CR7 Tarafını / Favorisini Seçti

Konu sahibi son olarak 723 gün önce görüldü
Biraz once spor sayfalarina dusen habere gore,Ronaldo kupa finalin de favori olarak Galatasaray'i gosteriyor ve destek hakkini bu yonde kullandigi soyledi.

Ayrica dip not olarak Fenerbahce icin "dunya da boyle bir takim da mi varmiymis" gibi bir yorum yaptigi,lakin Arap basini,Fenerbahceye ayip olmasin diye,roportajdan bu demecleri cikardigi konusuluyor.

Kendi tesislerinde çalışma yapacakları için nezaketen başka ne diyebilir ki?:)

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'in tesislerinde yapacak. Portekizli teknik adam da idmana katılacak.

Fenerbahçe Galatasaray ile cuma günü oynanacak Süper Kupa maçı öncesi son antrenmanını Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'in tesislerinde yapacak. Portekizli teknik adam da idmana katılacak.

Galatasaray, Ronaldo ve Telles gibi oyuncuların formasını giydiği Al-Nassr'ın tesislerinde çalışacak. Maç idmanına da yine tesislerde çıkacak.

Fenerbahçe ise eski teknik direktörleri Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'in tesislerinde son idmanını yapacak. Gelen son bilgiler Fenerbahçe'nin yapacağı idmana eski teknik direktörleri Jorge Jesus da katılacak.

Eski oyuncularıyla hasret gidecek, onlara başarı dileyecek.

Kaynak

Kendi tesislerinde çalışma yapacakları için nezaketen başka ne diyebilir ki?:)

Koskoca CR7,Onun icin Araplar onun icin temaullerinden odun vermis,biz ondan sirinlik ve nezaket icin soylemler mi bekliyoruz?Sizce buna ihtiyaci var mi?

Adamin yorumlarini tefsir eyleyip,zimnen Fenerbahceli diyeceksiniz Lefty hanim,ha gayret. : )

Koskoca CR7,Onun icin Araplar onun icin temaullerinden odun vermis,biz ondan sirinlik ve nezaket icin soylemler mi bekliyoruz?Sizce buna ihtiyaci var mi?

Adamin yorumlarini tefsir eyleyip,zimnen Fenerbahceli diyeceksiniz Lefty hanim,ha gayret. : )
Kupayı aldıktan sonra Ronaldo'nun yüz ifadesini de paylaşalım mutlaka.:)

Kupayı aldıktan sonra Ronaldo'nun yüz ifadesini de paylaşalım mutlaka.:)

Klasik FB taraftari semptomlarini asikar eyliyorsunuz.Ronaldo,instagram hesabindan iki kanarya resmi,bir tane palamut yapragi paylassaydi,su an adama ovguler dizerdiniz.Hatta haberi forum ana sayfasinda sabitlemistiniz. : )

Klasik FB taraftari semptomlarini asikar eyliyorsunuz.Ronaldo,instagram hesabindan iki kanarya resmi,bir tane palamut yapragi paylassaydi,su an adama ovguler dizerdiniz.Hatta haberi forum ana sayfasinda sabitlemistiniz. : )
Ronaldo bizi iyi bilir ancak misafirlerine ne desin? Şansınız yok denir mi? Denmez tabii ki.:)

Cristiano Ronaldo, Süper Kupa maçını tribünden izleyecek. Haberde, Portekizli yıldızın maç öncesinde Galatasaray idmanını takip ettiği de belirtildi.

Öte yandan Ronaldo'nun, "Al Awwal Park'a maçı izlemeye gideceğim. Favorim Galatasaray, Galatasaray'ı destekleyeceğim" dediği gelen bilgiler arasında.

Kaynak

Eksik olmuş. Bileğimi kesseler saarı kırmızı akar demiş hatta… Buna inanan gslilerle benim oyum bir olmasın ya kdkbdhdhdhhs

Ronaldo bizi iyi bilir ancak misafirlerine ne desin? Şansınız yok denir mi? Denmez tabii ki.:)

Cristiano Ronaldo, Süper Kupa maçını tribünden izleyecek. Haberde, Portekizli yıldızın maç öncesinde Galatasaray idmanını takip ettiği de belirtildi.

Öte yandan Ronaldo'nun, "Al Awwal Park'a maçı izlemeye gideceğim. Favorim Galatasaray, Galatasaray'ı destekleyeceğim" dediği gelen bilgiler arasında.

Kaynak

Kahrimdan yitip gidecegim.Ablacim CR7 yolda Fener armasini gorse,ulusal park bayragi sanar,ne bilsin Fenerbahceyi. : )

bunların kupa alacağı yok. ronaldo'yu karşıya verelim.

Karim Benzema: "Galatasaray'ı destekleyeceğim diğer takımı tanımıyorum."
: )

Akşama hazır olun!!!

attachment.aspx

Akşama hazır olun!!!

attachment.aspx

Bu resimdeki vucud dili;Dzeko'nun Haci İsmail'i omzundan kavramasi "seni kanatlarimin altina aldim,elim omzunun ustunde,ben senden kademe ve kidemce daha ustunum" seklinde yorumlaniyor.Sahsen ben Haci İsmail'e yakistiramadim bu durusu.

Bu resimdeki vucud dili;Dzeko'nun Haci İsmail'i omzundan kavramasi "seni kanatlarimin altina aldim,elim omzunun ustunde,ben senden kademe ve kidemce daha ustunup" seklinde yorumlaniyor.Sahsen ben Haci İsmail'e yakistiramadim bu durusu.
Bizim oyuncularımız da teknik direktörümüz de mütevazı insanlar ve kimsede kompleks yok ancak sizin oyuncular kendini dev aynasında görüyor ki bu durum ister istemez taraftara da yansıyor.:)

Maçı almaya hazırız!!!

Bizim oyuncularımız da teknik direktörümüz de mütevazı insanlar ve kimsede kompleks yok ancak sizin oyuncular kendini dev aynasında görüyor ki bu durum ister istemez taraftara da yansıyor.:)

Maçı almaya hazırız!!!

Lefty hanim,bence siz kulubun İnsan Kaynaklari birimine yorumlarinizi SS alip,CV haline getirip,is basvurusunda bulunun.Zira Yasam ve Motivasyon Kocu olarak ise alinmaniz isten bile degil. : )

Neymar: "Galatasaray'i destekliyecegim,cunku diger takim bana Brezilya'da bir koy takimi gibi geliyor.Adini dahi ilk defa duydum.

Geri