Canis Major
Altın Üye
nası uymuyor yaa bari masterchef falan yazıl sms atarım ben sana...kriterlerim uymuyor.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nası uymuyor yaa bari masterchef falan yazıl sms atarım ben sana...kriterlerim uymuyor.......
Kavgada soylenmez o nasil lafSen erkek misin Sjsjsj
Ya ben biraz tatlı bir uyarı yaptım çok ciddi değildi ama tepkiler hayattan soguttu Şuan sayfaya bakan boy abdesti almalı o duruma geldi konu : D@Ss hanımcım çok afedersiniz ama g.t ve memelerini yarıştıran adamlara cuma namazı diyorsunuz sizce de bu tepkiler normal değil mi)))
Vallahi şuan mel hadi erkek olasılığı yüksek te nur girince bi kafam karışmadı değil hani ay bilmiyorum sanem aydınlat beni :dKavgada soylenmez o nasil laf![]()
Bende ilk geldigimde kadin saniyordum valla sonra ogrendim bay oldugunu sen yine de kimseye sen erkek misin deme mazallah sonunu biliyorsun iste yazamiyorumVallahi şuan mel hadi erkek olasılığı yüksek te nur girince bi kafam karışmadı değil hani ay bilmiyorum sanem aydınlat beni :d
Melnur erkek mi ya.?Bende ilk geldigimde kadin saniyordum valla sonra ogrendim bay oldugunu sen yine de kimseye sen erkek misin deme mazallah sonunu biliyorsun iste yazamiyorum![]()
YesMelnur erkek mi ya.?
HmmArtık kimseye şu erkek şu kadın demekte acele etmeyeceğim çok şok yaşadım..
Nerde kaldı diyordum bende
CumadaydimNerde kaldı diyordum bende
Allah kabul etsin diyelim ozaman.Cumadaydim
sabah ben de biraz izledim onu..... neydi orda konuşan erkekler sanem hanımcım..... midem bulandı..... kaşlar, sakallar milimetrik alınmış..... erkek adamın üstündeki kıl düzgün olur mu.... nerde babamın zamanındaki cuma namazına giden erkekler.........Kriter miriter bos isler Erkan Ozerman'a masaj yapan dereceye giriyormus Oggy bil istedim![]()
bandana yakışmıyor..... orda bandana takmak zorunlu.......nası uymuyor yaa bari masterchef falan yazıl sms atarım ben sana...
Al iste yonetici dinle tssk gecio. Bumudur?as a gay you are going to your first cuma namazı imagine that there is such a place...........
Ekli dosyayı görüntüle 46572
ben süttenim yönetimde..........Al iste yonetici dinle tssk gecio. Bumudur?
Hemde sapına kadar aldhkkSen erkek misin Sjsjsj