Cübbeli Ahmet: “Kadının parfüm sıkıp çıkması dünyadaki en büyük günahlardandır“

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bazen Kuran'ı okurken ,Rabbimizin kadınlara erkeklerden daha fazla değer verdiği gibi bir hisse kapılıyorum.
Din alimi diye geçinen insanların söylemlerine bakıyosun, kadın sanki evde bir eşya vazo duvar süsü.
Çık bakalım bu işten çıkabilirsen.
Uzulerek soyluyorum ama cubbeli hakli
Kadinlara erkekten daha fazla deger vermiyor. Zaten esit falan da tutmuyor.
Ayni kur-an'i ben de okudum..

He bazi konular da erkek boyle yaparsa kadin boyle yapmali ya da ayrilirsa 3 adet gecene kadar beklemeli. Ya da miras dagitimi konusunda su kadar hak vs var. Ama bakara 228'in sonunda
"Erkekler her zaman kadinlardan bir derece daha fazla hak sahibidirler" der.

Gerci ben ilahi bir varligin sozleri olduguna inanmiyorum orasi ayri ama
yaratilis olarak bile kadin ile erkek esit degildir.
Iste kaburgadan yaratilma mevzusu kadar rutin bir argumandan bahsetmeyecegim tabi
Hak idda etmek , kisasa kisas ya da sahitlik konusunda da kadin her zaman bir arka plandadir.

Simdi kocasinin arkasindan yurumesi yada kapanmasi koruma olarak cevrilebilir ama real de bunun boyle olmadigini zaten herkes bilir.
Bir kere yaratilis senaryosuna aykiri bir durum.
Kadin peygamber olmamasi da ornek gosterilebilir.
Daha bir suru ornek var mesela.
Sen ona korumak dersin , sacini pembeye boyayan sjw'ler ise "hadi ordan" der.

Sen korumak icin evde tutuyorum dersin. Kadin da cikip kariyer yapmami istemiyorsun der.
Erkek evine bakar karisini evde oturtur dersin.
Onlar sana biz de gelismek istiyoruz der.
Asil soru su;
Kur-an hangi kadinlari ya da erkekleri korumak ister?
Evlat edinerek mi? Evlenerek mi?
Evlat edinmeyi yasaklamak
Ayse'nin evlilik yasi vs vs vs

Tape’i olan bir adamın bu söylemlerini dikkate almamak lazım. Bir de paylaşmayın şunları. Aa prim var diyerek böyle saçma sapan şeyleri söylemeye devam ediyorlar. Yetmiyor bu söylemlerle kendi aralarında birbiriyle yarışıyorlar. Bok herifler.

cübbeli hoca yeni tarikat kurmuş

Geri