Costanza Casati

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
1734370416738.png
29 yasinda olan bir yazar, senarist ve gazeteci. Texas dogumlu, Kuzey-Italya'da buyumus yetismis olan, ve su an londra'da yasayan Costanza, Italya'da Antik Yunan dili ve Edebiyati okudu. Mitoloji figurlerine ilgisi de vardi hep. Bu ilgiyi ve bilgilerini yazdigi romanlarda kullandi. Iki kitabi var simdilik:
-Babylonia
1734369653761.png

-Clytemnestra
1734369692360.png
(Ek bilgi: Costanza 16 yasinda Clytemnestra mitiyle tanisti ve o gunden beri ona hayran kaldi, unutmadi, dusundurdu. Butun bu duygular ona bu kitabi yazmayi tesvik etti ve ta da, burada)

costanza casati bana jennifer saint'in tarzini animsatti. jennifer saint, yunan mitolojisinde gecen kadin figurlerine odaklaniyor ve onlarin perspektifinden anlatiyor o ''bilinen'' (kendi) hikayeleri(ni). jennifer saint'in toplamda 4 kitabi var: Ariadne, Atalanta, Hera ve Electra. bu aralar electra kitabini okuyorum ve burada clytemnestra karakteriyle tanismis bulundum. ilgi duyanlara yon vermek icin: jennifer saint'i sevdiyseniz, seviyorsaniz, tanismak istiyorsaniz, costanza casati'yi de seveceksiniz buyuk ihtimalle. hatta jennifer saint'e ara sira kritik yorumlar geliyor, onun yerine costanza casati'nin yazdigi oneriliyor. henuz okumadim, ama not ettim. iyi ki seni de buldum costanza. butun bunlari nerden buldugumu merak ediyorsaniz, diyebilecegim tek sey su: thank the lord for pinterest

Son düzenleme:
klytaimnestra' kitabinin yazari costanza ile, hem kendisiyle, hem de kitapla ilgili anlatim/sohbet:

Geri