Corpse Avatars

Konu sahibi son olarak 2507 gün önce görüldü
@' λµяa sonunda doğru yolu buldun mu yoksa??? Inanamiyorum, bu bir mucize :p

Corpse isteğimi geri çektim teşekkürler.

Arkadaşın derdi Baş örtüsü ile dalga geçiyor. Bu kadarına müsade edecek değiliz. Herkesin kendi dini inancı ama benim dinimle baş örtümle dalga geçecek yetkiyi vermiyor.

Arkadaşın derdi Baş örtüsü ile dalga geçiyor. Bu kadarına müsade edecek değiliz. Herkesin kendi dini inancı ama benim dinimle baş örtümle dalga geçecek yetkiyi vermiyor.

Nerede kimin başaörtüsüyle dalga geçmişim? Ne diyorsunuz, sıkıntı ne anlamadım ki. :)

bak sen birisi çarşaflı avatar isterken dalga geçmiş olmuyor da ben yapınca mı dalga oluyor? senin insafına mı bırakılıyo bu işler?

başörtü meselesi avatara kadar düştü mü yav. vay arkadaş.

Ee yeter be!
İstediğim avatarı kullanırım istek yaparım kafayı mı yediniz siz ya?
Nerenize batıyor benim isteklerim benim başörtüm?

Bi banlayamadınız gittiniz şunları ben çekmek zorunda mıyım bunları?!
Herkesin bi sabrı var artık yeter!!

Haddinizi bilin!

Konuyu ikili polemiğe çevirmeyin Arkadaşın konusunda gereksiz tartışmalara girmeyin. aksi taktirde bundan sonraki cevap niteliği taşıyan tüm mesajlarınızı sileceğim.

Arkadaşlar, kardeşler, romalılar...

Konu ne, sıkıntı ne, avatar topicinde neden farklı konular tartışılıyor bilmiyorum ama cidden ne inançlarınızla ne giyiminizle ne de siyasi görüşünüzle ilgileniyorum. Hiçbirinizi tanımıyorum, dolayısyla hiçbirinizle alıp veremediğim yok.

Topicin ilk mesajında da yazdığım gibi, anket ve siyasi tartışma topiclerine yazmayı sevmediğim için bir şekilde burada kendimi oyalıyorum. Hem de foruma katkım olmuş oluyor.

O yüzden, lütfen... Baltalamayın :).

Benimle ilgili bir sıkıntınız varsa ö.m. atın, zira ben atamıyorum.

Esen kalın.

(Konuyla ilgili son mesajımdır. Bundan sonra sadece avatar isteklerini cevaplayacağım.)

Doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama topici silerseniz sevinirim. Teşekkürler.

Geri