Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ateşli Hatun İsteyenlere Cevap

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Abi, oyle bir laflari ceviriyorsun ki, ben bile sasirdim suan. Adami sevmedigini anladik, fakat bu onun her soyledigi sozun yanlis oldugu anlamina gelmez. Dikkatli okursan, hatta o nefreti bir yana birakip okuyup dinlersen, ayni seylerden bahsettiginizi anlayacaksin. Onun sozu kimlere oldugu belli ve eminim ki, bunu sende biliyorsundur, cunku aptal degilsin, sadece fazla kin ve nefretle yaklasiyorsun.

ALLAH korusun bu müşrikle aynı bakışa sahip olmayı ..
Okuduğunu dikkatlice okumanı ve düşünmeni rica edeceğim ..
Bu soytarı diyor ki ; " ORUCUNU UYUYARAK GEÇİRİRSEN SEVABINI RÜYANDA GÖRÜRSÜN "
Yani oruçlu kimse orucunu daha rahat geçirmek için zamanını uykuya ayırır ve oruçlu şekilde uyursa sevap alamaz demek istemiş ..

Diğer yandan belli ki peygamber efendimize böyle bir soru sorulduğu için efendimiz de demiş ki ; " ORUÇLUNUN UYKUSU DA İBADETTİR "
Yani oruçlu kimse orucunu uykuyla geçirse bile yine de ibadetini yapmış olur ..

ARADA Kİ FARK BARİZ AÇIK ..

Zübbeli şunu dese ; " orucu kolaylaştırmak için tok tutan haplar kullananlar var ve bu yaptıkları doğru değildir " ya da " oruçlu kimse oruçluyken kalp kırar ona buna küfrederse orucunun sevabını zora sokar " anlayacağım ama onun haddine mi düşmüş orucunu uykuyla kolaylaştırana sevap vermemek ?

Sadece başlığa istinaden yazıyorum ;
Vuuuuuuu
O niyeymiş 'ateşli hatunlar cehennemlikmiymiş yani ' ?
Var git işine be hoca .

Abi, oyle bir laflari ceviriyorsun ki, ben bile sasirdim suan. Adami sevmedigini anladik, fakat bu onun her soyledigi sozun yanlis oldugu anlamina gelmez. Dikkatli okursan, hatta o nefreti bir yana birakip okuyup dinlersen, ayni seylerden bahsettiginizi anlayacaksin. Onun sozu kimlere oldugu belli ve eminim ki, bunu sende biliyorsundur, cunku aptal degilsin, sadece fazla kin ve nefretle yaklasiyorsun.

Valla ya :D

''Orucu uyuyarak tutan, sevabini da ruyasinda gorur''
( Masalcı Zübbeli )

“Oruç tutan insanın uykusu ibadettir, susması da tesbih sayılır. İyilik ve ibadetlerine kat kat sevap verilir. Duası kabul olunur, günahları da affedilerek silinir.”
( Hz.Muhammed S.A.V. )

Bir tarafta sevgililerin sevgilisinin söylediği, diğer tarafta sahtekar masalcı zübbelinin söylediği ..

Sizce Peygamberden 200 yıl sonra onun adıyla uydurulan hadislerde masal sayılmaz mı?
Ayırca Allah ın sevgilisi yoktur, peygamberler sadece mesajı iletirler, diğer türlü hristiyanlardaki üçleme bizde de ikileme şeklinde kendini göstererek bizleri şirke sokar.

Geçenlerde bu şahsın “Şifa Ayetleri” isimli kitabında 42. ve 43. sayfalarında “erkeğin tenasül uzvu için okunacak dualar” şeklindeki İslam ve değerlerine hakaretten dava açılmıştı. Hayatları istismar.

Peygamberimiz mi doğru söylüyor yoksa senin masalcı zübbelin mi ?

Hacı bu adamla açılan her konuda adam ne derse desin yalanlıyorsun yada birtürlü birşey buluyorsun ve hep hakaret ediyorsun. Adama resmen düşmansın. Normal eleştirmiyorsun. Bu yüzden herkesin dikkatini çekiyor. 70-80 lerdeki sağcı solcu kavgası seninki :cici:

Sizce Peygamberden 200 yıl sonra onun adıyla uydurulan hadislerde masal sayılmaz mı?
Ayırca Allah ın sevgilisi yoktur, peygamberler sadece mesajı iletirler, diğer türlü hristiyanlardaki üçleme bizde de ikileme şeklinde kendini göstererek bizleri şirke sokar.

Konuda ki zübbeli zaten bir hadis manyağı olduğu için konu ile ilgili hadisin tersi şeklinde konuşmasında ki çelişkiye hadisle cevap verdim ..
Ayrıca ben tüm hadisleri inkar edenlerden değilim .. Sahih olanları elbette vardır hepsi için uydurmadır diyemeyiz ..
Sevgililer sevgilisi ibaresini ise en çok sevilen manasında kullandım ..

Hacı bu adamla açılan her konuda adam ne derse desin yalanlıyorsun yada birtürlü birşey buluyorsun ve hep hakaret ediyorsun. Adama resmen düşmansın. Normal eleştirmiyorsun. Bu yüzden herkesin dikkatini çekiyor. 70-80 lerdeki sağcı solcu kavgası seninki :cici:

Yanlış söylediği her konuda eleştiriyorum elbette neden zorunuza gidiyor ki .. Dinim gereği müşriklerle savaşmam vacip kılındı üzerime ve zübbeli büyük bir müşriktir uyandırayım ..

Yanlış söylediği her konuda eleştiriyorum elbette neden zorunuza gidiyor ki .. Dinim gereği müşriklerle savaşmam vacip kılındı üzerime ve zübbeli büyük bir müşriktir uyandırayım ..

Adam 40 yıldır vaaz veriyor ve belki on binlerce kişi namaz başladı yada birşeyler öğrendi. 1-2 yanlışı var diye çok abartıyorsun. Adamın yüzlerce sohbetini dinledim. Tamam bazen yanlış örnekler verebiliyor yada hatalı duyduğu bir hikayeyi anlatabiliyor ama sen adamı ışid gibi kötü gösteriyorsun. Doğruları ve bilgisi yanında hataları yok dönecek kadar az. Linç etmeye lüzum yok bence.

Adam 40 yıldır vaaz veriyor ve belki on binlerce kişi namaz başladı yada birşeyler öğrendi. 1-2 yanlışı var diye çok abartıyorsun. Adamın yüzlerce sohbetini dinledim. Tamam bazen yanlış örnekler verebiliyor yada hatalı duyduğu bir hikayeyi anlatabiliyor ama sen adamı ışid gibi kötü gösteriyorsun. Doğruları ve bilgisi yanında hataları yok dönecek kadar az. Linç etmeye lüzum yok bence.
Bu adamın vaaziyla 10 binler namaza başladıysa o namazdan hayır gelmez .

Hacı hoca vaazları dinleyecegine 10 binler açıp Kuran in Türkçe mealini okusun daha faydalı olacağından hiç şüphem yok.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az mı :)
Fatiha suresinde ALLAH CC buyurur ki ; " Yalnız benden isteyin ve bana sığının "
Bu müşrik de derki ; " ya gavs ya gavs " deyin ..
Hocası Mahmud efendi kılığında ALLAH'ın zühur ettiğini iddia ederler ..
Kabir azabından koruyan kefen icat eder ..
Peygamberi rüyaya çağıran terlik icat eder ..
Peygamberimizin bel altına inerek onun idrarını sümüğünü terini kanını orada burada anlatmaktan hiç haya etmez ..
Bir sakalı kılının batırıldığı su ile şifa dağıttığını iddia eder ..
Kuran'ın anlaşılmasını değil kendi söylediklerinin dinlenilmesini telkin eder ..
Reddiyeler adı altında bir çok kimseyi cehennemlik olmakla itham eder ..
Ümmetin akli ve ruhi gelişimine yararı değil zararı olan yobaz müşriğin teki ..
ALLAH bizleri böylesi tiplerden uzak eylesin ..

Bu adamın vaaziyla 10 binler namaza başladıysa o namazdan hayır gelmez .

Hacı hoca vaazları dinleyecegine 10 binler açıp Kuran in Türkçe mealini okusun daha faydalı olacağından hiç şüphem yok.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu yok ne on binleri başlayacak said sıkmış işte bol keseden ..
Fuhuş çetesi kurmakla yargılanmış bir soytarıyı evliya sanıyorlar :)
ALLAH idrak açıklığı bahşede ..

Fatiha suresinde ALLAH CC buyurur ki ; " Yalnız benden isteyin ve bana sığının "
Peygamberimizin bel altına inerek onun idrarını sümüğünü terini kanını orada burada anlatmaktan hiç haya etmez ..
Kuran'ın anlaşılmasını değil kendi söylediklerinin dinlenilmesini telkin eder ..

Affınıza Sığınarak Bir Kaç Cümlede Ben Diyebilirmiyim.
Akla Ve Mantığa Dayalı Olarak Söylediğiniz Şeyler Çok Güzel,
Ama Adamın Söylediği Sözler Arapça Değilde Modern Bir Dilde Söylenmiş Olsada Mantıksız Olan Yanlarının Yanında Mantığa Dayalı Olarak Söylediklerini Yabana Atmamızı Mantığımız Almaz Sanırım.=)

Bu adam müşrikse şimdi aklıma gelen şahısları buraya yazsam ortalık karışır. Bilip bilmeden konuşmayın. Biri hakkında şöyledir böyledir demek çok büyük sorumluluk gerektiren bir şey. Allah kimin nasıl olduğunu en iyi bilendir.

Sen bir konu belirle onu bitirelim sonra diğerlerine geç istersen bu şekilde tartışma kuralları yerine gelmiyor. Sen 100 tane madde yazarsın ben ne açıklama yapabilirim . Ben ne Gavslar tanıyorum öz torunu günde 2 saat kuran okumazsa ona darılıyor. Senin sevdiğin bir sağlam hoca var mı yoksa sen tarikatlara hocalara önüne ne gelirse karşı çıkan herkesi cahil ilan eden birisi misin ? Mesela bana şu hoca alim de ? Sen tarikatıda yanlış anlayan kişilerdensin bence.

Bu adam müşrikse şimdi aklıma gelen şahısları buraya yazsam ortalık karışır. Bilip bilmeden konuşmayın. Biri hakkında şöyledir böyledir demek çok büyük sorumluluk gerektiren bir şey. Allah kimin nasıl olduğunu en iyi bilendir.

Bunu cübbeliye de söyle kardeşim .. Önüne geleni cehenneme atan cübbeliye ..

Geri