Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Süreyya hanım tebrikler, hala olacak olmak güzel bir duygudur sanırım. Geçen gün en sevmediğim akraba sorusuna forumda halam yazdım :) sizin iyi bir hala olacağınıza şüphem yok. Hayırlı olsun ve coronasız bir hayatı olsun.
Vay be Süreyya hanımcığımın bana hafifçe tripli olduğu dönem, şu güzel yazıma etkileşim vermemiş..
Yalnız bu konunun başlığı çok güzel ya, aşırı çekici geldi şimdi gözüme.
Corona deneyimlerim çok keyifli değil benim açıkçası, çok yakınımı kaybettim ve kendimde ölümden döndüm, ama hayattayım hâlâ.
İmam Hatipler kapatılsın.

Vay be Süreyya hanımcığımın bana hafifçe tripli olduğu dönem, şu güzel yazıma etkileşim vermemiş..
Yalnız bu konunun başlığı çok güzel ya, aşırı çekici geldi şimdi gözüme.
Corona deneyimlerim çok keyifli değil benim açıkçası, çok yakınımı kaybettim ve kendimde ölümden döndüm, ama hayattayım hâlâ.
İmam Hatipler kapatılsın.
Basin sag olsun Run.
Gecmis de olsun.
Ben de yakin kayipettim corona dediler sonra corona degil dediler.Corona dan öldü yazilan bir ölüm belgesine 25 bin euro ödeyen hastalik sigortalara prim yatiriyor insanlar.
Hastalik sektörünü özellestirmek icin saglik calisanlarini bu pandemi sayesinde deliye cevirtip,özellere kaydirtma pesindeler.
Hasta da olduk.
Ama yasiyoruz.Ölmedik.
Lakin asinin yan etkileri yüzünden cok daha tanidigim etkilendi ve halen etkilenmekte.
Ölenler bile var.Bunu inkar edemiyorlar.
Bana savunmasin kimse bu sistemi.

Almanya nin en büyük eyaletinde,asilarin 3 yan etkisi kanitlandi belgelendi.
Hasar tamir edilemez.
Tazminat alacaklar.
Hani güvenilirdi?
Contergan Skandalinda da böyle yaptilar.
Yan etkisi yok dediler.
Sonuc?
Bir sürü cocuk sakat dogdu.
Aman yaz yaz bitmez.
Ne de olsa bilim tanrilasti.
Ama bu benim sorgulamama engel olamaz.
Benim dogrum bu.

@Süreyya hanımcığım ne anlatıyorsun sen tatlım :) çocuk nasıl onu söyle ahaha. Dayım Corona diye yattı hastaneye, organ yetmezliği sebebiyle öldü. Kendisi çifte vatandaş olduğu için ve burada tedavi gördüğü için hastane 35 bin tl masraf çıkardı ve ben olmasam o parayı ödeyeceklerdi. Detaylar var şimdi girsem uzun ve bitmez.
Şu teknoloji ile hâlâ bu pandemi devam ediyorsa zaten buna inanmak saçmalık. Aşı konusunda benim de kafam karışık ve aşı olmadım henüz, sağlık sektörü büyük bir sektör ve dönen paralar korkunç derecede büyük. Tabi bunun da kaymağını birileri yiyecek, bir hastalığın bu kadar uzun sürmesi zaten başlı başına saçmalık.
Ben aşı karşıtı falan değilim, sadece sisteme güvenmiyorum.

@Süreyya hanımcığım ne anlatıyorsun sen tatlım :) çocuk nasıl onu söyle ahaha. Dayım Corona diye yattı hastaneye, organ yetmezliği sebebiyle öldü. Kendisi çifte vatandaş olduğu için ve burada tedavi gördüğü için hastane 35 bin tl masraf çıkardı ve ben olmasam o parayı ödeyeceklerdi. Detaylar var şimdi girsem uzun ve bitmez.
Şu teknoloji ile hâlâ bu pandemi devam ediyorsa zaten buna inanmak saçmalık. Aşı konusunda benim de kafam karışık ve aşı olmadım henüz, sağlık sektörü büyük bir sektör ve dönen paralar korkunç derecede büyük. Tabi bunun da kaymağını birileri yiyecek, bir hastalığın bu kadar uzun sürmesi zaten başlı başına saçmalık.
Ben aşı karşıtı falan değilim, sadece sisteme güvenmiyorum.
Cok sinirliyim bu konuda.
Klavyemi salsam selale gibi duramiyacak.Insanlari bu kadar aptal yerine koymalarina öfkeleniyorum.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Cocuk nasil da ne demek?
Neyse sktr et.

Sen agresif olunca daha mı güzel oluyorsun ne :) ben her fırsatta ekmeğine bakan biriyim. Hayatı tırnakları ile kazıyarak kazanmış biriyim.
Candan hanımı da çok severim, teşekkürler. Bu sayfa güzelmiş ya, tam sohbet etmelik.

Peki Süreyya hanımcığım, zorla aşı olmak zorunda bırakılan insanlar ne yapacak?
İki ay önce çok iyi bir iş fırsatını aşı yok diye kaçırdım mesela.
Çalışan insanlar düzenli olarak aşı olmaya zorlanıyor, seçim yapma şansı yok herkesin. Normal şartlarda insan haklarına aykırı bir durum bu. Ama başka seçenek sunulmuyor insanlara.

Run o tren kacti yavrucugum.
Ilk basta karsi cikilacakti.
Artik yerler böyle 4.5.6. Dozu.
Dayatma buna derler iste.
Lafa gelince herkes muhalefet.
Ama icrat 0.
Ama anliyorum.Cünki panik havasi yaratmak ise cok yaradi.
Valla sonumuz hayirli olsun.
En azindan tarafimiz belli elhamdulillah.
Aracinizi güvenle birakabilirsiniz.

