Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pomak abi.
Olaya saglik acisindan bak.Ne diye ideolojik acidan bakiyon?
Bi biziz zalak olan.
Bizim sagligimizi düsünüyorlar.Yersen.
Aldous Huxley ve Orwell okuyup maske ve asi obsesiyonu takinanlar var.
Iyi misin?

Bu konuyu seninle tartisip agzimizin tadini bozmak istemiyorum.
Ben süpheciyim.
Bu kadar.
Senin de bu asi ve maske sart söylemlerine anlam veremiyorum.
Yaptirdiysan asini..oh iyi iste.
Ben yaptirmiyorum."Özgürlügümüz" icin sart diye, saglimiz icin degil.
Eskiden hastalari temiz havaya cikartirlardi.
Simdi saglikli kalabilmek icin agzimiza gem takmamizi istiyorlar.
Komediiii.
Maskenin koruduguna dair hicbir kanit da yok.
Nefessiz kalmanin nesi iyi ya?
Yok su antikormus yok bu antikormus bilmem ne..beni baglamaz arkadasim.
Napim?
Olursam olurum.
En azindan hür irademle geberip giderim.
Hayat benim degil mi?
Ki ölecegimize dair de bir sart yok hasta olursak.Bircok tanidigim oldu ve ölmedi.Bana da gecmedi ne hikmetse belki de atlatmisimdir önceden.
Asilanlarin nonvaccinated insanlara bu hastaligi bulastirabilmesi de var.Eee sonuc?
Intahardan gidenlerin sayisi covid ölümlerini asiyor ve bu oran yükselecek.
Ve emin ol bu dönem gecerse, en elit meslek psikiyatrist olacaktir.
Insanlar manyiyor iyice cünki.
Hele cocuklar.....

Velhasil...herkes kendi bilir.
Ister ol ister olma.
Yani simdiden 3.doz diye haykiriyorlar bu isin sonu gelmez ben sana sölim.
Her ay asi mi olalim?

Bir dipnot sorusu;
Hauxley ve Orwell in siyonizmle ne alakalari olabilir?
Aydinlatirsan sevinirim.

Aslinda tüm yazdiklarinla bu dönemin ne kadar sacma oldugunun farkindasin.
Ama kabul etmiyorsun.
Neyse..insallah sen hakli cikarsin..ben haksiz olurum..gelecek zaman gösterecek.

"Her ikisi de 1884 yılında kurulan Fabian Cemiyeti üyesi olup kitaplarını da burada öğrendikleri bilgiler ışığında yazdılar. Orwell kitabını cemiyetin 100. yıl kuruluş dönemine itafen yazmıştır. Bu cemiyet tapınakçılara kadara uzanır."
Siyonizm?

Yani bunlari biliyorum ki ben.
Yine de tesekkür ederim.Hafizadakini tazelemis oldum sayende.

Biraz aciklamaya calisicam..neden sordugumu.

Siyonistler Küreselcilerden nefret ederler..cünki küreselciler devlet anlayisini ve olusunu yikmak hedefindedirler.Siyonizmin ilk hedefi bagimsiz bir Yahudi Devletidir.Bagdayiyor mu bu ikili?Bagdasmiyor.
Sevebilir..yahudi olmayan biri bu ideolojiyi..ama globalistlerin isine yaramaz.Dünya onlarin diye inaniyorlar cünki.
Neoliberalizm geregi..devletler degil monopol sahibi sirketler..yönetecek 1.siyasi olaylari 2.piyasa gelismelerini..yani bunu en cahil insan bile anlayacak artik..Bildigimiz Devlet yok olacak..Türkiye bile bu planin icinde.Yani hedefleri böyle..ulasilir mi..bakicaz.
Huxley ve Orwell distopyalari Zion'la bagdasmamaktir.
Onun icin sordum..niye siyonizm dedin diye.

Kimseye bir tavrım yok küfürbaz bir adamı sevebilir muhabbetinizde olabilir o sizi bağlar beni değil Süreyya hanım gibi düşündüğüm için beğendim aynı şeyi savunuyorum çünkü kendisi ile başka bir sebep aramayın altında :) şimdiye kadar hoşlaşmadığım insanlarla samimisiniz bir tepki verdim mi hayır o nedenle böyle bir durumla gelmeniz ilginç.

cok yorgunum canim.
Daha dus alicam.

Üstelik son paragrafini es geciyor hic okumamis sayiyorum.Yakistiramadim sana.

Küfürler mi ettiler sayfalarca ne diyorsunuz siz ya ? Bu nasıl bir kıyaslama hadsizleşmeyin lütfen klausa hakaret etmedigi halde size neler dediniz yaptınız burada bu kadar bencilci bir bakış sizde görüyorum ve size konuşun konuşmayın diyende olmadı neden böyle cümleler kuruyorsunuz anlamadım karar sizin ne yaptıgınız beni ilgilendirmez lütfen bişeylere çekmeye çalışmayın beni kolay gelsin.

Ya hala ne diyorsunuz ya zan altında bırakmayın insanları size konuşmayın tavırmı alın dedim tek bir böyle cümlemi gösterir misiniz ? Ne diyorsunuz siz ayıp yaptıgınız şuan süreyya nın yorumunu beğendim diye mi bu tepkiler anlamadım sizle herşeyi aynı düşünmek zorunda degilim ki ben farklı düşünüyorum bu konuda olabilir bu da konuyu farklı tarafa çekmeniz acayip çirkin gerçekten sizi hiç tanımamışım.

Aşırı bencil birisiniz bu konuyu burada kapatın bence konuyu nereye cekmeye calıştıgınızın farkındayım ama çok yanlış yapıyorsunuz.

Bahsettiğiniz kişi @Aze ninde samimi arkadaşı sorun bakalım dünden beri kaçtane beğeni atmışım kendisine tek bir tavır sezmiş mi benden konuyu kendinize göre yorumlayıp böyle çirkinleştirmeniz acayip üzücü neyse kolay gelsin daha da cevap vermeyeceğim saçma sapan konu çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Çok üzücü şu cümleleriniz neyse sağlık olsun :) iyi günler.

<gezegenlerin etkisi>

Bu donemler kavgalar, tartismalar, yanlis anlasilmalar, sinir krizleri, agresiflik, saldirganlik ve kazalar artacak. sosyal medya'da da goruyoruz insanlarin cildirdigini. ornekleri cok. bunun bilincinde olup etkilenmemeye bakin
~astro uyarisi. cok fazla karsit acilar var ve uzun sure boyle kalacak

bırakın bunları. gezegenlerin suçu ne. kendi hallerinde takılıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri