Cübbeli Ahmet: Tuvalet taşı ile konuştu.

Konu sahibi son olarak 3455 gün önce görüldü
Eğer başta bahsettiği kişi tam duyamasam da Kandevi Hazretleri ise, ona hazretleri ekini getiren Cübbeli Ahmet Hoca değil. Horasan ve Konya'nın ünlü simgelerinden birisi de Kandevi Hazretleri'dir zaten. Her ne kadar kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmasa da kendisine "şeytan" veya "sahtekar" ithamları doğru mudur?

Sadece başını dinledim. Cübbeli Ahmet Hoca'ya "Vaaz verme." diyor, kendisi geri kalmıyor Eyüp Yüksel.

Cübbeli'nin dini yalan ve iftira olmuş. İslam'ın geri kalmasının asıl sebebi işte bu tipler.

http://www.forumsal.net/geri-donusu...lari-ve-tuvalet-tasi-allaha-dedi-ki-hasa.html

bu ve bu gibi konular adamın konusmasının bir bolümünü al ko bir bolümünu kes ko hepsini yayınlada bir gorelim ne diyor işine geldigi gibi yayınlıyorlar bunu

Benzer konu olduğunu göstermek için kapansın diye yorum yapıyorsun özellikle kaç gün geçmiş konuya yazıklar olsun.. Çok sinsi bir davranış bu.. Bir de samimiyet ve iyilik ayağına yatıyorsun..

Coolumsu yaw usta sen hakketten cok garip birisin ben konuyu kapattırmadım Jose Chilavert kardesimiz gelmiş diyer konuyu kapatmıs ben oraya yorum yapamadıgım icin buraya yoneltildigi icin burda yorum yaptım sanki ben S mod um admin im de ben kapattım yada soyledim arkadaslara kapattım ki yorumda senle ilgili hic birsey yok senin düşünce sanırım soyle kendine bir düşman yaratıyorsun sonra Don Kişot misali saldıraya tartısmaya geciyorsun ama bilki ben tartısmayı pek sevmem arkadas gordügüm kişilerle dikkat et dostunu arkadaslarını sec kardesim

Eskilerden bazılarının ağa babası sobayla konuştuğunu iddaa eden bi manyak daha vardı.

Rüya mı görüyorsun Coolumsu. Yine gereksiz tartışmalar içerisindesin. Ben konunu 7:45'te kapatmışım. NightBlue 8:00'de yorum yapmış. Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki?

Her şeyi geçtim, aynı konu olduğunda üyeler bize bunu iletebilir zaten. İnsanlar görevini yerine getirdi diye, "Yazıklar olsun." denmez. Keşke sen de görevini yerine getirsen de, yorum yaptığın konunun aynısını açmasan mesela.

Konuya yorum yaparken yorum zamanlarına dikkat etmedim.. :u1: Neyse..
Aynı konuyu açma gibi bir amacım yoktu. Önceden yorum yaptığım her konuyu hatırlamayabilirim. Neyse tamam, her zaman ki gibi yine beni suçlu ettiniz, sevininiz.. :cici: İsterseniz tüm konularımı kilitleyiniz benim için bir değeri yok.. :cici:

Hep ben suçluyum zaten..

Geri