Cübbeli Ahmet'den Caner Taslaman'a 'Bok Ye'

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Deve sidiği tartışması büyüyor. Caner Taslaman'ın 'Deve Sidiği içmenin Kur'anı Kerim'de yeri yok' açıklamalarından sonra Cübbeli Ahmet, 'Deve sidiğini ararsın ben sana bok yediririm' dedi.

Cübbeli Ahmet'den Caner Taslaman'a 'Bok Ye'

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Caner Taslaman'ın 'Deve Sidiği içmenin dinde yeri yok' açıklamasına yanıt verdi. Cübbeli Ahmet , her şey Kur'anda yazmaz, sünnete de bakmak lazım.

Bak Kur'anı Kerim'de yenilip , yenilmeyecek şeylerle ilgili ayetler var. Bu ayetlerde yer almayan her şey yenilebilir mi? dedi. İşte Ünlü'nün o konuşması ;

FLAŞHABEER

Benden daha çok ağzı bozuk bu hocanın :) Gerçekten hocaysa tabi.

Oldum olası bana itici ve kaba gelmiştir Cubbelinin lisanı.Yine yanıltmadı beni, Caner Taslaman kendisine aynı tarzda cevap vermeyecektir.Cübbeli de bu tartışmayı kendisi kazandı sanacak:)
Topluma dini bilgiler verdiğini söyleyen birinin bu denli bozuk bir lisan kullanması hiç hoş değil .

"Temizlik İmandandır" düsturundan uzak cübbeli ve onun gibi şirkbazlar neden idrara karşı olanlara bok kokan ağızlarıyla saldırıyorlar biliyor musunuz ? Çünkü bu tiplerin kendileri o bokun muhteviyatını oluşturuyorlar. İdrar, bok, kusmuk, kan peşinde sevap arayan bu soytarıların İslama verdiği zararı kimse vermiyor emin olun ..
Buyurun aşağıda rezil bir konuşmasını paylaşıyorum ..

[YOUTUBE]_Jdz6qln_Zs[/YOUTUBE]

İkisi de birbirinden şovmen, din konusunda yorumları baz alınacak insanlar değiller.

Midem bulandı hocamı bağcılar çocuğumu belirsiz.

Forumda cübbeliden daha pis laflar söyleyenler var . Forum yöneticileriyle iletişime geçin banlasınlar

Bu yukarda ki arkadaş üflüyo mu niye bu kafayı yaşıyor Allah Allah:T:

Cübbeli'nin sözleri mi Caner Taslaman'ın yazısı mı?

DİN TÜCCARI CÜBBELİ BİR ŞARLATAN

Allah'ın dinini saf garibanlara yakmayan kefen pazarlamak için kullanan bir şarlatan

Kendisi için şeyhinin Allah ile görüştüğünü iddia edecek kadar şirazesi kaymış bir şarlatan

Yıllarca sümükü şerif tanıtımı yapan, kan-idrar içmeyi ballandırarak anlatan bir şarlatan

Değişen rüzgarda "hocaefendi"sinin kucağından siyasetin kucağına düşen bir şarlatan

Allah'ı tuvalet taşıyla görüştürecek kadar beyinsiz bir şarlatan

Şarlatanlığını ortaya sermek için hodri meydan çağrılarımdan kaçan korkak bir şarlatan

Kuran surelerini cinsel organa üfletip "şifa dağıtan" ve kitap pazarlayan bir şarlatan

Aklı sıra bana laf sokacakken Kuran'ın içeriğiyle alay ettiğinden habersiz bir şarlatan

"Yenilecek şeyler içinde" 4 haramdan bahseden okuduğu ayetin anlamından habersiz bir şarlatan

"Bok"un yenilenlere dahil olduğunu, kendi yemek listesi üzerinden düşündüğü için, zanneden bir şarlatan

Kuran'ı ticaret aracı yaparken yenilenlerle ilgili bir de "temiz" vurgusu olduğunu okumamış veya boku temiz sanan cahil bir şarlatan.
Halkın parasını götüren, beyinlerini örümcekleştiren, güce tapan, fırıldak bir şarlatan

Elbette Caner Taslaman. Fikrimin değişik yönden özeti gibi.

Geri