Crotchety'nin Anıları~

Konu sahibi son olarak 3916 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
| Bir keresinde ilkokul ikinci sinifta öğretmen hikayelerinizi okudugunuzmu dedi? dedi .bir kac kisi bende dahil olmak uzere sonra herkes tek tek hikayesini anlatti.Sira bana geldi oysa okumamistim ucunda cikolata vardi okuyan ve anlatanlara cikolata veriliyordu.Bir hikaye uydurarak çikolatami aldim anlatamayanlar gormesin yediğimizi disarda yedik ve geldik.:D
|Aynı öğretmen bir keresindede hikayelerinizi okuduğunuza gore okula getirin.Kimlerde hikaye var bakalim dedi elimi kaldirarak ben dedim oysaki hikayeleri baska arkadasimdan aldim oda baska okuldan bana vermisti.Ögretmenden cok korkmus olmaliyimki derdimide anlatamamisim cok kizdi getir niye getirmiyosun.Oysaki gercek suki evimize fare girmis hepsini kitir kitir yemis.Nasil gotureyim simdi desem utanacagim.Okulu biraktim bunun icin neyseki karnemi sorunsuz yollamis:)Arkadaşlarim sinifta kaldin diye dalga geciyorlardi hain arkadaslar..
|Bir keresinde buda 4.cu sinif ögretmenimiz siir yarismasi yapmisti.Dusunuyorum ne yazayacam ogretmene siir yasacakmisiz tv dede ibrahim Tatlisesin "bende isterim elma gibi yanaklari bende isterem kiraz gibi yanaklarindan'sarkisindan calarak Elma gobi yanaklariniz var ögretmenim kiraz gibi dudaklariniz tabi ustune cok sey ekleyerek ve hocami aglattim siirimle bu animida unutmam.:)dahasi varda ilerde anlatirim

Öğretmenine okuduğun şiire bittim yaaaa çok sevimli ama ağlaması da bir o kadar komik ajaksja :sırıt:

:D anlatim seklin daha dikkatimi cekti :p sanki kucuk yegenim anlatiyormus gibi hissiyata kapildim :D

İnsan anilarini ayri ayri postta yazar ilkokulu komple bitirmissin bir postta. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri