin seyirciyle yine sold out ✨ Herkese teşekkür ederiz!!”

İstanbul başsavcılığı Manifest konserindeki dans ve gösteriler nedeniyle resen (kendiliğinden) soruşturma başlattı. Gruba yöneltilen suçlamalar şunlar:

• Hayasızca Hareketler
  • Teşhircilik
Saral da sosyal medya hesabından Manifest grubuna hakaret etti ve işlem yapılmasını istedi. Başdanışman şunları söyledi:

“‘Manifest’ grubu denen bu ahlâksız-edepsiz-hayasız zebani kılıklı yaratıklar, bir daha bu teşhirciliği yapamayacak şekilde haklarında işlem yapılmalıdır.”

işi gücü bıraktık bunlarla uğraşıyoruz açıklaması

Hedefleri Taliban usulü bir demokrasi ama ancak yavaş adımlarla ilerleyebiliyorlar.

iyice azıttılar, nasıl kafanız var sizin

ya AKP'nin hiçbir şeyini savunmam ama sırf akpye karşı olacaksın da bu kadar teşhirciliği de savunmazsın gtnün yarısı açıkta konser mi verilir.

ya AKP'nin hiçbir şeyini savunmam ama sırf akpye karşı olacaksın da bu kadar teşhirciliği de savunmazsın gtnün yarısı açıkta konser mi verilir.
Cumhurbaşkanı başdanışmanı 20 yaşında üç kızı hedef gösterir mi peki sayın "akp li değilim ama" kardeşim. Adamın söylediğini sen yazsan nefret suçundan yersin cezayı.

Cumhurbaşkanı başdanışmanı 20 yaşında üç kızı hedef gösterir mi peki sayın "akp li değilim ama" kardeşim. Adamın söylediğini sen yazsan nefret suçundan yersin cezayı.
Okuduğunu algılama problemin mi başladı doktor.
Ben sırf akp eleştirdi diye savunanı da anlamıyorum.
Mesela ben de dal daşak video çeksem yayınlasam ya da konser versem teşhirciliktir bunu savunmanın mantığı yok.
Hedef göstermişmiş.Ben de her platformda bunun teşhircilik olduğunu söylerim dava açan da açsın.
Yani cb başdanışmanı dedi diye onla sırf aynı fikirde olmayalım diye teşhircilik değil mi diyelim sayın "ben de chpli değilim ama" kardeşim.

Okuduğunu algılama problemin mi başladı doktor.
Ben sırf akp eleştirdi diye savunanı da anlamıyorum.
Mesela ben de dal daşak video çeksem yayınlasam ya da konser versem teşhirciliktir bunu savunmanın mantığı yok.
Hedef göstermişmiş.Ben de her platformda bunun teşhircilir olduğunu söylerim dava açan da açsın.
Yani cb başdanışmanı dedi diye onla sırf aynı fikirde olmayalım diye teşhircilik değil mi diyelim sayın "ben de chpli değilim ama" kardeşim.
Normal bir siyasi atmosfer olsa tamam. Ama bu adamların teşhir sınırı nerde biliyorsun. Diz kapağını açarsan sana da teşhirci diycekler üç gün sonra anlamıyor musun. Şu ortamdam ını açıp dolaşana normal demen lazım.

Bu sanat degil ki cok pespaye bi şov sergilemisler.Seküleriz diye ciplakligi teşhiri savunmakla , seriatciyiz diye yobazlıgı,arap kültürunü savunanların arasında gidip geliyoruz .
Ikisinin de karşisindayım ne oluyorum bu durumda ?
Ve arti bunların fanları cocuklarmıs oyle okudum.

• Beğen
Tepkiler: Min
Bu sanat degil ki cok pespaye bi şov sergilemisler.Seküleriz diye ciplakligi teşhiri savunmakla , seriatciyiz diye yobazlıgı,arap kültürunü savunanların arasında gidip geliyoruz .

Bertaraf

66683231-c234-4e42-96a8-10a422e66984.jpg

Günah keçisi olarak bu kızcağızları seçmeleri çok saçma tam fazla abartmışlar ama daha beterlerini de gördük yani
Bknz Hadise bknz Hande Yener bunları görmezden gelirseniz bu kızlarda onları örnek alır yani Screenshot_2025-09-07-23-00-44-914_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-09-07-23-00-44-914_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2025-09-07-22-58-37-942_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-09-07-22-58-53-904_com.android.chrome-edit.jpg

Geri