Cristiano Ronaldo

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Forvet pozisyonunda oynayan Portekizli futbolcu. Şu an Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymektedir ve Portekiz Milli Takımı kaptanıdır. Manchester United' dan Real Madrid' e 80 milyon £'e (93.9 milyon €/131.6 milyon $) transfer olduktan sonra en pahalı futbolcu olmuştur.

Futbol kalitesi ve yakışklılığıyla hayran olduğum yabancı oyuncu. El fantastico ; )

Panpamin yuz vermedigi sahsiyet :p

Real Madrid'i Bunun Yüzünden Yenemiyoruuuzzz :p

TT Arena'da hattrick yapan ilk futbolcu. :p

*

*

*

Bugün Ronaldo için çok özel bir gün. 5 Ocak 1985'te sınırları zorlayan adam, Real Madridle bütünleşmiş, CR7'nin doğum günü. Hakkında birçok enstantaneler sosyal medyada dolaşıyor. Bana futbolcunun sadece sahada iyi top oynamak, goller atmak olmadığını gösteren insan.

Aslında dışarıdan bakınca çok basit bi futbolcu gibidir; ama biraz analiz edince ondaki dehayı fark edersiniz. Maneviyatı da futbolu kadar güçlü bir insan.

Sadece İspanya liginde ya da Portekizde değil dünyanın dört bir yanında hayranı vardır bu yakışıklının.

Özetle;
Ronaldo,
Sağlıklı, mutlu, başarılı, müzeni ödüllerle donatacağın nice nice güzel ömürler diliyorum. Her şey kalbin kadar adam gibi olsun!

Rüzgarın oğlu lakabının cuk oturacağı futbolcudur Severek ızLerım

Messi ye rakip gösterilen Portekizli futbolcu.

Fenerbahçeye karşı forma şansı bulamamış ve bunu kendinde büyük bir eziklik olarak hissetmiş oyuncu :o :(

Her zaman Filistin'e yapılan zulmün karşısında olup Filistin'e hem maddi hem manevi açıdan destek olan futbolcu.
Yaptıkları ile adamlık nasıl olur, dünya starı nasıl olur herkese gösteren adam.
İrina Shayk ile uzun süreli bir beraberliği var.
Bu sene Real Madrid'in UEFA şampiyonu olmasındaki en büyük pay onun.
En çok hattrick yapan futbolculardan.
Yüksek meblağlı ücret alan futbolculardan.

Bu sene pek bir iş yapmadı Dünya Kupasında. Ama frikikleri ile halen tanınmaya devam eden bir futbolcu.

futbol oyunu, kişisel yeteneği, örnek futbolculuğu yanında kişisel yaşamı ve örnek olabilecek yardımlarını hep takdir etmişimdir.

Seviyorum bu adamı gerçekten. My kıliyır for menim :security:

Neredeyse her maçta hattrick yapıyor.
Dünya üstündeki tüm erkeklerin hayalidir onun kadar karizma olmak ve beğenilmek.
Üzgünüm beyler asla bi Ronaldo olamayacaksınız.
Yakışıklı değil ama dünya starı :p
Sadece kıskanmakla yetinecek, tırnağı bile olamayacaklar. :p

La Liga'da ilk 8 haftada 15 gole ulasan ilk futbolcu.

Bi adet mavi formasından hediye etse ya bana :/ bulamadık

İyi ki doğdun ADAM...

Dünyanın en mükemmel ve en yetenekli insanı nice nice başarılı ömürlerin olsun.

Doğum gününe de az kaldı. :p
Hattrick ustası.
Havasındaysa buldozer gibi ezer.

Geri