CUMA`nız Mübarek olsun

• Kullanıcı Ajan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlama ve Anmalar
Konu sahibi son olarak 1686 gün önce görüldü
Tüm güzel şeyler sabırdan sonra gelir. Hayırlı Cumalar.

Bilimsel bir gerçeği söylemek saygısızlık değilki. İnanan der ben inanmıyorum ve demiyorum. Benim inanmama hakkıma da saygı duymak gerekli demi?

ben sizin söylediğinize zaten saygı duyuyorum herkesin kendi görüşü ve insanları görüşleriyle yargılayan biri değilimdir. Sadece orda gerisi boş laf dediğinize kızdım.

ben sizin söylediğinize zaten saygı duyuyorum herkesin kendi görüşü ve insanları görüşleriyle yargılayan biri değilimdir. Sadece orda gerisi boş laf dediğinize kızdım.
Belki biraz sert olmuştur yazdığım o cümle ama haksız da değilim çünkü, bizi bu virüsden gerçekten sadece bilim kurtaracak.

Belki biraz sert olmuştur yazdığım o cümle ama haksız da değilim çünkü, bizi bu virüsden gerçekten sadece bilim kurtaracak.

orası öyle tabiki o konu da hem fikirim sizinle ama boş olan bir şey de yok hani. Dua da etmek lazım yanı sıra diye düşünüyorum bu benim kendi şahsi fikrim. Siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz.

orası öyle tabiki o konu da hem fikirim sizinle ama boş olan bir şey de yok hani. Dua da etmek lazım yanı sıra diye düşünüyorum bu benim kendi şahsi fikrim. Siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz.
Sizi anlıyorum ve o "boş" kelimesini özür dileyerek geri alıyorum. Söylediğim gibi biraz ağır olmuş ve büyük ihtimal yanlış anlaşılmaya sebep olabilir.

peki teşekkür ederim anlayışınız için.
Asıl ben size teşekkür ederim beni yapıcı bir eleştiri tarzınızla uyardığınız için. Bazen insan o anki ruhsal durumu veya başka sebeplerle sert ve gereksiz cümleler kurabiliyor. Yapıcı uyarılar ile bu hatadan dönülebiliniyor. Tekrar teşekkürler.
İleride daha dikkatli olmama vesile oldunuz.

Asıl ben size teşekkür ederim beni yapıcı bir eleştiri tarzınızla uyardığınız için. Bazen insan o anki ruhsal durumu veya başka sebeplerle sert ve gereksiz cümleler kurabiliyor. Yapıcı uyarılar ile bu hatadan dönülebiliniyor. Tekrar teşekkürler.
İleride daha dikkatli olmama vesile oldunuz.

Rica ederim her zaman sizi bu şekilde eleştirmeye hazırım :) umarım birdaha eleştirecek konularda karşılaşmayız yada birdahaki karşılaşmamız eleştiriden dolayı olmaz :emoji_wink:

Geri