Cristiano Ronaldo

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Son donemlerde kendi kariyerini bitirmeyi basardi. Yine de inkar edilemez bir yetenek.

Avrupadan ayrilinca sogumustum

bireysel olarak kimse kimseye yardim etmek zorunda degil ama lakin ki
her yerde Ronaldo suraya yardim etmis buraya yardim etmis haberlerinden sonra Turkiye'ye yardim etmis haberini gormemek burktu
uzuldum bayagi

CR7’ye bile çizik atmış insanım harcamayacağım insan yok. Akıllı olun.

Araplara uyum sağlayamadığı ve bu nedenle takımdan ayrılmak istediği iddia edilen futbolcu.

Bi sarı lacivertten diğer sarı laciverte ne dersin yiğidim????

Galatasaray'imizin konuyla ne ilgisi var alakaya maydonoz

demek ki sildigin birini tekrar yazabiliyosun o kadar bosuna sekil yapmissin
Gsliler kafa olarak geneli senin gibi altyapısını bilmeden atlıyo her şeye ksksn

Gsliler kafa olarak geneli senin gibi altyapısını bilmeden atlıyo her şeye ksksn
ne yapip edip konuyu Galatasarayimiza getiriyon cok canin yanmis gecmis olsun Allah sifa versin

Ronaldodan ve senin yaptigin geri vitesten bahsediyoz hatirlatayim

ne yapip edip konuyu Galatasarayimiza getiriyon cok canin yanmis gecmis olsun Allah sifa versin

Ronaldodan ve senin yaptigin geri vitesten bahsediyoz hatirlatayim

Sizin kadar takıntı etmem ben. Haa sevmem ama yeri gelir maçını bile izleyebilirim. Ya ne geri vitesi yapayım sanki adamla nikah masasına oturmayacağım dedim de karısı mı oldum ya jskns
Deprem zamanı tepkisizliği için yazdığım şeydi o. Daha sonra da deprem bölgesi için yardımları oldu. Konu kapandı. Hem geri vites yapsam kime ne? Hsksnb

Çok ilginç gerçekten : ddd
Cristiano Ronaldo: “Herkes ilk başta Arap ligine geldiğim için sürekli eleştirliyordum şimdi ise bir oyuncu transfer olunca garipsenmiyor. Suudiler benim ismimden faydalanarak ligi büyüttüler ve daha da büyütecekler. Onlara her türlü yardımı edeceğim, çünkü zor zamanımda sevildiğimi hissettirdiler.”

Nasıl bir servet bahşedildi ki bu sözleri sarf edebiliyor?:)

Geri