İki nokta
Üye
-
-
-
-
Tek tesellim Pazar günü çalışanları düşünmek..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kıyamam yaBana 7/24 saat mesai. Mesela bugün 14-22:30 ve yarın 19-7:30 mesai. Bazı işler 7/24 oluyor, hastane, polis, itvaiye, acil servis,......
Doğru söyle sana 7/24 boşmu? Sonunda kovulduğunu itiraf et.Kıyamam ya
Yok ya ben esnek çalışıyorumDoğru söyle sana 7/24 boşmu? Sonunda kovulduğunu itiraf et.
İhtiyaçları olunca mı çağrılıyorsun doğru söyle.Yok ya ben esnek çalışıyorum
Maaş da dolgunsa gel keyfim gel, senden rahatı yok.cumartesi pazar asla çalışmam prensip meselesi
hafta içi her ne kadar 7:30 da iş başı olsada totalde 4-5 saat çalışır bırakırım.
Yok benim ihtiyacım olunca gidiyorumİhtiyaçları olunca mı çağrılıyorsun doğru söyle.
Yani ayda en fazla 3 gün gidiyorsundur.Yok benim ihtiyacım olunca gidiyorum
Sen bunları düşünme vardiyalı çalışmayı bırak yoksa erken yaşlanacaksinYani ayda en fazla 3 gün gidiyorsundur.
Bunu bana sen mi diyorsun? Daha iki gün önce bisiklet sürmek benden geçti diyen sendin. Sen daha 35 olmadan yaşlılığı kabul etmiş birisin. Yaşlanmak ilk etapta senle alakalı Iba. Biyolojik yaşlanmayı engelleyemiyorsun ama diğeri senin elinde. Sen çoktaaaan kabullenmişsin.Sen bunları düşünme vardiyalı çalışmayı bırak yoksa erken yaşlanacaksin
Sen de kabullen bazı şeyleriBunu bana sen mi diyorsun? Daha ikj gün önce bisiklet sürmek benden geçti diyen sendin. Sen daha 35 olmadan yaşlılığı kabul etmiş birisin. Yaşlanmak ilk etapta senle alakalı Iba. Biyolojik yaşlanmayı engelleyemiyorsun ama diğeri senin elinde. Sen çoktaaaan kabullenmişsin.