Cumartesi çalışmak..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden Cumartesi günü çalıştırıyorlar diye şikayetçi olup işimden istifa etmiştim.
Sonra kendi işimi kurdum

Artık pazarları da çalışıyorum

çalışmıyorum; şirket telefonunu çantamdan bile çıkarmıyorum. ama yine de tamer bey, şahsi numaradan ulaşıyor..... yine de ‘kusura bakma, rahatsız ettim.’ diyerek konuya giriyor. canım patronum.hazjsjs

ay, ne çok yine de demişim.hsjzhz üfff editleyemiciiim….

Bana 7/24 saat mesai. Mesela bugün 14-22:30 ve yarın 19-7:30 mesai. Bazı işler 7/24 oluyor, hastane, polis, itvaiye, acil servis,......

cumartesi pazar asla çalışmam prensip meselesi
hafta içi her ne kadar 7:30 da iş başı olsada totalde 4-5 saat çalışır bırakırım.

Sen bunları düşünme vardiyalı çalışmayı bırak yoksa erken yaşlanacaksin
Bunu bana sen mi diyorsun? Daha iki gün önce bisiklet sürmek benden geçti diyen sendin. Sen daha 35 olmadan yaşlılığı kabul etmiş birisin. Yaşlanmak ilk etapta senle alakalı Iba. Biyolojik yaşlanmayı engelleyemiyorsun ama diğeri senin elinde. Sen çoktaaaan kabullenmişsin.

Son düzenleme:
Bunu bana sen mi diyorsun? Daha ikj gün önce bisiklet sürmek benden geçti diyen sendin. Sen daha 35 olmadan yaşlılığı kabul etmiş birisin. Yaşlanmak ilk etapta senle alakalı Iba. Biyolojik yaşlanmayı engelleyemiyorsun ama diğeri senin elinde. Sen çoktaaaan kabullenmişsin.
Sen de kabullen bazı şeyleri

Geri