Cs : Go

Konu sahibi son olarak 3731 gün önce görüldü
Üstünde çok fazla konuşmaya gerek yok.Herkesin bildiği bir oyun. Yine de genel olarak bir şeyler söylemek gerekirse.Valve'nin Counter Strike 1.6'yı , ki arada Counter Strike Source ve daha niceleri var , geliştirip yaptığı yasal çevirim içi FPS türü aksiyon oyunudur.

Bildiğiniz üzere oyun steam üzerinden oynanmakta.Sayesinde Rusça'yı öğrenebileceğiniz aynı zamanda Ruslardan nefret edeceğiniz oyundur.

Şu kardeşinizin tam 808 saat sonrasında MG I rütbesi bulunmaktadır :D Varsa oynamak isteyen Steam ID : Pavilion Beklerim gençler.

durduk yere vac yiyebileceğiniz,rusların sizi her oyunda olduğu gibi çileden çıkmanıza sebep olabilecek oyun. (bknz: dota-rus)

Steamda ne kadar ücretli oyun, bilgi verebilir misiniz nasıl indiricem. Ben hala cs 1.6 online da kaldım :D pixsel pixsel oynuyorum :D

Steamda ne kadar ücretli oyun, bilgi verebilir misiniz nasıl indiricem. Ben hala cs 1.6 online da kaldım :D pixsel pixsel oynuyorum :D

24 TL.

Steam'e kaydolacaksınız, istemciyi indireceksiniz. Paypal yada kredi kartınızı Steam'e tanıtıp ödeme işlemini yapacaksınız sonra da oyunu indireceksiniz. Her ne kadar güvenilir olsa da kredi kartınızı tanıtmak yerine süreli bir sanal kart oluşturup onunla ödeme yapmanızı tavsiye ederim.

Eyvallah beyler, sadece oyunlar için kredi kartları var d&r da ptt de falan satılıyor onlardan alırım

KAnser etkisi cod2 den sonra bir umutla başladım ama sinir ediyor

Eyvallah beyler, sadece oyunlar için kredi kartları var d&r da ptt de falan satılıyor onlardan alırım

Aslında bayağıdır steamden kendi kartımla alışveriş yapıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.Steam sağlamdır ama yine de sen bilirsin.Bu arada steamden oyunu takip etmenini öneririm bazen %50 indirim oluyor.Mesela ben 12 TL'ye aldım :)

enpara yani encard çıkar kendine ücretsiz, 2 senedir steamde 50 tlye 25 tl geri ödüyor, bu sene son eğer yenilemezlerse

almayı düşünenler için black friday indirimleri iyi gelir.yıl başında falan zaten gene max 12 liraya düşecek.

akşamları 1-2 ranked maç atiyorum herşey çok iyi ama şu ruslardan gına geldi.

Geri