Viski mi içiyorsun canım sen.
Ben vodka içiyorum mis :)
Süreyya dayatma konusunda çok haklısın, ama dediğin gibi panik ve korku havası herkesi endişeye sürükledi.
Onun dışında yoğun baskı gördü insanlar, en azından Türkiye'de durum böyle. Artık aşı sayısı gittikçe artıyor ve beşinci dozu vurulan kişiler var :) e görünüşe göre bu pandemi yıllarca sürecek gibi, daha kaç aşı olacak insanlar.
Devlet kurumları, özel sektör vs vs aşı zorunluluğu var, şimdi işe alımlarda bile aşı olmak zorundasın.
Stadyum girişlerinde bile aşı zorunluluğu iki dozdan üç doza çıkarıldı, yani sürekli bir şeyler oluyor ama sağlıklı sonuç alınamıyor.
İnsanlara ne zaman düzgün bir açıklama yapılacak merak ediyorum. Bilimin de içine sıçtılar açıkçası, birileri zengin olsun diye sürekli aşı oluyor insanlar.

Ya anlamiyorum.
Bir Romanya kadar olamadik.
Gelene gec diyoruz.

Ya saglik icin degil bu gelisimler.
Hep siyasi.

Dedim ya tren kacti bizim icin Run.
Ben gelecek nesli düsünüyorum.

Süreyya bu kadar aşılamanın yan etkileri olmayacağını düşünmek zaten aptallık olur. Sanal ortamda tanıştığım birisi var, dört gün önce aşı oldu ve üç gündür ölü gibiydi bugün yeni yeni dirildi, akşam üzeri biraz sohbet ettik. Bu geçici yan etkiler hadi çok sorun değil de kalıcı olanlar ne olacak.
Özellikle birkaç sene sonra ortaya çıkabilecek ve ağır hasar bırakabilir olan hastalıklar için kimse garanti veremiyor.
Kafalar karışık ve iyice bulanamasın diyorum.

Napalim Runcigim?
Yani yagan kar'i dahi siyaset icin enstrumantalize edebilen bir toplumuz neticede.
Bu kadar otomatik sekilde isliyor bilinc.
Olm sadece kar yagiyor.
Kurbaga felan degil.
Gececek.
Ne bekliyelim ki?
Yorgunum.

Şu an İstanbul'da birkaç kişi ölse bu doğa şartları yüzünden takla atacak o kadar çok insan var ki anlatamam.
Birçok kere yazdım Türkiye'de eğitilemez ve tedavi edilemez insan sayısı en az 10 milyon vardır.
Bugün kar yağışı altında 50 kuruş ucuza ekmek almak için bekleyen kişi ekonomi iyi diyor, suçlu bilmem ne diyor. Bana yetki versinler bu kişileri yok ederim yeryüzünden.
Neden ben ucuz ekmek almak için kar yağıyor ve kuyrukta bekliyorum diye sorgulama yapmıyor, niye bu durumdayım diye düşünmüyor.
Biraz daha konuşursak Adolf Hitler'e gelecek konu :)

Bilim anlayisiniza tüküreyim.
Bu da bilim adami.

Ay yine cinlerim tepeme cikti.
Bir arkadasla konustum.
Cocugu maske! Ile spor dersine giriyomus.
Maske! Ile.
Oksijen yetmezliginden düsüp bayilsa,kim hesabini verecek?
Bunlar hep bu pandemik orgazmcilarin yüzünden oldu.
Yok kisitlama yok maske yok hijyen.
Allah belanizi versin.

Bedenlerin İnterneti (IoB) meselesi günümüze çok uzak değil. Robotlar insanlara benzetilirken diğer yandan insanlar makineleşiyor. Her gelişmeye açık olmak bilimsel bir yaklaşım değildir. Zararları faydasından fazla olan tüm yenilikler tartışmaya açık olmalı…

Serhat Arvas - 01.02.2022

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1233449748.jpeg

Sizin caninizi yerim.
Size edilen bu zulumun intikami elbet alinacak.

mRNA bazlı Covid-19 aşısı olan kadınların bazılarında aşırı kanama meydana geldiğine dair iddialar üzerine Avrupa Ilaç Ajansı bünyesindeki bir komite soruşturma başlattı.​

Sözcü: Avrupa İlaç Ajansı’nın İlaç Güvenlik Komitesi, aşı olan kadınlarda aşırı kanama ve regl dönemlerinin bozulduğuna dair iddiaları değerlendirmeye aldığını açıkladı.

Avrupa İlaç Ajansı’nın AB’deki vakalara ve klinik test verilerini kullanarak mRNA bazlı Covid-19 aşıları ile kadınların yaşadığı sağlık sorunları arasında bir bağ olup olmadığının inceleneceğini duyurdu.

Winally.com

Aglanilacak halimize biraz da surada güleyim.

vay arkadaş ne günlerdi... 20 sayfa içinde lefty ve suri'nin yazışmalarını okudum.
hayatimda bu kadar sıkıldığım cok az bir dönem olmuştur...komplo teorileri, olasılıklar, sayılar, vefatlar ve rahmetler her şey karmaşık bir şekilde uçuyordu kafamın üstünde...
koronadan dolayı sayfalarca yazı, sudan sebeplerden dolayı yersiz bir küskünlük. üzerime vazife değil ama barış görüşmeleriniz için bir süreç başlatabilirim.
hatta akil adamlardan biri bile olabilirim...

Karisma sen Psinoza cim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri