Cumaya gitmeyen Erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
dgfklfjkhjgfkhfghfkjghsdjfgskasjdjjahjahsjahsjah para ile imanın kimde olduğu belli olmaz arkadaşlar. mesela kimisinde ikisi de yok. ALLAHIM SEN KORU.

@Ss hanımcım çok afedersiniz ama g.t ve memelerini yarıştıran adamlara cuma namazı diyorsunuz sizce de bu tepkiler normal değil mi :))))
Ya ben biraz tatlı bir uyarı yaptım çok ciddi değildi ama tepkiler hayattan soguttu Şuan sayfaya bakan boy abdesti almalı o duruma geldi konu : D

Vallahi şuan mel hadi erkek olasılığı yüksek te nur girince bi kafam karışmadı değil hani ay bilmiyorum sanem aydınlat beni :d
Bende ilk geldigimde kadin saniyordum valla sonra ogrendim bay oldugunu sen yine de kimseye sen erkek misin deme mazallah sonunu biliyorsun iste yazamiyorum :)

mesela ben oggye sordum hemen dm attı

Artık kimseye şu erkek şu kadın demekte acele etmeyeceğim çok şok yaşadım..

Kriter miriter bos isler Erkan Ozerman'a masaj yapan dereceye giriyormus Oggy bil istedim :)
sabah ben de biraz izledim onu..... neydi orda konuşan erkekler sanem hanımcım..... midem bulandı..... kaşlar, sakallar milimetrik alınmış..... erkek adamın üstündeki kıl düzgün olur mu.... nerde babamın zamanındaki cuma namazına giden erkekler.........

Aklimda kalanlarda bugun;
Izin zamani Trabzondayiz simdi.. Telefon dukkani gibi biryerdeyiz ve internet, Tr telefon numarasi falan ayarliyoruz. O esnada cuma namazina az kalmisti.. babam gitti, bekleyin beni burda dedi. o dukkanda bize yardimci olan cocuk haric herkes cuma namazina gitmisti. hatta arkadasi da sormustu ona "gelecek misin bu defa?" diye, adam da kafasini salladi. ben bunu gorunce sasirmistim. yani tabi normal olabilir. herkesin kendi secimi. ama gorunce bi yandan uzuldum mu, sasirdim mi, ne bileyim degisik hissetmistim. sonra kardeslerimle ciktik ordan ve camii yakininda bankta oturuyoruz. boyle bi kalabaliga sahit olmamistim sanirim. orda da duygulandim (i know i'm such an cry baby). cok guzel gorunuyordu ve acayip sicak, guzel hissettirmisti.

Geri