cumartesi gecesi evde oturmak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bir elinde selpak, öbür elinde grip çayı ile hangi ilacı atsam diye düşünmek daha beter bir durumdur.
bir de evet, gossip girl s5.b.24"büyük karar".

Su an calismak yerine cumartesi evde oturup arkadaslarla diablo IV oynamayi tercih ederdim. Cumartesinin kiymetini bilin benim gibi essek olmayin kabsbbsb

Kışın soğukta yapılabilecek en mantıklı eylem.

Çatıya çıkabilirsin değişiklik olur

Eskiden eve pek uğramaz gün farketmez gezerdim, özellikle cumartesi günleri kumar ve alkol partisi olurdu hep :) şimdilerde evde zaman geçirmek çok hoşuma gidiyor.
Özellikle cumartesi bütün yamyamlar sokakta.. yaşlandım sanırım, ev erkeği oldum.

Ben de cikardim her cuma ertesi disari...güzel günlerdi..zirvede birakmak lazim
Anilarrrrr anilarrrr simdi gözümde canlandilarrrr

Görüyorum ve arttırıyorum, tüm hafta sonu fifa oynadım…

Belli bir yaştan sonra normal gelen eylemdir. Hatta dışarı çıkmak absürt gelir.

son 10 yıldır bilfiil uyguladığım ritüel. çünkü tercih edilmiş yalnızlık.
ev benim için bir özgürlük alanı gibi oldu artık.
sanki dışarıda büyük bir hapishanedeyim de eve gidince ipten kopmuş sıpalar gibi oluveriyorum.
spora mı gittim, abi bi an önce sporu bitirip eve gideyim,
markete mi gittim, abi bi an önce alacağımı alıp eve gideyim,
gezmeye mi gittim, abi bi an önce gezip eve gideyim,
dağa kaymaya mı gittim, abi bi an önce kayıp eve gideyim,
işe mi gittim, abi bi an mesaiyi bitirip eve gideyim,
(...)

Ortalama bir yengecten daha evcimenim
Tek fark ailesiz ve yalnız bi evcimenlik.
Kişisel tercihim, böyle daha huzuluyum tşkler.

18-20 yaslarimda asla yapamadigim, son bir kac yildir evden bile cikmak istemedigim donemdeyiz. depresyon degil, rahatlik. cumartesi gecesi evde oturmayi hafife almayin. guzelligini gorun. mis gibi, miiiisss. bu arada aksiyon yok disarda (tabi gece aradigin aksiyona bagli. beni cekmiyor), sadece bunaltici kalabalik, it kopuk, sokaktan eve gelmeyen ergenler, asabimi bozan salak adamlar, yani kisacasi "eglenen" insanlar var. ya cok kotulemek gibi olmasin, cikin tabi disari canim :d benden gecmis sadece. hatta biri beni ekecek olsa, hizlica pijamalarimin icine atlarim, koymaz bana. miiiiis, oh.

Bu mevsimde sık yaptığım şey. Zaten iki haftadır hastayım.

Cuma, cumartesi ve pazarları pek evde geçirmeyi tercih etmiyorum ancak duruma göre olursa da problem etmem.

Oralarda buralarda sürtmeyeceğimizin belli olduğu cumartesi akşamlarına, cumartesi değil de, pazaröncesi diyerek, bir nebze bu mahzunluğumuzu törpüleyelim derim.

Geri