Covid-19 hasebiyle dibi gören sektörler

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
tam işler açılacak vakitti aslında arabayı yenileyecektim kısmet değilmiş

Bence de. Yeni eskort atamaları yapılması gerekiyor. Mevcut eskortlarla bu teker dönmez. Umarım devlet bir destek pakedi düşünüyordur, yoksa yandık. @Heisenberg

Berberler ve güzellik merkezleri.
Olaylar normale dönünce kıçı kırık bir berbere bile randevuyla gitmesek bari

Kuaforler ve güzellik merkezleri. Harbiden bu durum böyle giderse mayıs ayında durum pek iyi olmayacak.bununla beraber önümüzdeki hafta içerisinden itibaren evlere sac kesimi ve kuafor hizmeti vereceğim.

Kuaforler ve güzellik merkezleri. Harbiden bu durum böyle giderse mayıs ayında durum pek iyi olmayacak.bununla beraber önümüzdeki hafta içerisinden itibaren evlere sac kesimi ve kuafor hizmeti vereceğim.

Açılış için bir tarih verdiler mi? Mayıs ayında faaliyete geçeceğiz diyor bazı kuaförler.

Berberlere her turlu talep gelir uzun vadede. Htta talep patlamasi yasanir yasaklar kalktiktan sonra

Eglence sektörü, Havacilik sektörü ve cafe & restoranlarin durumunu hic ic acici gormuyorum.

Normalde nbenn bu faaliyetler kisitlanmadan once daha onceki postlarimida incelerseniz 1 hafta kapatacagimi belirtmistim.sonrasinda icisleri bakanliginin acikladigi takvim devreye girdi.tekrarinda biz bu sureci kendi sektörümüz için 15 gun sure olrak bilgilendirildik .bu durumla ilgili diğer postumuda okuyabilirsiniz.

Sorunuza gelince suan itibariyle herkes birşeyler söylüyor.ancak benim şahsi düşüncem ben haziran ayını göze aldım.cunku ramazan ayinin gelmesiyle virusun daha cok yayilma tehlikesi olacaginida baz alarak bu dusunce icerisindeyim

Son olarak ibrahim;in dedigine katiliyorum. Cafe ve eglence sektorunun toparlanmasi ortalama 1 seneyi bulurQUOTE="Lefty, post: 2340352, member: 171"]
Açılış için bir tarih verdiler mi? Mayıs ayında faaliyete geçeceğiz diyor bazı kuaförler.
[/QUOTE]

Vallahi benim Bodrum da konuştuğuö bir otel işletmecisi arkadaşım Haziran 15'e göre rezervasyonlar kabul edilmeye başladı dediğine göre sanırım yakında normalleşme olur. Yabancı turistlere nasıl bir uygulama olacak merak ediyorum bende..

Vallahi benim Bodrum da konuştuğuö bir otel işletmecisi arkadaşım Haziran 15'e göre rezervasyonlar kabul edilmeye başladı dediğine göre sanırım yakında normalleşme olur. Yabancı turistlere nasıl bir uygulama olacak merak ediyorum bende..

Oteller tüm hazırlıklarını tamamladı ve yer döşemelerinden tüm mobilyalara kadar yenileyen oteller bile var. Rezervasyonların bazıları beklemede çünkü hangi ülkelerden turist kabul edileceği henüz netleşmedi. Salgının yoğun olduğu ülkelerden turist gelse bile tüm yurt dışı seyahatlerde, uçağa binmeden önce test zorunluluğu getirilecekmiş fakat bu durumda belirti vermeyen hastaları nasıl tespit edecekleri bilinmiyor.

Geri