Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh Arif kuzencim sagolsun buldum sonunda konuyu, bu gunluk tarihi gercekleri yansitiyor o yuzden onemli.... Olay gittikce sacma bir hal almaya basladi, asi davetleri geldi asilandik, her sey arzuladigimiz gibi yuruyecek derken sacma bir hal almaya basladi, hunharca primarktlarda insanlar akraba olma derecesine geldi.
Ustelik asilanmaya direnenlere sinsi tuzaklar kuruluyor, pcr testi 100 Euro oldu mesela, testin yoksa MC Donalds'ta bile yiyemiyorsun. Iceri girip cis bile yapamiyorsun..... Bezlenin arkadaslar diyeceklerim bu kadar....

dün thalassa bugün w. reis ya reis. bu adam daha ne yapsın.

haftaya yurtdisina cikiyorum ve pcr testlerini arastirirken sok oldum. Hollanda'da 100 euro (130 euroya kadar cikiyo). ucuzunu bulayim derken hepsi kandirikci cikiyo. 60 euro yaziyor, tiklamaya devam edince 100 euroya cikiyo yine. geri donuste de pcr testi yapilacak tabi ve orda (Ispanya'da) fiyati 65 euro. herkes yeni yeni mi uyaniyor anlamadim. ben bunlarin gelecegini tahmin etmistim zaten. fock tha sistem ouweeeee diyorum :p tabi yinede kurallar geregi pasa pasa 100 euro odeyip pcr testi olacagiz mecbur.

Deux ex Machina yi bekliyoruz.

Vincle mi gelir artik sopayla mi bilemiyoruz:D:D:

Plandeminin absurd günlerinden bugün;

Avusturya'nin asisiz topluma karsi fasist uygulama politikasina tepki göstermek icin, Avusturya ordu sendikasi FGÖ, orduyu greve cagirdi.
Öngörülüyor ki, greve siviller de katilabilir ve hükümetin buna karsi gelebilme gibi bir lüksü yok.Yasaya aykiri.

Bu bir cuntanin ayak sesleri gibi geliyor degil mi?
Paradox anlamda degerlendirsem dip hümor veriyle gülerdim.

Bir tanıdığım hastaneye gitti .
koronali mahkûm kaçar gibi olmuş. Kosturmus. Koşturdu diye orada bulunanları hapsetmeye kalmışlar. Yakınım hastanede işi bitince çıkıp gitmiş .millet kafayı yedi .bütün manisayi karantinaya alın .tam olsun .

Corona günlerinde forum..
Log defteri 17.11.2021

Kimse kalmadi overkill yüzünden.
Banlanan banlanana.
Bunlar neydi?
Bunlar yan etkilerdi.
Gelecek nesillere duyurulur.
Cok cabaladik..
Gemimiz batiyor uzayin cekim alani olmadigi yerde.

Ve sunu da not edeyim species arasinda cok ilginc bir olay var.

Female of the species is more dadly than the male.

Son

Of

Anarchy

3 ağır kronik aile ferdiyle bumerang gibi gripleşiyoruz. 4kez ağır korona geçirdik... Ben sağlamım şükür derim 7 kat değil 70 kat zaar..

Resmi olmayarak 2 3 kere oldum 15 gün kapatmasalar hastaneye giderdim .hafif gecti .yüzde 99.99999999 hafif geçiyor insanlarda .1 günde geçti grip gibi

Sonsuzluk isareti bu virus icin yapilmistir.
Dön dolas ayni yerde mekik dokuyoruz.
Asilar bir ise yaramiyor.
Bunu anlayan farmakoloji ve satilmis siyasiler insanlari nasil inandiracaklarini sasirmis durumdular.
Dünyanin her yerinde, bir sene önce öngördügüm gibi, insanlar sokaklara dökülüyor.
Her üc ayda yeni bir varyant cikariyorlar.Asilari da ona göre revize edeceklermis.
Oldu canim.
Bu is asla saglik icin degildi.
Bas bas bagirdik..siyasi diye.Simdi onlara alkis tutanlarin hallerini 2 sene sonra görmek istiyorum.
Genc nesil bunlardan intikam almaya kalkinca.

Tahakkümün de bir sabir siniri vardir Pomak abi.

Corona basladiginda cin sokaklarinda düsen insanlari medyada görüp panige kapilip panik yayan ayni insanlar,Genc sporcularin sahada,stadda asilanmaktan dogan myokarditis nedeni ile düsüslerini algilayamiyorlar bile.
Eee asidan olmuyo eee zaten kronik hastaydi eee ee eee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri