Cskn

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu nasıl olmuşta açmamışım neyse :p

CSKN ;
Ciddi bir depresyon sürecinde iken tanıştım onunla.Mutsuzluklarıma yersiz alınganlıklarıma katlanmış yegane insan.Siz bile unutmuşken tam gece yarısı arayıp doğum gününüzü kutlayan bir dosttur/abidir o.Ya da hiç beklemediğiniz bir anda arayan,kötü anınızda da yanınızda olan bir dosttur/abidir.Sanal gibi ön yargılara maruz kalmış gizemli bir alan için çok fazla dürüst bir insan.Onu kime sorarsanız size diyecekleri temel şeydir ; ''Dürüstlük''.Pozitiftir,sizi çoğu zaman hayret ettirir pozitifliği ile.Şimdi evli ve mutlu.Bir düğünde/kınada ilk kez birazda olsa benim gibi asosyal bir insanı oynatabilmiş yegane insan.akjsdhas (kendi düğünü :p)Çok güzel anıalrımız oldu,bana hatırladıkça yüzümde tatlı bir tebessüm uyandıran güzel anılar bıraktı.Eskisi kadar sanalda pek takılmasa da gözü kardeşinin ve sevdiklerinin üzerinde biliyorum :o . Her yönüyle size güzel anılar bırakabilecek,bir konudan ders çıkarmanızı sağlayabilecek insan,iyi ki var çok seviyorum onu :srl:

Çok özledim ki...

Forum alemlerinin en kaliteli adamlarından.
Gelse de kalitesi artsa şu forumun biraz.

Evlendi unuttu bizi. Ben de evlenip sizi unuttuğumda arkamdan CSKN gibi adamdı deyin, büyük iltifat olur.

düğününde sıkılmadığım tek insan, teco :d

Çizgisini bozmayan, saygı duyulası insan.

Uzun zamandır görünmüyor. Evlenmiş. Bir daha görünmez artık o da. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri